Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:25 15.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема отворено писмо  
Авторhope4 (Нерегистриран)
Публикувано28.03.04 00:31

Написах това писмо до anedi, но в последния момент реших да го изпратя и до всички вас. Ще се радвам да чуя всякакви мнения, защото в момента съм на кръстопът

Здравей Анеди,

Благодаря за всичко, информацията е много ценна. Следя с интерес цялата тема.
Искам да споделя нещо с теб. Винаги съм била закръглена, но никога не съм си поставяла за фикс идея да отслабна. Дори много съм се обиждала от реплики, че ако съм била 5 г. по-слаба - е можело да се получи нещо..... Винаги съм си казвала, че трябва да бъда харесвана и обичана заради самата себе си отколкото заради
килограмите си. Благодарна съм на Бога, че това се случи. Омъжих се малко по-късно - на 31г. , но след раждането качих още поне 5 кг., които така и не успях да сваля. Отчитам, че много от факторите за напълняване, които описваш са напълно валидни за мен.
Преди около два месеца се видях с мой много стар приятел, който ми подари едно шишенце - хранителна добавка за отслабване, негова разработка. . Приех го с голямо недоверие, но реших да го пробвам. Пих го една седмица и се отказах, но сестра ми, с която не се бяхме виждали скоро, ми каза, че й се струвам отслабнала и реших да продължа да го пия. После започнах второ.
Пиша ти, не защото искам да ти правя реклама (затова няма да пише и името му), а защото наистина ме интересува мнението ти. Реших да се обърна към теб просто защото не познавам друг човек, натрупал толкова опит в тази област (пиша ти на "ти", просто защото след всичко, което прочетох от теб, те чувствам близка)
Моята братовчедка, която също изпи едно шишенце, предложи да станем дистрибутори на продукта. От една страна, защото наистина установихме, че действа, а от друга, за да се подпомогнем финансово.(и двете сме учителки)
Ще споделя, какъв беше ефектът за мен и за мои познати, които го използват. Още от първите дни на употреба, всички споделят, че усещат лекота. Намалява чувствата за глад, заради ефекта на кафявите водорасли . Колкото и да си гладен, вече не можеш да приемаш същото количество храна - чувстваш се сит, а ако все пак се насилиш да си хапнеш както преди после ти става ужасно тежко. Друг ефект - почти всички отчитат спиране на косопада и повишена умствена работоспособност.
Лично за мен ми помогна при проблем, който имах с ръцете от няколко месеца - схващане и изтръпване, сутрин не можех да си свия пръстите, през деня се пораздвижваха. Лечение, физиотерапия, масажи - нищо не помагаше. (може би само да някаква степен медения масаж) лекарите казваха, че съм за операция. Откакто започнах да пия тази хранитерна добавка - изтръпването спря, а схващането почти изчезна. Това за мен е направо чудо, не ми се вярва да е съвпадение.
И сега за отслабването. Продуктът е предназначен да разгражда само мастна тъкан. Моята братовчедка за едно шишенце свали 3 см. от обиколката на ханша и талията си. Аз също не се теглих, а се измерих и в края на второто шишиенце ( това е концентрат, който се разтваря във вода) бях намалила обиколката си с 5,5 см.
Бях обявена за "жива реклама" от моите колежки и няколко се решиха да си поръчат .
Сега се чувствам някак си отговорна, въпреки, че не съм им го рекламирала, а сами те пожелаха да го изпробват и чакам с нетърпение резултите при тях.
Не се налага диета, хубаво само да се ограничи употребата на захарни изделия.
Приема се пет пъти на ден общо с 1,5 л. вода.

Стана много дълго писмо, но в себе си чувствам ужасни притеснения, най - вече като чета в този форум за тотално отричане на всякакъв вид средства за отслабване.

Досега не съм ползвала друго средство, а от това се чувствам наистина добре (ръцете ми също) и започнах трето шишенце.

