Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:56 13.11.24 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Здравейте! Имам молба.нови  
Автор Иryaнa (безцеремонна)
Публикувано10.03.04 00:13

За 2-3 път влизам тук, сега за първи път с намерение за диета.
Може би трябва първо да се извиня, че не прегледах всички теми от търсенето, за да намеря това, което ми трябва и направо питам ... но ако прочета още 1-2 постинга как се пие чай за самонаказание ако си сгафил ужасно и си изял една сърма с гъби просто ще ида и ще легна да умирам.
Нямам големи проблеми с теглото, но имам нужда да сваля 3-4 килограма. Искам да пробвам с диетата на Аткинс. Обясниха ми, че трябва да се откажеш от картофи, хляб и да се набляга на месо, плодове, риба и млечни продукти.
Моля ако някой има статия или линк да ми я даде тук или на бележка.
Много благодаря!

П.С. Дори и да исках не мога да се лишавам от храна. Преди една година направих кървяща язва, тежка операция, едва не умрях, след това бях на венозно хранене и ужасна диета ... Свикнала съм на безсолни неща, риба, пилешко, само печено ... здравословни неща, но да ям редовно. Просто не ми препоръчвайте други диети.
... Знаете ли ... първата бисквита, която ми позволиха да изям след операцията беше най-вкусното нещо на света ...

Съзерцавам, разсъждавам, различавам се . . .

Тема Re: Здравейте! Имам молба.нови [re: Иryaнa]  
Авторviper (Нерегистриран)
Публикувано10.03.04 08:21

тук в този клуб има много инфо за аткинс или нвд но предвид твоя Р.С. не избързвай а се консултирай с лекар. всяка промяна в навиците на хранене води до промени към които трябва да се адаптираш и в тввпя случай може да се иска повече внимание. по мое мнение нвд е подходяща но все пак ..... първо консулт, после действие.

за язви и гастрити са ми препоръчвали суров сок от картофи и след това консумиране на друга храна. гадно е ама явно ефективно.

all the best

Тема Re: Здравейте! Имам молба.нови [re: viper]  
Публикувано10.03.04 18:56

Ами на мен всичко ми е позволено вече, защото се възстанових. Само люто, пържено и газирани напитки не бива да поемам. Катофи отказвам да приемам в такава форма

Тема Re: statiq za Atkinsнови [re: Иryaнa]  
Авторbadrulbudura (Нерегистриран)
Публикувано11.03.04 19:11

http://www.eva.bg/krasota_i_zdrave/zdrave/e1241.html

eto kakvo namerih skoro za atkins. tova ne e samata dieta, a nqkoi otzivi za neq. mislq, che e polezno da se prochetat predi da zapochnesh.

pozdravi!

Публикувано11.03.04 21:03

Не знам защо съм останала с грешното впечетление, че само от картофи и хляб трябва да се лишавам. Колкото повече чета за Аткинс и всички други диети си мисля, че просто тия, които ги правят и спазват не са съвсем в час.
Как така да се откажа от плодове и зеленчуци, при положение, че аз живея само на тях цяло лято. 11 дни извара??? Благодаря.
Хващам брошурката от майка ми "Здравословно хранене", здравето е в разнообразното хранене. За мен то е на първо място, мога да се примиря да съм 5х вместо 4х кг., важно е да се чувствам добре, в хармония с тялото си и да се храня с каквото ми се иска. За отслабването спорт му е майката, който го мързи да пази диети.
Никой тук не си цени здравето, сериозно ви говоря.
Ама и вие ще го разберете като мен ... твърде късно ...

Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано12.03.04 00:30

Ти кога успя да разбереш кой в този форум си цени здравето и спортува и кой - не?

Автор A3_ ()
Публикувано12.03.04 00:45

А добре го каза!
Наистина има огромна разлика между едно здраво тяло, дори и както казваш с някой друг килограм отгоре, всравнение с едно деградирало тяло, на което вътрешните органи са почти атрофирали с безброй отлагания, а кръвоносните съдове обвити в дебели наслоявания!

Ама как без плодове и зеленчуци!!! Аз по-голяма глупост от Аткинс чесно не съм чувал! Просто нямам думи!

"Здравето не е всичко, но без него всичко е нищо!" -- Шопенхауер, добре е да се замислим над това. Прекрасната фигура без здраве е НИЩО!!!

Тема Re: Здравейте! Имам молба.нови [re: A3_]  
Автор no_bs (VBBBF)
Публикувано12.03.04 00:50

И все пак най-страшно е отсъствието на разум!

А иначе е хубаво да знаеш, че наслояванията по кръвоносните съдове се натрупват отвътре, а не отвън, но това явно при вербовката не са ви го казали . Или просто пак си говориш наизуст колкото да се намираш на приказка.... Досадно....

Авторcъrлacнa (Нерегистриран)
Публикувано12.03.04 06:30

Права си, диетите измъчват организма - ограничаваш се и т.н.
От друга страна, не е толквоа важно какво ядеш, а колко. Ако намалиш калориите малко би трябвало да има ефект. Не е необходимо нито да си вегетарианец, нито да си на Аткинс, за да свалиш тегло...

Успех!

Тема Re: Здравейте! Имам молба.нови [re: cъrлacнa]  
Авторviper (Нерегистриран)
Публикувано12.03.04 08:10

не мога да схвана едно - всички говорят за здраве а отричат диетите.
ми плюскайте си ! пък дори само трева да е ще видим докъде ще я докарате.
храната е равна на енергия която в дадени случаи може да върши полезна работа за организма.

НАЙ ВАЖНО Е ДА СЕ СПОРТУВА ЗА ДА СЕ ОПОЛЗОТВОРИ ТАЗИ ЕНЕРГИЯ А НЕ ДА СЕ ТЪПЧЕТЕ ИЛИ ГЛАДУВАТЕ ИЛИ ДА СИ ПРАВИТЕ ИЗВРАТЕНИ КЛИЗМИ И ПОДОБНИ.
когато стре на нвд трябва да съобразите тренировката си с този факт и от там да действате като отправна точка. така и при ввд или други.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.