|
Тема
|
Диетичен сладолед
|
|
Автор |
Kia (непознат) |
Публикувано | 10.06.04 21:30 |
|
Знае ли някой дали се продава на нашия пазар диетичен сладолед- с по-малко мазнини и изкуствен подсладител...
| |
Тема
|
Re: Диетичен сладолед
[re: Kia]
|
|
Автор | mimi_mini (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.04 22:12 |
|
Az iadox takuv sladoled kazvashe se chicho..eee zabravix mu imeto utre shte proveria i shte ti kaja inache znam i za edni na delta kato boss e obache e dietichen
| |
Тема
|
|
|
Автор |
no_bs (VBBBF) |
Публикувано | 10.06.04 22:47 |
|
Хм, не знам за България, но тук най-често са или едното или другото, т.е. или са с ниско съдържание на мазнини или са без захар. Може да има и някакъв междинен вариант. Лошото е, че тези, които са без или с малко мазнини, обикновено са натъпкани с царевичен сироп, нишесте и прочие ненужни, да не кажа вредни, съставки.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Duhche (Ани) |
Публикувано | 11.06.04 08:56 |
|
Аз си правя от замразени плодове с мед ... бъркам с пасатора и става доста готинко ;РР ... и нищо изкуствено няма :) ...
Малко като скрежинка става такова.. ама е страхотно.. особено ако не си яла от не знам кога истински сладолед ;РР ...
Пробвай ако искаш :) ... хм... като се замисля, може би може и малко кисело мляко да му се добави.. ама това другия месец ще го пробвам :)))))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Xpиcи (ненормалница) |
Публикувано | 12.06.04 15:36 |
|
На "Дарко" има един, мисля, че се казваше Cacadu и калориите му са някъде 20-30. Но представлява по-скоро нещо като замразен плодов сироп, не че е лош на вкус, де
| |
|
ima i edin na delta ako ne se luja e nov produkt. pone za BG. 
"Well-behaved women seldom make history." --Laurel Thatcher Ulrich
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gal (oxygen) |
Публикувано | 12.06.04 22:06 |
|
Imashe neshto na Fenix, mai se kazvashe Finesse ili neshto podobno, vanilia i shokolad, no ima vkus na tebeshir malko.
Idealniat variant e da si pravish ot izcedeno koselo mliako i smetana s malko podsladitel. Ili pyk moje da si razbyrkash istinski sladoled s malko kiselo mliako, zapazva vkusa, no ne e taka kalorichno. V povecheto BG sladoledi i bez tova ne byka ot zahar
some things never change, and some do
| |
Тема
|
[re: gal]
|
|
Автор |
Millena (s interes) |
Публикувано | 13.06.04 17:23 |
|
Точно това правя и аз! Ванилов сладолед (аз взимам на Дарко) - най-малко калоричен е + по-маслено кисело мляко като Активия-та, тя е и със сметана. 1 лъжица (супена) сладолед и 1 кофичка Активия - става супер!!
| |
Тема
|
Milenche
[re: Millena]
|
|
Автор | mimi_mini (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.04 18:23 |
|
Kude se izgubi milenche nai posle se poiavi
| |