Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:17 18.10.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема unishtojih vsichko, sega e moi red...нови  
Авторzle (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 07:53

hora, az sum v pulna depresiq
unishtojih vsichko! mnogo sum zle
pochnah dietata na lidia, produljih sus sushtiq nachin na jivot, tolkova se biah vduhnovila, izkluchih vsichki laina kato zahar, bql hlab, sol, meso, jivotinski hrani, blajotii, gotveno...abe vsichko
stanah pulna surovoqdka, qdqh samo presni plodove i zelenchuci, salati s malko zehtin i limon, med, qdki, cheren hlqb, saaaamo otvreme na vreme suuuvseeem malko sirence
dvijeh se kato otkachena, trenirovki hodene, prikazen jivot prosto
170 sm, stanah 52 kila, pri polojenie che zapochnah ot 65 za 1 mesec svalih 13....takova shtastie, takuv uspeh..abe prikazka
i posle.... neshto prevurtqh
maika mi doide na gosti (az ne jiveq v bg) i q bqh pomolila da ne nosi lainca, tq donese 3 kila sirene hehe i nqkaksi poneje vinagi q svurzvam s vkusotii, lipsna na volia i tn, se razqdoh ujasno, tq si trugna predi 2 sedmici, az ne sum sprqla da qm:(((( izgubih si vduhnovenieto, iskami se da pochna pak glad a ne moga !!!
sega teja 63, za 1 mesec 10 kilograma, ne e istina kolko sum zle
predi nqkolko dni s edna priqtelka svurshihme v makdonalds...pochti pulna degradacia
dunoto shte dostigna ako hapna meso, e togava sus chista suvest moga se samoubiq:))))
to cqlata situaciq e super komichna, moiqta maika doide zaedno s maikata na priqtelkata mi, nie sme studentki v kitai, ta kato doidoha i nqkaksi si namerihme opravdanie da kupuvame razni bokluci da im davame da probvat, nali se seshtash, kitai, razlichni interesni neshta ala bala.... ta maikite si trugnaha kakto kazah a nie ne sme spreli da kupuvame bokluci, sqkash nie sme doshli tuko shto tuk
nai interesnoto ot sichko e che vsichki gluposti koito gi izqdoh 99 % ot tqh vuobshte ne gi iskah, dori ne mi bqha intreresni shtoto blagodarenie na lidia izcqlo si promenih vkusa i raznite mu tam bokluci sprqha da me interesuvat
prosto sega sum v nqkva totalna lipsa na volq, i kolkoto po tlusta stavam tolkova poveche qm, kato nqkva tupa psevdo uteha
abe....napravo mi se povrushta
iskam da pochna glad, ama pulen glad a ne omekotena sistema, iskm da se izchistq, chuvstvam se super mrusna, otvutre nqkak si. a volqta mi e kato nqkvo gnusno mekotelo, primerno trugvam 1 den da gladuvam ili puk 2 dni i posle ne izdurjam i si kupuvam super mnou hrana, pochva da me boli stomaha, shtoto toi 2 dni kat ne e ql i posle se natupkvam i e ujasno
shte stana ili bulimichka ili anoreksichka
ne moga da ne sum v 2te krainosti, adski mi e trudno
kvo da pravq? kak da si pomogna?? shte mi se da imah volqta da stana anoreksichka, nai malkoto ei taka da se probvam da vidq do kude moga da stigna
tova mi e edna takava gudelichkashta ideq, da vidq do kude moga da se dokaram
do takava stepen sum si oprotivqla sama na sebe si, che iskam da se unishtoja
i posle da pochna otnachalo
kak da stane? kak da si vurna volqta i vduhnovenieto?? shte se grumna! taka se mrazq...
mislq che me izbiva malko na samounishtojenie, mislih si primerno ako si izgorq ezika za da prestana da useshtam vkusa na testoto (bluskam predimno testo), ili puk nqkaksi po drug nachin da se naranq....trqbva mi nqkakuv vunshen faktor koito da me sprira da qm, moita volq veche e prekaleno slaba
pulna ludnica
mai trqbva da se lekuvam... i takuv variant obmislqh, da s epribera v bg i da otida pri emilova ama neznam
chudq se veche....pomognete mi, kajete za volqta i vduhnovenieto, tova e nai vajnoto
blagodarq

