|
Тема
|
диетите - нямат смисъл
|
|
Автор |
viper (without LIMITs) |
Публикувано | 15.12.03 16:11 |
|
от всички мнемия и теми в този клуб ми става ясно че всеки търси чудодейната диета и се надява на някакъв супер резултат само ако е на зеле , тиква или аткинс. след известни мъки става ясно че човек трябва да стъпи на земята иначе си губи времето само в експерименти.
стрес липса на движение медикаменти и други подобни фактори нарушават нашата обмяна и ни правят дебели. като добавим и някои генетични предразположения картинката се изяснява.
ЕДНА ИСТИНА ТРЯБВА ДА СХВАНЕ ВСЕКИ В ТОЗИ КЛУБ!!!!!
БЕЗ ТРНИРОВЪЧНА АКТИВНОСТ НЯМА ОПРАВЯНЕ.
първо се хванете за спорта и после нагласете дадена диета към дневния си режим.
пробвайте следния експеримент: всяка сутрин ставайте и бягайте на място около 30мин, не променяйте хранителните си навици и ми кажете няма ли промяна във вашата физика след 1 месец. сигурен съм че да!!!!
от основата на вашата тренировка правете корекции в навиците си на хранене и ще постигнете търсеното.
ВСИЧКО ДОБРО В ТАЗИ ОБЛАСТ Е СТАВАЛО ПО ПРОСТ И ЛЕСЕН НАЧИН А НЕ С ТРОМАВИ И СЛОЖНИ ДИЕТИ И МЪКИ
| |
Тема
|
Re: диетите - нямат смисъл
[re: viper]
|
|
Автор |
josarjan () |
Публикувано | 15.12.03 19:08 |
|
Абсолютно си прав. Откога се канех да напиша и аз нещо:
Диетата е важно нещо, но има толкова по-прости неща:
1. Вместо да мислите кое колко калории/въглехидрати/мазнини има, просто слезте 2 спирки по рано като се прибирате. И вървете.
2. В работата, не хващайте асансьор до 3-ия етаж. В блока дето живеете - също.
3. Не ходете до кварталната видеотека с кола.
4. До кварталния магазин също.
5. Събота и неделя докато се чудете кво да правите - потичайте малко в някой парк. Може и пеша да отидете.
6. Разхождайте се - ходете до кръчмата пеша.
7. Ходете на фитнес, басейн, ако щете - тенис на маса, но се движете.
8. Диета - най-важното според мене е да се намалят баничките, хамбургерите, пиците, кифли, сандвичи.
И това е.
| |
Тема
|
[re: josarjan]
|
|
Автор | mitaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.03 09:19 |
|
Malko i ot men
7'. ne gledajte na domakisnkite zadyljeniq s dosada -po-dobre te, otkolkoto 3 chasa pred TV seta ili PCto
7". v obednata pochivka ne stojte v ofisa ili v nqkoe zadimeno krychme, a se razhodete iz kvartala, osven, che shte se razdvijite, moje da otkriete nqkoq bakalijka, koqto da vi predloji po-zdravoslovni alternativi na standartniq vi obqd, kojto predpolagam e sandvich, piza i t.n.
8'. kym testenite bullshits, mislq, che v spisyka na "zabranenite hrani" trqbva da vlqzat shokoladcheto, bonbonkite, tortichki, pastichki, kremcheta i t.n. sladki ubijci.
| |
Тема
|
[re: mitaka]
|
|
Автор |
viper (without LIMITs) |
Публикувано | 16.12.03 10:56 |
|
точно така!!!
забранените храни са всички продукти на човешките мераци за слдко - шоколади, торти,пасти,кремове и подобни.
поради факта че имат високо инсулиново производство и понижени функции на щитовидната жлеза затлъстелите трябва да избягват храната боклук.
придържайте се към натуралните храни.
когато си хапвате пържолка махнете мазното и не се тъпчете с хляб а го заместет ссъс зеленчук.
захарта под каквато и форма да се избягва. заместете с плодове. 1-2 плода са по малко от 1/4 от един шоколад а са по засищащи.принципно фруктозата е по бавно навлизащ въглехидрат и предизвиква по малко инсулиново производство.
| |
Тема
|
[re: josarjan]
|
|
Автор |
Дeлфин (момиче) |
Публикувано | 16.12.03 11:03 |
|
Или си купете едно въженце и скачайте вкъщи - просто, евтино, лесно и ефективно
| |
Тема
|
[re: Дeлфин]
|
|
Автор |
THUNDER (Light catcher) |
Публикувано | 16.12.03 11:23 |
|
Здравейте фитнес маниаци
От доста време наблюдавам проявите на лицето с ник "viper" и неговите инсинуации и лъжи - забележете, че съм ПРИНУДЕН да го търпя, тъй като по стечение на обстоятелствата сме колеги... Та на проблема - чета какъв върл привърженик е на диетите, правилното хранене и без анаболните тренировки е и ми идва да ИЗКРЕЩЯ: КАКВО БАЛАМОСВАШ ХОРАТА БРЕ ЕЙЙЙЙ !!!! ТА ТИ СИ ИСТИНСКИ ТъПКАЧ НА ЗАХАР И АНАБОЛИ !!! ЕГААТИ И МОШЕНИКА И ДВУЛИЧНИКА ДЕТО СИ БРЕЕЕ !!!!!!
Тоя тип е маниак на тема захар под всички възможни форми - вафли, шоколад, рула и каквото се сетите !!! За анаболните дози не знам точно - не ги взема докато е на работа, но го виждам да ги носи в офиса и наистина са СЕРИОЗНИ КОЛРИЧЕСТВА. За пример: от 40см ръката му за 2 месеца е вече 46-47... Често пъти го улавям как КРЕЩИ ИЗ ОФИСА КАТО ЖИВОТНО - МОЖЕ БИ Е ОТ АНАБОЛИТЕ, НЕ ЗНАМ, ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ...
Е..ти и мошеника, само зарибява хората!!!
Накратко: НЕ ВЯРВАЙТЕ НА viper !!! Прокламира теории и философии, които той самия не прилага, а дори се надмсмива...
Аре със здраве И ДАНО СЪМ ПРЕДПАЗИЛ НЯКОГО...
| |
|
|
|
|