Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:03 14.07.25 
Здравна
   >> Диети
Всички теми * *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема КАЖЕТЕ МИ НЕЩО ЗА XENICALнови  
Автор ivka1O (непозната)
Публикувано08.12.03 22:13

Здравейте мили момичета нова съм във клуба.Имам проблем със наднорменото тегло.Преди да се омъжа преди 5 години тежах 63кг при височина 1,74 съвсем нормално според мен.Но след това започнах да качвам и то доста преди три месеца бях стигнала 94кг.От няколко месеца може би вече станаха два пия едни лекарства наречени xenical.Вярно е започнах да свалям от както ги пия смъкнах 9кг. сега съм 84кг.тове е голям напредък за мен чак не мога да повярвам че успях.Все още ползвам лекарствата но се притеснявам тъй като се страхувам да не би да ми навредят здравословно по някакъв начин въпреки че никъде не се споменава за здравословен проблем при тях.Моля ви момичета ако имате някаква информация за тези лекарста помогнете и дайте инфо.

Благодаря ви предварително.

Тема Re: КАЖЕТЕ МИ НЕЩО ЗА XENICALнови [re: ivka1O]  
Авторoтroвop (Нерегистриран)
Публикувано08.12.03 22:35

Здравей,
аз нямам кой знае какъв личен опит с ксеникал, пих го доста кратко и нещо нямаше голям ефект, но познавам няколко човека, които отслабнаха доста и общо взето трайно с него. Мисля, че няма странични ефекти, абсорбира голяма част от поетите мазнини и "ги изхвърля", като действа само в стомаха и червата. Но това много по-добре е обяснено в упътването му.
От него се отслабва, стига да спазваш и режим на хранене. И се препоръчва да се пие поне 6 месеца.

Тема Re: КАЖЕТЕ МИ НЕЩО ЗА XENICAL [re: ivka1O]  
Автор ivka1O (непозната)
Публикувано09.12.03 00:32

Благодаря за отговора.Да това го прочетох във упътването просто се притесних малко да не би въпреки всичко да уврежда здравето.Пия го вече два месеца и съм доволна както казах по горе свалих 9 кг.при положение че не съм прилагала никаква диета.Просто след всяко основно хранене изпивам по едно хапче и толкова.Тъй като не закусвам си спестявам едното хапченец и така имам за по дълго но задължително храна два пъти на ден без да се ограничавам каква да е каквото ми се яде просто хапвам гълтам хапчето и готово.Ще продължавам да ги пия и ще ви държа във течение как вървят нещата.

Авторa (Нерегистриран)
Публикувано09.12.03 07:54

щом е хапче, което се намесва в метаболизма, много ясно, че вреди на здравето. Ако беше открит безопасен лек за наднорменото тегло, щяха да ни проглушат ушите.

АвторAH (Нерегистриран)
Публикувано09.12.03 14:55

Savet ot men spri da go piesh.Narushava obmianata na veshtestvata pak i se pitam kak svikna s stranichnia mu efekt. Ne e osobenno priaten pak i mislia che e vreden. Zashto ne probvash dieta vmesto da se trovish s lekarstva pak i te ne sa koi znae kolko evtini. Vmesto da davash 160 lv na mesec za lekarstva si kopuvai plodove i zelenchuci efekta e pochti sashtia no i te ne vrediat na zdraveto naprotiv

Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано09.12.03 16:56

Ето виж тук какво пише

Автор ivka1O (непозната)
Публикувано09.12.03 20:15

Въпросът е такъв че нямам стимула и колкото и да опитвах със диети не ставашеединственото спасение беше ксеникала.Единствено той помага.

Автор Keфиc (Речен Бог)
Публикувано10.12.03 02:14

Наскоро чух за няколко много гадни случая на осапуняване на жлъчната жлеза от хора злоупотребили с ксеникал и съответно тук в САЩ мисля че вече ксеникала е издърпан от здравната мрежа.

- cheap new and used heavy/speed/thrash/death/black/doom metal

Тема Re: КАЖЕТЕ МИ НЕЩО ЗА XENICALнови [re: Keфиc]  
Автор Teletubbies (непознатa)
Публикувано10.12.03 10:44

Какво значи "осапуняване"?

АвторБeзмълвнa (Нерегистриран)
Публикувано10.12.03 12:42

Реклама, само реклама........ Пробвах го, не мръднах и половин кг. надолу:( Единствения ефект - мазна тоалетна и празен портфейл

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.