Тема КИРИЛИЦАААААААААААААнови [re: zle]  
Автор Petyata (на тръстиката)
Публикувано09.06.04 09:28

А бе хора, как очаквате че някой ще чете това нещо написано на латиница!?????
Ами положете елементарни усилия. Ако имате проблем с компа ползвайте KREDOR

Не дразнете клетката лъвът е паянтов

Тема Re: unishtojih vsichko, sega e moi red...нови [re: zle]  
Автор Felyx ()
Публикувано09.06.04 09:56

Нищо ти няма,щом се усещаш още,значи не си толкова зле !
Няма смисъл да мрънкаш и да се самосъжеляваш,отиваш да тренираш и това е !Ще ти е гадно 2-3 дена ,после като започнеш да си връщаш формата вече е лесно.Не очаквай някой да ти даде вдъхновение-само и единтвено от теб зависи !Не търси надежда и утеха в празни обещания колкото ще свалиш ако направиш еди-какво си .Няма такъв филм!Осъзнаваш проблема ,сега е рад да си го решиш -САМА !

Автор _anonymous_ (минаващ)
Публикувано09.06.04 10:33

Лошо. Съчувствам ти. Но звучиш наистина зле, и от собствен опит знам колко точно е зле и колко черно е всичко.
Нагласата "всичко или нищо" ми е много позната, стари приятелки сме си от години; все се опитвам да я изхвърля, но тя е досадна гостенка и не си тръгва. Тааа... Един съвет - когато нещата се повтарят отново и отново и искаш да се отървеш от целия цикъл, трябва да промениш поне една стъпка, това е очевидно, и... Тъй като тъпченето е предизвикано от липсата на храна, спри да се опитваш да гладуваш. Засега поне. Знам колко е трудно (понеже аз в момента се боря с онова малко гласче което ми казва "Ами ако само днес не ядеш, а от утре започнеш пак да се храниш по малко... какво толкова, поне един ден... айде беее... Ами ако една седмица изкараш на кафе и чай..." - и т.н.), обаче това е най-най-най-добрият съвет, който мога да ти дам. Тялото се съпротивлява, повярвай ми - щото аз започнах горе-долу като теб, преди... колко, пет, шест години? И все си мислех, че - аа, няколко дни, максимум няколко седмици, докато си върна волята. Но не би, понеже не става въпрос единствено за воля. Тялото не е просто моден аксесоар, то се опитва с всички сили да оцелее, т.е. да си набави храна. И така както си мислех "ей сегичка ще успея" минаха тия години, вярно, имаше малко разнообразие в отношението и поведението ми спрямо храната, но основата си е същата. Едва ли искаш в един момент да си спомниш, че, баси, преди две години се измъчвах по същия начин, докога така? Затова - недей да гладуваш, поне засега; постепенно спри да ядеш това, което не искаш, а не всичко наведнъж.
Мм, друго. "shte mi se da imah volqta da stana anoreksichka, nai malkoto ei taka da se probvam da vidq do kude moga da stigna
tova mi e edna takava gudelichkashta ideq, da vidq do kude moga da se dokaram
do takava stepen sum si oprotivqla sama na sebe si, che iskam da se unishtoja
i posle da pochna otnachalo " - ако все още нямаш хранително разстройство си на път, да знаеш. Много, много, много те моля, недей да свързваш всичко в живота с храната и тялото ти; недей да оценяваш всяко преживяване, всяко парченце от света с тези мерки. Защото виждам, че го правиш сега - спри, ако още можеш. Ако не - добре дошла в ада, защото е ад; и да си анорексичка не е воля, а страх. И да имаш хранително разстройство не означава да можеш да си избереш - понеже аз много добре разбирам желанието да имаш анорексия, така де, след като съм прецакана, нека поне да се стопя - обаче не действа така. Анорексия и булимия и емоционално хранене и постоянно тъпчене и каквото още се сетиш идват и си отиват на периоди, ей така, и няма начин да го контролираш.
Та моят съвет най-основно е: първо започни да се храниш нормално, после изключи каквото ти се вижда излишно, но, по дяволите, има и други неща в живота, остави това като нещо по-странично и се радвай на останалото, ок?
А желанието за самонараняване е съвсем отделна и също така обширна тема. Звучи ми сякаш с теб много си приличаме и ми е кофти да го кажа, защото знам каква развалина съм аз. Бягяй от тези неща, докато можеш.
(Ах, един съвсем страничен съвет - по повод тестените храни. Не знам дали знаеш, но белтъчините се разграждат по-бавно от въглехидратите; кисело мляко би могло да е по-добре за теб от ябълка за закуска, щом се тъпчеш с въглехидрати, защото няма да огладнееш така бързо и няма да играе на въже кръвната ти захар, поне така мисля - някой да ме поправи, ако греша.)

