|
Тема
|
lekarstwo
|
|
Автор | sis (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.03 04:45 |
|
Molia kajete mi efikasno lekarstwo s koeto da swalia gore-dolu 5 kg ,no ne mi kazwaite za sport i namaliawane na hranata,za6toto powe4e ne moga da ia namalia i bez towa iam malko i to po4ti samo plodowe i zelen4uci ,a sportuwam kolkoto mi stiga wremeto.Mersi i weseli dni na wsi4ki   
| |
Тема
|
Re: lekarstwo
[re: sis]
|
|
Автор |
Dideto (spring) |
Публикувано | 22.06.03 13:16 |
|
Az pia iabalkov ocet na kapsuli, ima go v aptekite
Pise se 30 min. predi hapvane i az sam mnogo dovolna
toi razgrajda manzinite i podobriava obmianata na veshtestvata, bogat e na vitamini i minerali.. abe kato si kuoish shte prochetesh
struva 6 lv i stiga za 15 dni, nai-malko se pie 2 mseseca
-=Увереността в себе си е основната тайна на успеха=-
| |
Тема
|
[re: Dideto]
|
|
Публикувано | 22.06.03 21:11 |
|
Mersi za informaciata,vapreki 4e kolkoto imam spomeni sam go probvaka ,no samo edna opakowka ako sa edni beli kapsoli,sega pak probvam edni zeleni hap4eta koito sa ne6to podobno na Hard mislia,kakto i da e.A za Xenical kakwo ti e mnenieto,samo sam go 4uwala......
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rama (въздушна) |
Публикувано | 22.06.03 23:40 |
|
не искам да те отчайвам, но ако имаше такова вълшебно средство, с което да се отслабва без диета и спорт, всички фитнес центрове и зеленчукопроизводители щяха отдавна и масова да са фалирали. Пък и хора като Марлон Брандо или Лучано Павароти например (които очевидно нямат финансови проблеми), щяха да са си решили проблемите с наднорменото тегло...
Щом нямаш време за фитнес, опитай поне да се храниш другояче. Пет килограма не са кой знае какво и, като ядеш толкова малко, е напълно възможно тялото ти да се опитва да си запази теглото, защото ти го изтезаваш и го караш да се чувства в опасност. Поне така съм чувала. И, доколкото знам, твърде ограничените хранителни режими понякога забавят метаболизма, с което допълнително затрудняват отслабването.
Ако наистина си убедена, че няма как да спортуваш повече (понеже това е идеалният вариант), бих те посъветвала да се обърнеш към диетолог. Аз например съм ходила при доц. Байкова и с диетата, която тя ми даде, свалих 3 кг за седмица. Ако и за това нямаш време, опитай да ядеш по-малко, но често - това е начин да се ускори метаболизма. Яж колкото може по-разнообразна храна, поне по 3-4 пъти на ден. Просто не допускай да се чувстваш гладна, защото тогава тялото ти започва с всички сили да се "брани", опитвайки се да задържи запасите си.
Освен това се замислих за това, че намекваш, че не ти стига много времето. Не знам какво точно имаш предвид, но ако това означава твърде напрегната и продължителна работа например, допускам, че е възможно и да си доста стресирана. А пък стресът в никакъв случай не е приятел на добрата фигура - аз поне мога да надебелея просто от силен стрес, без нищо друго да се е променило... Ти си знаеш най-добре как е при тебе - просто подхвърлям тема за размисъл...
| |
Тема
|
[re: Rama]
|
|
Публикувано | 23.06.03 00:30 |
|
mersi za temata za razmisal az imah predwid 4e smiatam 4e dostata4no sportuwam prosto ot niakolko godini si poddarjam edni kologrami s edin sport i edno hranene.Prosto mislia 4e obmianata na we6testwata mi ne6to kuca i sa6to moje bi razgrajdaneto,kakwo da ti kaja za iadeneto zna4i niamam zakuska,obiad we4eria iam kogato sam gladna prez celia den,iam mnogo iadki,semki le6nici i bademi i dosta plodove,sega osobenno dini i 4ere6i i salati,glawno towa,ne iam sladko izob6to ne obi4am i prosto se 4udia koe da namalia,mesoto mi sa6to e mnogo malko i to glavno 6unka,po malko pile6ko sigurno 2-3 pati w meseca izob6to mnogo sam osobenna iam dosta malko ne6ta,prosto ne gi obi4am drugite,abe deto se kazwa,spored men niama ot kakwo da se li6a we4e 4e sawsem 6te umiram ot glad.Of wzeh da se uliwam we4e.Kolkoto do stresa az sam go prejiwiawala ne wednaj i naistina togawa mnogo otslabvam bez usilie,no ne mi se iska da se slu4wa pak.Taka si mi e dobre,adski sam 6tastliwa,spokoina imam mnogo zanimania,no samo za6toto az sama si gi izbiram i gi iskam.Jelaia wi wsi4ko hubawo na wsi4ki   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dideto (spring) |
Публикувано | 23.06.03 09:46 |
|
ami znam che ne e dobre za chernia drob