Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:54 17.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Pu-Erh-Teeнови  
Автор Biba (hamster)
Публикувано05.03.03 22:55

Zdrawejte.
Njakoj ot was pil li e ot tozi chaj "Pu-Erh" (moje i da ima drugo ime, no zasega znam samo towa)? Wuw wseki sluchaj e kitajski i chetoh che razgrajdal mazninite w tqloto. Ako njakoj go e probwal molja da spodeli dali naistina e takuw efekta, a sushto i stranichni (neprijatni) dejstwija.
Blagodarja

Тема Re: Pu-Erh-Teeнови [re: Biba]  
Авторtiny (Нерегистриран)
Публикувано11.03.03 15:33

ami namen mi go prepory4a edna mnogo liubezna aptekarka. samo 4e me predupredi vinagi da go vzimam s mnogo boda, vinagi edna 4asha predi da glytka hap4eto i vednaga sled tova oshte edna 4asha. vzimah go niakolko den ano ne vidiah koi znae efekt puk i ne usetih nishto, taka 4e psriah i ne moga da ti kaja dali imat efekt

Тема Re: Pu-Erh-Teeнови [re: tiny]  
Автор Biba (hamster)
Публикувано11.03.03 20:57

То е ясно, че ефекта няма да дойде за няколко дни, а ще трябва малко постоянство, обаче аз още се чудя да го пия ли, да не го ли пия. Тази вечер си направих една чаша да го пробвам- има вкус на черен чай, обаче съм малко скептично насроена към тези не дотам известни китайски чайове, кой знае какви странични явления ще се появят... уф, незнам, хем ми се иска хем не ми стиска

Авторtiny (Нерегистриран)
Публикувано13.03.03 09:42

hmm. piesh go? moeto pyk e na tabletki...

Тема Re: Pu-Erh-Teeнови [re: tiny]  
Автор Biba (hamster)
Публикувано13.03.03 11:04

Pu-Erh po princip si e chaj samo che sa naprawili i hapcheta ot nego...
Az se porowih iz neta i chetoh, che chaja njamal nikakwi stranichni dejstwija.
Ot wchera go pija wmesto woda, ne e losh na wkus taka che se iztajwa, shte go pija dokato swurshi paketcheto, che ne mi se hwurlja. Imam "samo" 2-3 kg za swaljane i ne wjarwam da ima koj znae kakuw efekt, a i gledam da ne jam kakwoto mi padne. Obache ako wse pak chaja se okaje njakakwo "chudo" nepremeno shte pisha

Авторmnemozina (Нерегистриран)
Публикувано04.04.03 08:03

ami az predi vreme go vidqh tozi chaj i se chudeh dali dejstva naistina. sega vie me podsetihte i popitah za nego prepodavatelkata mi kitajka i tq kaza, che v Kitaj mnogo se upotrebqva ot jenite naposledyk, no spored neq tova sa gluposti i e mnogo po-dobre da se pie istinski zelen chaj. a v klub Aerobika i Fitnes syshto nqkolko choveka kazaha za zeleniq chaj - predi trenirovka, kakto i prez celiq den vmesto voda. ako ne pomogne za svalqne na kilogrami, pone organizmyt shte se prechisti qko... uspeh
...i vse pak mislq da probvam Pu-Erh-Tee :)

Тема Re: Pu-Erh-Teeнови [re: mnemozina]  
Авторna dieta (Нерегистриран)
Публикувано12.05.03 15:56

Az go polzvah edin mesec i iskam da spodelia, che pri men ima efekt. Obicham da si pohapvam i v nachaloto otslabnah 1-2 kg s normalno hranene, a sled tova zapochnah da iam mnogo, no vupreki tova ne kachih nito gram. Moiata priatelka otslabva mnogo trudno, dosega po nikakuv nachin ne e uspiala da namali tegloto si. Tia go pie veche 2 meseca i e svalila 3-4 kg. Edinstvenoto kofti v nego e vkusut mu i tova, che mirishe na obor, no sled 2-3 dena se svikva.
A az po princip pia zelen chai pochti vseki den za udovolstvie, no opredeleno Pu-Erh ima po-goliam efekt za otslabvaneto. Preporuchvam go.

Автор *Dominika* (sladurana)
Публикувано12.05.03 21:45

Здравей!
А защо не опиташ със зелен чай? Аз пия по 2-3 много големи чаши такъв чай на ден и ми се отразява доста добре! Наскоро бях на разтоварващ ден само на чай - зелен, мате и ройбос без захар и ефекта беше страхотен. Освободих се от токсините и свалих 2 кг без много усилия. Чувствах се като преродена, кожата стана много по-еластична и гладка, тялото леко като перце . Зеленият чай със сигурност разгражда мазнините, пълен е с витамини и разни други полезни съставки и 100% не вреди на организма и няма лоши последици. А освен това е евтин: опаковка с 20 бр на Bioprograma струва само 60 ст .Опитай, но да знаеш че трябват постоянство и вяра!
Поздрави!

OUT OF ORDER!!!

Тема Re: Pu-Erh-Tee [re: *Dominika*]  
Автор Hrissi (ненормалница)
Публикувано12.05.03 22:08

Уффф, много съм объркава що се отнася до зеления чай и направо вече не знам кой е ИСТИНСКИЯТ! В магазините за кафе продават насипен зелен чай, има и вариант, в който е смесен с листенца от лотус и мирише страхотно, нищо че цената му е 4 лв за 100 г. Пробвала съм и чая на Биопрограма, но на вкус няма нищо общо с този от магазина за кафе, по-скоро има вкус на шипков чай. А вуйчо ми скоро беше в Китай и ми донесе от там зелен чай, който пък е съвсем различен от другите. Та затова и пиша, някой знае ли СЪС СИГУРНОСТ къде се продава истински зелен чай?

Тема Re: Pu-Erh-Teeнови [re: na dieta]  
Автор bubanka (mamka)
Публикувано13.05.03 10:08

аз пия този чай на таблетки, може ли да се намери да се купи като чай, т.е. варих си го? дали е по-ефективен като чай, а не като хапче?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.