Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:46 08.12.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема samo da spodeljaнови  
Авторproteinka (Нерегистриран)
Публикувано18.08.04 08:33

minalalta srjada po tova vreme kantara pokazva6e 63, dnes 57.nalivem se s voda kato za svetovno.dokato re6a kakva dieta da po4na bjah 1-2 dni na plodove,njakolko na salati.kato glada si za surena zadovoljavam s obogavania ot men tarator ili prosto ajran.polzvam skimmed ili low fat kiselo mljako.
pod plodove imam v predvid samo dinja i pape6i.v4era izjadoh edin subway sandwich i mi stane lo6o,ta tar4ah do banjata.s kiselo mljako i salata mi e idealno.4at pat surene.spored vas tova realni kg li sa ili voda,koeto sam izgubila.pieh si alkohol i po 3 l te4nosti dnevno.

Тема прати едно и-мейлче нанови [re: proteinka]  
АвторДиcpyптop (Нерегистриран)
Публикувано18.08.04 08:41

glednatochka@abv.bg

да си поговорим за диети

Тема Re: прати едно и-мейлче нанови [re: Диcpyптop]  
Публикувано18.08.04 09:10

ako 6te se zaribjavame na herbalife i t.n.mersi.ne gi ponasjam tezi samo reklami.
ako pak si seriozen/na pi6i na pd7707@yahoo.com

Тема Re: samo da spodeljaнови [re: proteinka]  
Автор gal (oxygen)
Публикувано18.08.04 09:45

Kogato se otlabva na podobna dieta, statistikata e okolo 25% maznini, ostanaloto organi, muskuli i voda. Mazninite moje da sa i po-malko, ako si gi izmerish shte znaesh po-tochno. Kupi si kaliper i se meri, tova e edinstveniat nachin da znaesh.
Az lichno ne nasyrchavam podobni zagubi na teglo, posle moje lesno da se vyrnat i ne sa chast ot long-term progress ili health.
low fat i skim produktite sa izkiuchitelno nezdravoslovni, razbira se, jiveeiki v US, niamash izbor, tam sa promili mozycite na horata s low-fat.
po-zdravi
galya

Тема Re: моето мнениенови [re: gal]  
Автор viper (without LIMITs)
Публикувано18.08.04 11:07

да! много добре! плодове и нискомазнинни продукти са супер за целта. голямото количество вода пък е супер за бъбречния филтър и за повишаване на обмяната. всичко като диета е издържано. въпроса е дали количеството мляко или сирене е достатъчно за запазване на мускулния протеин. друг проблем може да бъде обема на храната. течната свива стомаха и ако последва хранене с високо обемна храна се получава дискомфорт. усвояването на същата е непълноценно. изисква се постепенност при храненето. добавянето на малко ядки може да се окаже добро допълнение. повече калории при по малък обем на храната.

Тема Re: моето мнениенови [re: viper]  
Автор gal (oxygen)
Публикувано18.08.04 12:01

Syglasna sym za poveche kalorii pri po-malyk obem na hranata, obache jenata iade dini (seti se za kakyv GI i GL stava vyrpos). Edno e da iadesh po 1 portikal na den, drugo e dini i pypeshi. Kak plodovete i low fat produkti shte sa super, kaji mi che se sheguvash.

Авторviper (Нерегистриран)
Публикувано18.08.04 13:12

че какъв е проблема в low fat продуктите. а за плодовете не ми казвай че са вредни - вероятно тук ти се шегуваш.

Публикувано18.08.04 17:20

ama moja slu4ai ne be6e dieta.prosto dokato se re6a kakva dieta da po4na jadjah kakvoto mi e vkusno.kogato konsumirah dinja i pape6 hapvah po 500 gr na den.a tarator i kisel ajran obogavam ot dete.moga da jam tarator po zjala sedmiza bez da mi pisne.edinstvenata mi slabost e,4e vse mi se hapva malko mental,bri ili njakakvo drugo sirene.ne obi4am edinstveno bjalo salamureno.e na6to bg e izklu4enie.obogavam go,no tuk ne moga da si go nabavja.
blagodarja na vsi4ki,koito pisaha i 6te pi6at po temata mi.i kasmet

Тема Re: моето мнение [re: viper]  
Автор Millena (s interes)
Публикувано19.08.04 05:32

Ти не знаеш ли с какви неща тъпчат low-fat продуктите? То е някакъв ужас! Трудно мога да си представя как го ядат това, ама гал е права, че буквално са им промили мозъците.

Тема Re: моето мнениенови [re: Millena]  
Публикувано19.08.04 15:14

privet.da si priznaja ne se bjah zamisljala za tova.vinagi sam smjatala,4e 6tom produkta e low fat, zna4i mazninite sa reduced do minimum.
hem se pouspokih, 4e 6te si jam ot lubimia emental i njama da go zamestvam s bezvkusnata mozarela i chedar. hem se 4udja dali palnomaslenite produkti naistina sa podhodja6ti pri dieta.
sega mi ostavat 5 kg.i znam,4e tjah naj-trudno 6te svalja.dali pak da ne po4na zelevata supa.pri tova bazovo teglo, kakav rezultat moga da postigna za 10 dni?

thanks

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.