Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:15 15.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема къде е ?нови  
Автор water_dragon (водно конче)
Публикувано15.03.04 19:48

Вчера прочетох постинг в клуба рецепта със сварен лимон и лайка,а днес не мога да го открия.Моля помагайте!

И ВСЕ ПАК ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ

Тема Re: къде е ?нови [re: water_dragon]  
Автор Maйчo (още веднъж)
Публикувано15.03.04 20:21

Ето това е май - Здравейте, моето мнение по въпроса е следното. Независимо колко ядем и спортуваме всяка от нас има различна физика. Така, че моля момичетата без проблеми да не се правят на "СУПЕР ГЪРЛИ" - може да им е плоско коремчето, ама да им е провиснало дупето:)) Не се засягайте.
Според мен гълтането на въздух, прекомерното хранене, липсата на спорт и т.н. водят до отпускане на мускулите и разширяване на стомаха. Моят съвет (изпитан и проверен):) е следният. Вечет във вряща вода пускате докато пак заври 1 нарязан на кубчета лимон. Махате от котлона и пускате 1 щипка лайка. Захлупвате и прецеждате и пиета на сутринта. Топи мазнини, убива апетита, стяга разширения стомах. ВНИМАНИЕ: това е лимонов сок - съдържа витамин С, ако имате язва не пийте на гладен стомах, може да почне да ви разтваря камъните и песъчинките от бъбреците и злъчката и да се опитате да ги изхвърлите. ПРЕЦЕНЕТЕ СИ САМИ ДАЛИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ! Витамин С действа тонизиращо и Ви препоръчвам да намалите кафето.
НАЙ-ВАЖНОТО: Пие се 15 дни, 15 се почива и пак се пие 15 дни. Следва почивка задължително 30 дни и ако искате пак може.
Така аз отслабнах 14 кг., нямах апетит и бях супер тонизирана. Когато го пиеш сутрин на гладно може да действа и разхлабително. Ако имате въпроси - пишете. Успех.

Деветдесет процента от всяко нещо са врели-некипели.

Тема Re: къде е ?нови [re: Maйчo]  
Публикувано15.03.04 20:41

Благодаря! точно това търсех.
Имам въпроси относно рецептата :
Само трябва да се кипне ли?Какво е количеството на водата и кога се прецежда - веднага или на сутринта?

Автор Maйчo (още веднъж)
Публикувано15.03.04 21:28

Съжалявам, но нямам представа. Само копирах написаното в предишната тема

Деветдесет процента от всяко нещо са врели-некипели.

Тема Re: къде е ?нови [re: Maйчo]  
Автор tanqs (магистър)
Публикувано16.03.04 10:27

лимона заедно с кората ли се вари?

Тема Re: къде е ?нови [re: tanqs]  
Публикувано17.03.04 19:44

Днес пробвах за първи път.Мислех,че ще стане много кисело и опитах с половин лимон,но наистина може с цял,защото вкуса на питието е много приятно.Направих го по следния начин:сложих около 300гр. вода да заври и после пуснах в нея лимона нарязан на колела с кората.Когато водата отново кипна пуснах щипка лайка,захлупих да се запарява и отстраних от котлона.На сутринта прецедих и изпих.

Автор z22 (zaice)
Публикувано17.03.04 20:24

а лимона не причинява ли запек,аз бях чула доста отдавна за тази рецепта,но не съм я пробвала,защото и без това имам голям проблем с ходенето до тоалетна.Ако имате наблюдения относно това моля ,кажете ми,за да знам дали и аз да пия тази отвара.

Тема Re: къде е ?нови [re: z22]  
Авторmese4inka (Нерегистриран)
Публикувано17.03.04 21:08

az go piq ve4e pove4e ot 10 dena i vse taka ne mi deistva razhlabitelno i az imam problemi za izhojdaneto
ama kilcata da mahnem pyk drugoto i s edin 4ai Sena se opravq

Тема Re: къде е ? [re: z22]  
Публикувано17.03.04 21:08

Не съм се замисляля за това,а и не съм забелязала лимоните да ми действат така.По принцип знам,че ако сутрин на гладно се пият течности действат добре на отделителната система.Тази рецепта я пробвах днес за първи път и затова нямам още поглед върху нещата.Добре би било,автора да ни даде повече информация.

Тема Re: къде е ? [re: water_dragon]  
Авторmese4inka (Нерегистриран)
Публикувано17.03.04 21:13

ami az ne sym to4no avtora ,za6toto go kopirah ot edin forum
ta mnogo mu se mislih,poneje mrazq limoni i kiselo kato cqlo
no kakto i na avtorkata,sy6to se 4uvstvam dobre i tonizirana i neznam dali ot tova no ve4e 3 kilca si otidoha i si prodyljavam napred
a v moita tema "prosto ne4ii syvet" se zaqdaha zlobno 4e hem sym pitala dali si zaslujava hem si kazvam rezultatite
taka 4e da pod4ertaq 4e predi da postna taq babina recepta,ve4e bqh zapo4nala procedurite i pitah za syvet dali si zaslujava
ama kato se teglih v4era greinah s tiq minus 3 kg koi ti gi dava:))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.