Страховете ми са най-вече следните:

- Възможно ли е след време да се появят някакви вредни за организма последици? ( продавайки го и на друти, аз вече отговарям и за тях) Всъщност това са само витамини и билки, не би трябвало да има последици, или..?

- Възможно ли е да се появи някакво пристрастяване? (когато спря да го пие, братовчедка ми каза, че й липсвал. Аз също имам чувството, че ако спра да го пия, по някакъв начин ще ми липсва. Но от друга страна си казвам, че понеже той улеснява работата на черния дроб, организмът ми се чувства по-добре когато го приема.)

- Въпреки, че познавам от доста отдавна човека, който го е разработил и произвежда и му имам доверие, и го обичам като брат, и сме преминали през много изпитания, въпреки всички негови уверения, пак допускам % съмнение.

- Притеснява ме и недоверието на хората. Може би много са се лъгали и са си патили. Писах в някои клубове, но в повечето случаи срещнах недоверие и присмех.

(Тук реших да бъде отворено писмо до всички)

- И най - вече се притеснявам да не би да се увлека да го продавам само заради печалбата. Искам да съм сигурна, че наистина има здравословен ефект при всички. (сега ми хрумна нещо интересно - ако се намерят няколко доброволеца, чрез които да се направи проучване, да споделят периодично как се чувстват и какъв е ефектът при тях.. Как намирате тази идея?

Приемам всякакви мнения и реакции, защото наистина не знам да спра или да продължавам. Не бих искала да се продавам за "паница леща".

Продуктът има следния състав:

СЪСТАВ В 105 гр:
фосфатидилхолин 40 гр.

фосфатидилинозитол 20 гр.

лецитин хидр. 10 гр.

екстракт цистозиир 20 мл.

(кафяви водорасли)

екстракт сладник хидр. 10 мл.

екстракт анасон 10 мл.

Свойства:
ХХХ е целево насочен продукт – добавка към храната, който без да е лекарство, сериозно подпомага процеса на окисление на мастните киселини.

ХХХ е не просто намаляване на тегло – например за сметка на мускулна тъкан или водата в организма, а стопяване на мастна тъкан.

Медицински доказано е, че отслабване повече от 3-4 кг. на месец е нестабилно и вредно.

Основният принцип е липотропният (мастно-изгарящ). Главен дял за това имат провитамините фосфатидил-холин и фосфатидил-инозитол, подпомогнати от лецитин, лизин и други липотропни фактори.
Продуктът е за най-широк кръг от хора, които не спортуват активно.

Важно е да се отбележи, че при по-продължителна употреба на продукта се достига до намаляване не само на подкожната, но и на сърдечно артериалната и мозъчна наднормена мастна тъкан, което е изключително благоприятно за организма, снижавайки риска от инфаркт, инсулт и други сериозни заболявания.

Билковата част е на базата на традиционните форми на борбата със затлъстяването.Тя е меко съчетание от диуретични, апетито-подтискащи и липотропни биологично актични вещества.

Изследванията показаха подчертан анти-целулитен ефект, подобряване на паметта, благотворно влияние при кожни заболявания, пърхот и косопад. Наблюдава се благоприятно действие при заболявания на черния дроб, което е и една от възможните причини за самото затлъстяване.

(имам и подробна информация за съставките, която свалих от интернет, но ще стане прекалено дълго)

Тема Re: отворено писмонови [re: hope4]  
Автор _anonymous_ (непознат )
Публикувано28.03.04 10:16

