Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:18 13.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Reductil vs. Xenicalнови  
АвторHoвa дeбeлaнka (Нерегистриран)
Публикувано11.05.03 13:11

Със сигурност съм решила да си купя едно от двете, но и за двете съм чувала и + и - мнения.
Ако някой има опит с някое от тези хапчета, моля да го сподели, за да взема по-доброто решение!

П.С. За всички, които са изкушени да скочат да ме убеждават колко са вредни лекарствата - ЗНАМ! Само че съм от тези, които цял живот са на диети, свалят и после качват, като акордеон съм. Твърдо съм решила да пробвам и с хапче, само ми помогнете със съвет кое да бъде! Моля.

Тема Re: Reductil vs. Xenicalнови [re: Hoвa дeбeлaнka]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано25.05.03 00:42

Първите 4кг. свалих с Reduktil 15mg, след това само зелен чай вечер.
Успех!!

Тема Re: Reductil vs. Xenicalнови [re: :)]  
АвторKitty (Нерегистриран)
Публикувано25.05.03 21:30

Q dajte malko poweche info za tezi hapcheta, za kolko wreme swali 4te kg, kakwa e cenata, wyw wsichki apteki li se namira i t.n....

Тема Re: Reductil vs. Xenicalнови [re: Kitty]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано26.05.03 19:31

Виж архивите.
Мисля че имаше подробни обяснения по въпроса.
А, аз започнах да пия Reduktil от 1.02 и за месец и половина отслабнах някъде около 4-5кг.
Всеки ден следобед към 15ч. го взимах, за да си лягам на празен стомах , т.к. нямах никакъв апетит вечер.Единствените оплаквания бяха съхненето на устата през първата седмица и главоболието, но после отшумяват.
Не твърдя, че е от най-полезните средства, но все пак дава първоначален тласък за по-нататъшни отслабващи методи, като зеления чай например.
Имам още 5-6кг. за сваляне, за да се чувствам непритеснена във всяка дреха

Тема Re: Reductil vs. Xenicalнови [re: Hoвa дeбeлaнka]  
Автор Bossa nova (непознат )
Публикувано30.05.03 13:40

Шефът ми, мъж на 48г., лекар, пи Редуктил около 6 месеца. За този период отслабна видимо. Той спомена цифрата 20кг. И според мен някъде толкова е свалил, доколкото мога да преценя на око.
Това беше преди година и половина. Скоро след това започна да се оплаква от неразположения, слабост, черния дроб му бил увеличен, жлъчка го боляла и прочие. Не знам дали и доколко това е свързано с приемането на редуктила по-рано. Самият той твърди, че е от него. Къде е истината не знам. Факт е обаче, че този човек все ходи един такъв вял, жълт и вида му определено не е здрав.
Бях много навита и аз да пробвам това лекарство, но сега като че ли съм предпазлива. Ако някой го е пил и може да сподели личен опит, би било добре.

Доста е скъп този редуктил и малцина могат да си го позволят. Такива като мен, ако са убедени, че е безвреден, биха пробвали. Но дори и така, пак ми е скъп.

Тема Re: Reductil vs. Xenical [re: Hoвa дeбeлaнka]  
Автор snowprincess (срамежлива)
Публикувано31.05.03 08:13

Аз пих Редуктил 4 месеца и съм над 20 кг. надоло.Лекарството има много противопоказания.Трябва да намериш повече инфо и сама да прочетеш.Предполагам,че все още може да се намери в по-евтин вариант,тъй като срока на годност на тази партида изтече 02 тази година.
Имай в предвид,че лекарството не те прави сляпа ако злоупотребяваш с някоя храна.Действа върху центъра на глада в мозъка.Не чувстваш глад и трябва сама да се контролираш-все пак трябва нещо да влиза в стомаха ти...
А действието на Ксеникала е да изважда мазнините извън организма и има доста неприятен ефект.

Желая ти успех!

Повече усмивки!

Тема Re: Reductil vs. Xenicalнови [re: snowprincess]  
Автор babaToHka (непознат)
Публикувано31.05.03 08:49

Искаш да кажеш , че си свалила 20 кг без никаква по-специална диета и без изтощителни постоянни упражнения! Въх, ако е тъй, си заслужава парите.
А в какво се изразява този неприятен ефект на Ксеникала, и в крайна сметка каква им е цената на тез продукти?

Тема ceniнови [re: Hoвa дeбeлaнka]  
АвторFlash (Нерегистриран)
Публикувано31.05.03 09:08

reduktil 15mg - 186lv. mnogo sum dovolna ot nego, pih go 2 puti , no s mesec pochivka posredata. Tozi lekar deto e svalil 20kg, qvno e pil 6opakovki, 6tom kazvate v rastoqnie na 6 meseca... A i 4 opakovki edna sled druga sa ujasno mnogo! Moje bi edna e dostata4na (28dni), a posle stava tolkova vreden...
Ksenikal - okolo 40 - 50 lv malkata opakovka. Ne svalih nito kilogram ot nego.

Тема Re: Reductil vs. Xenicalнови [re: babaToHka]  
Автор snowprincess (срамежлива)
Публикувано31.05.03 09:32

Ако пиеш Ксеникал трябва да внимаваш какви храни ядеш,защото ако има повече мазнини,действието на лекарството почва неочаквано и трябва да стоиш само във вас и да пазиш едно специално помещение винаги да е свободно за теб.Цената му беше около 40-50лв.Не съм го пила,но приятелки, които си го бяха купили не повториха.
А за Редуктила-наистина е опасен ако човек има ред болести знайни и незнайни.Не трябва да се пие алкохол,за да не се получи хипогликемия,защото кръвната захар по време на гладуване драстично спада.Ако кара кола трябва да е с удвоено внимание,защото лекарството по принцип е противопоказно за шофьори.Също за бременни и кърмачки,за хора с високо кръвно и болен черен дроб и др....Наистина има неприятно пресъхване на устата,но с повече течности и с течение на времето този симптом отпада.На втория месец спрях и цигарите,тъй като видях,че няма опасност от това да напълнея отново,и за да е пълно прочистването на организма ми.Истинската цена на лекарството е около 200лв.А от намалената може да се намери от 70лв. до безплатно/ от познат лекар /,но може и вече тези количества да са се изчерпили.
В момента не пия Редуктил.Сега е 5-тия месец.Тъй като се страхувам да не почна да качвам отново,в момента съм на плодово-чаената диета.И замислям да почна да посещавам фитнес салона,защото вече не ми тежи нищо, но трябва да се стяга отпуснатата кожа.
Няма да мина без изтощителни постояни упражнения.

Повече усмивки!

Тема Re: ceniнови [re: Flash]  
Автор babaToHka (непознат)
Публикувано31.05.03 13:57

Малиии... Аз мислех, че цените са малко по-човешки. Ще взема да спестявам от закуски, обяди и вечери и като събера достатъчно май вече няма да имам нужда от него
Благодаря за информацията.Представям си ако бях питала в някоя аптека как ли щяха да ми се смеят на реакциите:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.