|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
За Лечебният глад - мнения
|
|
Автор | лekyвaщ ce (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.04 19:49 |
|
Чета тук темите и ми прави впечатление, че тук повечето го прилагат като начин за отслабване и после се оплакват че пак качвали. Аз лично го прилагам като начин да започна нов живот. По принцип съм кльощав и имам сериозни проблеми с храносмилането и желанието за живот. Досега съм гладувал само по един-два дни и винаги забелязвам сериозно подобрение след това, както в апетита така и в храносмилането и освен това умората ми изчезва. Всичко това ме обнадежди да се пробвам с нещо по продължително, и вече минах третия ден. Пия само преварена вода и досега се чувствам добре. Първоначалното желание да ям премина, леко се чувствам замаян, но психически се чувствам много добре и още нямам желание да спирам. Незнам докога ще е така, мисля да прекъсна когато го почувствам. Не се консултирам с никого, прочетах само две книги на Берг и Малахов. Интересува ме вашето мнение по въпроса за ефективността от глада, имате ли лични впечатления и положителни ппримери. Не бих отказал малко надежда.  
| |
Тема
|
Re: За Лечебният глад - мнения
[re: лekyвaщ ce]
|
|
Автор | ь (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.11.04 21:52 |
|
ами като тонус наистина и на мен така ми действа. когато ми е много мъчно или депресирано от самосебе си не ям няколко дена и ми минава. за лекуване- мисля, че за храносмилането е много важно захранването.
| |
|
Как е гладуването?
Малахов ли казваше, че ако една болест не може да се излекува с глад, то не може да се излекува с нищо Върпеки че с глад съм излекувал само две настинки чуствам че е е вярно.
Изчистването на черния дроб ще ти помогне със сигурност. Чел ли си за него?
В йогата има много добри упражнения за храносмилането също, добър повод да се запознаеш
И едно уточнение - на Лидия Ковачева метода се нарича също лечебено гладуване, въпреки че не е гладуване, а плодове и чай.
| |
|
Аз съм против, направих го и наистина посмъкнах, но приключих захранването през юни. Юли забременях, но започнах да боледувам много често след лечебния глад, изгубих бебето... Според лекаря е в следствие на изтощения ми от глада организъм.
| |
Тема
|
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор |
ha! (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.04 14:59 |
|
всъщност гладът не изтощава организма
колкото и абсурдно да звучи
съжалявам за бебето
ти си изключително умна и с мислене. струва ми се че има друга причина. комплекс от причини.
почети още за гладуването
прекрасна, ужасна - все тая ... резултатът е съсипващ ...
| |
Тема
|
[re: Cтpeйнджъp]
|
|
Автор | jenny (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.04 23:43 |
|
Stranger mnogo sajaljavam za bebeto:(
NO po princip ne se preporachva sled gladuvane da zabremenjavash a po-skoro predi bremennost trjbva da se podsili organizma s poveche vitamini i minerali. Neznam njakoi neshta ne moje chovek da gi planuva, no moje bi e trjabvalo po-vnimatelno da vzemesh pod vlijanie tozi faktor. Nikade ne sam chela, che gladuvane e dobra ideja po vrme na bremennost ili malko predi tova. Vse pak ti trjbva da si vazstanovish vsichki normalni procesi v tjaloto i edva togava da predpriemesh neshto po-seriozno. Kakto i da e karutzata se e katurnala idei mnogo. Kakto i da e minalo zaminalo! Uspeh natatak ti jelaja!
| |
Тема
|
Re: Провал
[re: KamBam]
|
|
Автор | лekyвaщ ce (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.04 13:17 |
|
Пети ден. Знаех си аз, че още не съм готов за седемдневно. Сърцето ми бие със 120 и повече удара в минута. Зверски съм отпаднал. В ушите ми нещо пука.
Нищо не ми се прави , дори не ми се яде. Ужасно съм тъжен и депресиран. Прекъсвам днес. Отсега нататък - само еднодневки, до желание за повторен опит.
| |
Тема
|
Re: Провал
[re: лekyвaщ ce]
|
|
Автор | jenny (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.11.04 16:30 |
|
Gladuvash, zashto ne preminesh na lecheben glad po Lidia Kovacheva. Tam imash kriza okolo 4-5 den, no sled tova dori ti se vdiga samochvutvieto i samo kato si pomilish, che mojesh da si hapnesh malko plodche ti idva nastroenieto:)
Mnogo hora, koito sa depresirani i pravjat dietata na Lidia Kovacheva sa shtastlivi i po-pozitivno nastroeni.
| |
|
Успех! 5 дена не е шега работа Обади се другия път предварително, може да гладуваме заедно за по-дълго 
| |
|
Аз не приемам глада.
Чел съм Малахов и според мен е "слаба ракия", да не казвам други думи.
За Брег имам същите отзиви от хора, които уважавам.
Питаш - отговарям ти. Ако се чувстваш добре от това, което правиш - действай.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|