|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Reductil vs. Xenical
|
|
Автор | Hoвa дeбeлaнka (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.05.03 13:11 |
|
Със сигурност съм решила да си купя едно от двете, но и за двете съм чувала и + и - мнения.
Ако някой има опит с някое от тези хапчета, моля да го сподели, за да взема по-доброто решение!
П.С. За всички, които са изкушени да скочат да ме убеждават колко са вредни лекарствата - ЗНАМ! Само че съм от тези, които цял живот са на диети, свалят и после качват, като акордеон съм. Твърдо съм решила да пробвам и с хапче, само ми помогнете със съвет кое да бъде! Моля.
| |
Тема
|
Re: Reductil vs. Xenical
[re: Hoвa дeбeлaнka]
|
|
Автор | :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.05.03 00:42 |
|
Първите 4кг. свалих с Reduktil 15mg, след това само зелен чай вечер.
Успех!! 
| |
Тема
|
[re: :)]
|
|
Автор | Kitty (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.05.03 21:30 |
|
Q dajte malko poweche info za tezi hapcheta, za kolko wreme swali 4te kg, kakwa e cenata, wyw wsichki apteki li se namira i t.n....
| |
Тема
|
[re: Kitty]
|
|
Автор | :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.05.03 19:31 |
|
Виж архивите.
Мисля че имаше подробни обяснения по въпроса.
А, аз започнах да пия Reduktil от 1.02 и за месец и половина отслабнах някъде около 4-5кг.
Всеки ден следобед към 15ч. го взимах, за да си лягам на празен стомах , т.к. нямах никакъв апетит вечер.Единствените оплаквания бяха съхненето на устата през първата седмица и главоболието, но после отшумяват.
Не твърдя, че е от най-полезните средства, но все пак дава първоначален тласък за по-нататъшни отслабващи методи, като зеления чай например.
Имам още 5-6кг. за сваляне, за да се чувствам непритеснена във всяка дреха 
| |
|
Шефът ми, мъж на 48г., лекар, пи Редуктил около 6 месеца. За този период отслабна видимо. Той спомена цифрата 20кг. И според мен някъде толкова е свалил, доколкото мога да преценя на око.
Това беше преди година и половина. Скоро след това започна да се оплаква от неразположения, слабост, черния дроб му бил увеличен, жлъчка го боляла и прочие. Не знам дали и доколко това е свързано с приемането на редуктила по-рано. Самият той твърди, че е от него. Къде е истината не знам. Факт е обаче, че този човек все ходи един такъв вял, жълт и вида му определено не е здрав.
Бях много навита и аз да пробвам това лекарство, но сега като че ли съм предпазлива. Ако някой го е пил и може да сподели личен опит, би било добре.
Доста е скъп този редуктил и малцина могат да си го позволят. Такива като мен, ако са убедени, че е безвреден, биха пробвали. Но дори и така, пак ми е скъп.
| |
|
Аз пих Редуктил 4 месеца и съм над 20 кг. надоло.Лекарството има много противопоказания.Трябва да намериш повече инфо и сама да прочетеш.Предполагам,че все още може да се намери в по-евтин вариант,тъй като срока на годност на тази партида изтече 02 тази година.
Имай в предвид,че лекарството не те прави сляпа ако злоупотребяваш с някоя храна.Действа върху центъра на глада в мозъка.Не чувстваш глад и трябва сама да се контролираш-все пак трябва нещо да влиза в стомаха ти...
А действието на Ксеникала е да изважда мазнините извън организма и има доста неприятен ефект.
Желая ти успех!
Повече усмивки!
| |
|
Искаш да кажеш , че си свалила 20 кг без никаква по-специална диета и без изтощителни постоянни упражнения! Въх, ако е тъй, си заслужава парите.
А в какво се изразява този неприятен ефект на Ксеникала, и в крайна сметка каква им е цената на тез продукти?
| |
|
reduktil 15mg - 186lv. mnogo sum dovolna ot nego, pih go 2 puti , no s mesec pochivka posredata. Tozi lekar deto e svalil 20kg, qvno e pil 6opakovki, 6tom kazvate v rastoqnie na 6 meseca... A i 4 opakovki edna sled druga sa ujasno mnogo! Moje bi edna e dostata4na (28dni), a posle stava tolkova vreden...
Ksenikal - okolo 40 - 50 lv malkata opakovka. Ne svalih nito kilogram ot nego.
| |
|
Ако пиеш Ксеникал трябва да внимаваш какви храни ядеш,защото ако има повече мазнини,действието на лекарството почва неочаквано и трябва да стоиш само във вас и да пазиш едно специално помещение винаги да е свободно за теб. Цената му беше около 40-50лв.Не съм го пила,но приятелки, които си го бяха купили не повториха.
А за Редуктила-наистина е опасен ако човек има ред болести знайни и незнайни.Не трябва да се пие алкохол,за да не се получи хипогликемия,защото кръвната захар по време на гладуване драстично спада.Ако кара кола трябва да е с удвоено внимание,защото лекарството по принцип е противопоказно за шофьори.Също за бременни и кърмачки,за хора с високо кръвно и болен черен дроб и др....Наистина има неприятно пресъхване на устата,но с повече течности и с течение на времето този симптом отпада.На втория месец спрях и цигарите,тъй като видях,че няма опасност от това да напълнея отново,и за да е пълно прочистването на организма ми.Истинската цена на лекарството е около 200лв.А от намалената може да се намери от 70лв. до безплатно/ от познат лекар /,но може и вече тези количества да са се изчерпили.
В момента не пия Редуктил.Сега е 5-тия месец.Тъй като се страхувам да не почна да качвам отново,в момента съм на плодово-чаената диета.И замислям да почна да посещавам фитнес салона,защото вече не ми тежи нищо, но трябва да се стяга отпуснатата кожа.
Няма да мина без изтощителни постояни упражнения.
Повече усмивки!
| |
|
Малиии... Аз мислех, че цените са малко по-човешки. Ще взема да спестявам от закуски, обяди и вечери и като събера достатъчно май вече няма да имам нужда от него
Благодаря за информацията.Представям си ако бях питала в някоя аптека как ли щяха да ми се смеят на реакциите:)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|