|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Благодаря!!!
|
|
| Автор |
sacred88 (непознат
) |
| Публикувано | 18.11.09 21:16 |
|
|
Искам да изкажа безкрайните си благодарности на шестима адски позитивни, слънчеви и добродушни млади човека! Защо ли? Защото те ме приеха така истински и радушно. Заедно споделихме емоцията, преживяхме едно невероятно испанско приключение и се насладихме на живо на Depeche Mode - групата, която осмисля моето светоусещане вече 12 год. !!!
Саня & Иво, Вили & Сашо, Дари & Боре, прегръщам ви!!! Благодаря!!!
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Добре заварила!!!
| |
|
|
|
Добре дошла и от мен!!! Благодаря за милите думи и мога да те уверя, че удоволствието е взаимно!!!
Хайде на McDonald's...
...Like all soul sisters
And soul brothers...
| |
|
|
|
Ооо дааа, айде на Маки Даки
Благодаря, мила! Чувствам се поласкана от вашите приветствия тук!!!
| |
|
|
|
Хей, вуйчовото!
Стоя и си мисля тези дни - дали да не взема да напиша писмо до McDonald`s, в което да им предложа да се прекръстят на McDepeche`s.
И оттук-нататък в менюто си да предлагат един-единствен артикул, който ще се продава след концерти на Depeche Mode и ще може да се консумира само в компания на себеподобни ощастливени пристрастеняци.
Няма да е много рентабилно, но пък това гарантирано е най-вкусният бургер на света!
--------------------------------------
Към слънцето с пресъхнали очи...
| |
|
|
|
И задължително охраната да е българско момче, което половин час да се прави на "тапа" и да слуша какво си говорим....
| |
|
|
|
... и може да е моблен, като винаги трябва да се локализира в близост до мястото, където горепосочените пристрастеняци са отседнали!!!
Хрумна ми и идея за името на бургера - Мак Чичик
...Like all soul sisters
And soul brothers...
| |
|
|
|
....чичик си е чичик, той няма общо с Маки-даки...той само охранява спалното помещение!!!
Редактирано от TCP/lP на 22.11.09 20:47.
| |
|
|
|
Няма съмнение, че манджата трябва да се казва The Menu Of The Universe.
А основната калорична бомба в него ще бъде Wrong Burger.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|