|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Булемици и анорексици
|
|
Автор | Ani (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.03 19:15 |
|
Какво става?
Изчезнаха ли тези плашещи индивиди или просто вече не са анорексици и булемици?
Искрено ще се радвам, ако е второто.
Защото по-рано само някакви такива страхотии пишеше в този клуб - случаи на булемия и анорексия. Направо ме беше страх да вляза и да чета.
Ако има някой - нека сподели, пък дано да можем да му помогнем поне морално-виртуално.
Аз съм насреща!
| |
Тема
|
Re: Булемици и анорексици
[re: Ani]
|
|
Автор | xaxa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.03 19:24 |
|
ебаси смешката си:)), има ги, разбира се, но едва ли ще те тормозят - теб, отвратената. Насреща била:))
Пише се булимия. И ако някой иска помощ, няма да търси от такива като теб
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_anonymous_ (непознат
) |
Публикувано | 28.11.03 08:14 |
|
И аз се присъединявам към ха-ха. Наистина е смешно. Не се обиждай, не е това целта. Но помощта, която ти можеш да предложиш, е нищожна. Липсата на каквато и да било утеха е за предпочитане пред утеха от неразбиращ човек, това не си ли го разбрал/а? Пък и полза няма, ако питаш мен.
| |
Тема
|
[re: _anonymous_]
|
|
Автор | iv (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.03 08:23 |
|
za polza ne znam...no shtom tuk pod prikritie na anonimnostta chovek ne moje da spodeli i da "poplache" na nechie ramo..i ako ne da poluchi razbirane to.bez da otvrati ili izplashi nqkogo...ne znam kyde shte moje :)
spodelqneto vinagi pomaga..osobeno shtom stava duma za neshto , za koeto habish mnogo vreme i energiq da prikrivash .
| |
Тема
|
[re: iv]
|
|
Автор |
_anonymous_ (непознат
) |
Публикувано | 28.11.03 08:41 |
|
Не се безпокой, аз знам къде може. Мотая се из този форум просто така, или почти, пък и служи малко като reallity check - как нормалните хора се отнасят към цялата тази история с отслабването. А други места се намират, дори и анонимността не е чак толкова наложителна. Не и в такава степен поне. И т.н.
| |
Тема
|
[re: iv]
|
|
Публикувано | 28.11.03 09:39 |
|
споделяш нещо, когато очакваш да те разберат; нали няма да говориш за Бетовен на някоя циганка? А човек, който още преди нещо да си му казал, вече е сложил преградите си, и те нарича "индивид" с високомерието на някой, на когото никога няма да му се случи... Споделянето има ли смисъл? Такова споделяне е загуба на време, защото другата страна не е мотивирана да помогне, а е любопитна или й е скучно.
Наслушала съм се на съвети като "просто започни да ядеш, стига си се лигавила", или на "ми не повръщай, какъв ти е проблема?".
И въобще мисля, че хора, които няма опит в областта, няма какво да се месят. Глупашко е да се дава мнение само за да кажеш нещо. А тази тема върховно ме издразни. Като е толкова любопитна или няма какво да прави, да иде на лунапарк или в зоопарка.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
hazelnut () |
Публикувано | 28.11.03 09:52 |
|
пише се булимици,т.к. идва от булимия/на гръцки-апетит на вол/,та мисълта ми е,че от тези 'болести' рядко човек може сам да се излекува.Нужна му е психологическа помощ,както и много обич от роднини и приятели.Напоследък изчетох доста неща по темата,т.к. си имам у дома едно такова момиче.Само ще посъветвам всички да не се вманиачват на тема тегло,за да не изпаднат до хала на сестра ми.Повярвайте,наистина е ужасно!
| |
Тема
|
[re: xaxa]
|
|
Публикувано | 28.11.03 11:41 |
|
Mnogo si zle!
Pyrwo zashto mislish, che opredelenito "individ" zwuchi wisokomerno?!
Da ne bi da ne si choweshki indiwid???
I posle otkyde taka siguno goworish, che si mislq, che nikoga nqma da mi se sluchi.
A, ako mi se e sluchwalo???Nesluchajno pitam. Wse pak si mislq, che kogato nqkoj (hajde, neka goworq za bulimicite) prochete kakwo se sluchwa s drugite kato nego, no w "naprednala" faza shte pogledne neshtata otstrani i shte se zamisli. Znam, che wsichko e na psihicheska osnowa, no mislq, che wolqta adski mnogo pomaga. Ne samo obichta na drugite... Ta mislq, che do izwstna stepen moje da se 'pomogne'....
I wsqka edna da se zamisli dali ne prekalqwa s misylta dali shte napylnee i kak da otslabne poweche ....
A, towa che temata te e izdraznila si e lichno twoj problem. I men mnogo temi i neshta me draznqt.
Are, chao ti!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 28.11.03 12:35 |
|
Мнооо съм зле, наистина:)))
Това ти ли си го писала:"Изчезнаха ли тези плашещи индивиди..."?
И сега пробутваш номера, че и ти си от тази групичка. Или си била. Кого будалкаш? Сигурно си преяла веднъж на рожден ден, повърнала си - голяма трагедия, опечен булимик си значи;)) Не вярвам някой с такива проблеми да нарича тези като себе си "плашещи индивиди" и да говори с такъв тон. А ако си се преборила, поне ще знаеш, колко трудно се лекува и че не могат всички болни да се излекуват, докато твое величество не е обръщало внимание на този клуб;) Ау, какво благоволение... да споделим, за да ни дадат съвети за волята... да се изплачем всички на рамото на тази личност!
Ако искаш да се чувстваш пълноценна, иди да превеждаш бабички през улиците, вместо да се правиш на месия.
| |
Тема
|
[re: xaxa]
|
|
Публикувано | 28.11.03 12:48 |
|
Qwno nqma smisyl da sporq s chowek kato teb.
A, otkyde znaesh, che ne prewejdam babichki po pytq??
I ne znam zashto priemash tolkowa lichno neshtata - ne karam nikogo da spodelq, ako ne shte.
A, ti ako imash problem(a, mi se struwa, che e taka) - pojelawam ti da go razreshish.
Ne znam zashto si mislish, che goworq kamo li ne nadmenno....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|