Тема Re: unishtojih vsichko, sega e moi red...нови [re: _anonymous_]  
Авторmimi_mini (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 12:36

Amи първо моя съвет е да успокойш душата.....на всеки може да се случи да напълнее я 7-8 кг нее болка за умиране са малко истинско желание ще успееш.Aз доколкото знам за лечебното гладуване нее казано че трябва след очистването на лечебния глад не трябва да се яде нищо порциите се намаляват но не се лишаваш то храната просто ядеш малко по често и повече свежа храна. Което се нормално за едно добре балансирано ядене. Като начало постарай се да си спомниш е храните с който прекеляваш сега не са толкова полезни за организма ти повтаряй си го често за да си го втълпиш в подсъзнанието.Слагай си храната в малки чинийки за да излъжеш мозъка че чинията е много пълна вслушай се във вътрешния ти глас той ще ти каже кога да спреш.Успех от мен и не се отчайвай

Тема Re: unishtojih vsichko, sega e moi red...нови [re: mimi_mini]  
Автор julgreko (dete)
Публикувано09.06.04 18:53

Много е гадно знам и аз съм същата картинка обаче мъжа ми ме успокоява като ми каза че не съм въобще дебела и аз още повече се амбицирах с гимнастиката и вече я правя през ден с голямо натоварване на коремните мускули бедрата и тези на задника и правя бързо ходене по половин час на пръсти.
И за 3 дни съм свалила 2,5кг
Месо почти не си позволявам ,също и сирене,захар,бяло брашно,сол.За мазнина на салатата слагам малко зехтин а и картофи също не ям.
Какво забелязах при мен да ти кажа че за закуска можеш да си хапнеш повечко но качествена храна като пълнозърнест хляб с нискокалоричен маргарин,кафето да си го пиеш с мед и без мляко,може да хапваш обезмаслено сирене ,едно яйце и така
На обяд кисело мляко със салата в която можеш да слагаш варено жито или слънчогледови семки за да те засити като имаш такъв апетит
Обаче вечерята не по късно от 19 часа и то само един два плода и малко кисело мляко.
Алкохол си позволявам по една малка водка или една две чаши вино през деня.Бира си позволявам през ден долугоре.Иначе вода,чай,кола лайт или нещо друго лайт т.е. без захар ако много ти се прияде шоколад може да хапваш едно парченце на ден от този за диабетици никак не е лош
А и секс по-често прави от него също се отслабва

Тема Добре дошла в клуба... [re: zle]  
Автор Xpиcи (ненормалница)
Публикувано09.06.04 19:59

по всичко си личи, че си много зле....и че вече имаш хранително разстройство...а от него оправията е много, много, ама много трудна....ако не и невъзможна

Автор Tz (joyful)
Публикувано09.06.04 20:09

1. Syvsem normalno e ako svalish 13 za mesec, da kachish posle 10.
2. Dali ako hapnesh meso shte dostignesh dunoto, ili shte se ottlasnesh ot nego e edna otdelna tema.

We have to agree to disagree

Тема Re: unishtojih vsichko, sega e moi red...нови [re: Tz]  
Авторarancabal (Нерегистриран)
Публикувано09.06.04 21:09

Tova , 4e si napalniala za edin mesec s tolkova mnogo ne e stra6no ! Lo6oto e , 4e si misli6 , 4e si izvar6ila ne6to nepopravimo ! Iavno si mnogo suetna , makar 4e ne si go priznava6 saznatelno ! Ta po4va6 da zvu4i6 kato anoreksi4ka ! Tova e problemat ! Ne misli za glad i le4ebni dieti , a prosto se zaradvai na jivota ! Izpitala si stres po vreme na gladuvaneto i sega prosto vliza6 v relsi ! I ne e viarno , 4e niama6 volia ! 6tom vednaj si go napravila 6te napravi6 pak , niakoi pat i to po ka4estveno !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.