Е с това ме спечели - поне любопитството ми - не на последно място заради това, че с моите ръце става същото, а паметта и концентрацията ми са за боклука. Бих - може би - пила нещо такова и без ефекта "отслабване" (между другото, за каква цена става въпрос?), ако не ми се струва подозрително. Но аз не знам нищо за съставките на този продукт - освен, че някои хубави алкохолни питиета се получават с анасон, и някои не толкова хубави
Бих искала да мога да ти отговоря на въпросите, но за съжаление нямам познанията. Само това: когато питаш "Възможно ли е ... ?" - да, при липса на информация и докато някой, който има информация и желание да я сподели, всичко е възможно. Все пак, и татула е само, хм, билка, и беладоната, пейотът е чисто и просто кактусче, мухоморките са някакви си там гъбки и т.н. Природа, обаче никой не е казал, че тя трябва да бъде добра, така че е хубаво, че допускаш съмнението

Тема Re: дистрибуторите ..нови [re: _anonymous_]  
Авторxaxaxa (Нерегистриран)
Публикувано28.03.04 12:58

ама за вас няма почивен ден , бе !!!!
и омайвате балъците
дет' се вика- тарикатите ще се свършат ,а балъците- не
баси чудодейният продукт !!!!! айдееее балъците насам, насам !!!!!!!!!!!!

Авторslaba (Нерегистриран)
Публикувано28.03.04 13:00

Tova neshto naistina zvuchi dosta obeshtavashto :). Veshtastvata s po-stranni imena sa emzimi, koito naistina uchastvat v metabolizma na mastnata takan, no za bilkite ne znam nishto. Mojesh li, vse pak, da ni kajesh kak se kazva vaprosnata dobavka i kolko struva. Mislia, che vseki moje da si preceni sam dali da opita ili i otgovornostta e tolkova tvoia, kolkoto i na choveka, koito ia priema.
P.S. Mojesh li da kajesh i kakav tochno e tvoiat priatel, koito ia e izmislil. Doktor? Himik?, etc.

Тема Re: отворено писмонови [re: _anonymous_]  
Публикувано28.03.04 23:40

Ще ти дам повече информация, ако искаш ми пиши по имейла.
Вече казах, че не искам да правя реклами, освен това винаги се появява по някой "хаховец", Както е казал народът: "Не питай за лудото, то само ще се обади". Именно затова вече почти не пиша и в други форуми по други теми.

hope4@developer.bg

Тема Re: отворено писмонови [re: slaba]  
Публикувано28.03.04 23:42

Човекът, който е разработил продукта е инженер, който доста време се е занимавал с дистрибуцията на различни чуждестранни видове хранителни добавки за отслабване. В един момент е решил да проучи съставките им, и да създаде нов, използвайки световния опит в комбинация с екстракти от български билки, най-ефективните в тази област. (ползвал е разработки на БАН)

Авторhehe (Нерегистриран)
Публикувано29.03.04 00:05

е кажи кой е той , та да го номинират за нобелова награда ..а всички ние тук ще решим проблемите си с килограмите и ще ти се кланяме доживот..

Автор Дeлфин (момиче)
Публикувано29.03.04 00:53

(сега ми хрумна нещо интересно - ако се намерят няколко доброволеца, чрез които да се направи проучване, да споделят периодично как се чувстват и какъв е ефектът при тях.. Как намирате тази идея?

Интересно, винаги съм си мислела, че и хранителните добавки, въпреки че уж не са лекарствени средства, би трябвало да минават през някакво такова тестване сред доброволци още преди да бъдат пуснати на пазара. В противен случай как може да се твърди, че ефект има

Тема Re: отворено писмо [re: Дeлфин]  
Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано29.03.04 01:00

Разбира се, че трябва да минат през някакъв контрол. А ако са вредни? И вредата се проявява след време? Само теоретизирам, но трябва да призная, че този постинг нещо не ми харесва.

Тема Re: отворено писмо [re: no_bs]  
Автор Дeлфин (момиче)
Публикувано29.03.04 01:12

Хм, аз дори не допускам, че е възможно да се предлагат на пазара, без да са минали някакъв контрол. Интересно обаче в какво точно се изразява този контрол, след като тепърва се търсят доброволци за тестването им...
Признавам, че нямам грам представа каква е процедурата

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.