Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:32 14.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как да си взема обратно дискографията на Depeche Mнови  
Авторangel playing (Нерегистриран)
Публикувано02.06.09 12:31

Заговорих едно момиче, сприятелихме се, оказа се че живеем през една врата. Ходих да я видя веднъж, харесахме се. После взех че се изнасях от нас, и нали тя живееше през една врата, оставих й някакви неща да ми ги пази. Взех си част от тях на два пъти. После я поканих на среща с SMS. Тя изобщо не ми отговори. После й звънях два пъти, месец по-късно. Никаква реакция. При нея са дискове с най-хубавата ми музика, включително цялата дискография на Depeche Mode, както и някои ценни и скъпи книги. Как да си ги взема обратно?

Тема Re: Как да си взема обратно дискографията на Depecнови [re: angel playing]  
Автор sister_of_night (NeonBlueDressеd)
Публикувано02.06.09 12:45

няма да ти ги върна. никога!

the world in my eyes

Тема ...нови [re: sister_of_night]  
Автор Яcминa (стъпки в снега)
Публикувано02.06.09 12:51

мноо си зла ма Сисо, върни му ги на мумчету ма

душата ми изпитва хлад и моят глас е в лед скован

Тема Re: Как да си взема обратно дискографията на Depecнови [re: sister_of_night]  
Автор вa-лe-pи (wide receiver )
Публикувано02.06.09 15:22

аз си искам един черно-бял фотоалбум на депеш дето е в сашка и касетката "a broken frame" и белия тишърт със синята щампа от западен берлин:) ама няма връщане назад

Nil satis nisi optimum.

Тема казусът е комплициран, но...нови [re: angel playing]  
Автор VlOLATORМодератор (anathematized)
Публикувано02.06.09 17:12

не е неразрешим! Самият съм попадал в подобна ситуация и слава на Аллах - успях да се измъкна без тежки психически и материални травми.

Нека споделя преживяното.

Моя много добра приятелка и съседка най-неочаквано ме завлече с 500 лв. Имах й много голямо доверие, защото сме си помагали при много извънредни обстоятелства и сме си доказали верността и взаимопомощта.

Тя имаше хамстер на име Развигор, към когото беше силно привързана. Мила животинка - пухкава, с втренчен поглед и ведър нрав.

Една вечер на вратата ми се звъни и въпросната приятелка със сълзи на очи ми споделя, че преди седмица мишокът се бил нагълтал с канцерогенни стърготини и в момента бере душа в кварталната ветеринарна клиника, неслучайно кръстена "Домашният любимец тук, не финишира кат суджук".

Но за беда - оперативните манипулации в инфекциозното отделение били с високи тарифи и не и достигали 500 лв. Помоли ме да й заема.

Услужих й. Като не ми ги върна след няколко месеца се притесних, но чаках. През вечер звънях на вратата, но не се беше мяркала отдавна. Загубих й следите.

Преди месец я срещнах случайно. Беше неузнаваема. Държеше се с мен като с непознат, отричаше да ми дължи нещо. Беше като обсебена от зла сила, а мен ме сковаваха едновременно яд и жалост. Разбрах, че се е изнесла във вилата си, а Развигор пращял от здраве, тичал волно във въртележката си и нагъвал талашита като Барселона Манчестер Юнайтед. Тогава не знаех, че ще мога да й помогна.

В случаен разговор с мой другар се натъкнах на история с обсебване, завършила благополучно за негов роднина. Свърза ме с пророка Дързостин И. Красотаров, който ми вдъхна увереност, че мога да си помогна, без да се занимавам с полицията.

Препоръчаните ми обреди и ритуали приложих в продължение на месец при специалните гостувания при приятелката ми. Така си върнах парите. И най-важното - приятелката! Оказа се, че не липсата на средства я е накарала да ме измами, а обзелата я необяснима неадекватност.

Не губи надежда и дерзай! Изчакай дъжда на разочарованието да спре и разтвори широко прозорците на съзнанието си. Проветри със свеж озон порите на мисълта си. Събуди астралния си "аз". И решението на проблема само ще те открие.

--------------------------------------
Към слънцето с пресъхнали очи...

Редактирано от VlOLATOR на 03.06.09 09:54.

Тема Re: Как да си взема обратно дискографията на Depeche Mнови [re: angel playing]  
Автор TheExorcist (Пикая Лед)
Публикувано02.06.09 22:50

Шибана работа пич. Знам какво ти е. Преди много време, още бях малък, една ме завлече с едни дискове на Ю Ту още в Англия. Врънкаше ме цяла нощ да и ги дам на заем, уверяваше ме с цялата си искреност, че ще ми ги върне, шестото ми чувство ми подсказваше, че няма да стане, но въпреки всичко и ги дадох. Ей така, от мазохизъм може би. Кур баце, повече не я видях. Беше ми гадно, но го преодолях, отдавна съм си възвърнал всичко. Тогава още нямаше записвачки, но оттогава който и да ми иска дискове с музика, отговора е прост, даваш празни дискове и ти записвам каквото искаш.

А за Депеша не се притеснявай, понеже дисковете са ми у Бг, миналия месец си свалих целата дискография от торентите.

Good luck mate.

Редактирано от VlOLATOR на 03.06.09 09:10.

Тема Re: казусът е комплициран, но...нови [re: VlOLATOR]  
АвторБpyk Фopecтъp (Нерегистриран)
Публикувано03.06.09 09:47

В отговор на:

"Дързостин И. Красотаров"

Я, за тоз не съм се омъжвала! Как съм го пропуснала!?

Тема Re: казусът е комплициран, но...нови [re: VlOLATOR]  
Публикувано03.06.09 12:31

Ама твоят казус е различен - това са си 500 лева, може да е нямала. Тази мойта има от мен книги, които не й вършат никаква работа - учебници по право и по китайски, а тя учи математика. Освен ако се е влюбила в музиката ми, но тогава по-добре да си направи копие и да ми я върне. Явно не иска да ме види защото я поканих на среща с SMS.

Вчера й изпратих следното съобщение: "Поне ми изпрати едно съобщение и ми остави музиката при портиера. Наистина не разбирам какво става. Ако не ще предположа че си си изгубила телефона и ще дойда да те търся."

Искам си Depecha-а, какво и всичко останало, какво да правя :(

Тема Re: казусът е комплициран, но...нови [re: angel playing]  
Автор sister_of_night (NeonBlueDressеd)
Публикувано03.06.09 12:42

на китайски ли говоря?!?

престани да ми досаждаш и да ми пускаш смс-и.
влюбена съм в музиката ти и нищо не може да ни раздели.
съжелявам, но любовта е по-силна от всичко!

нали

the world in my eyes

Тема Re: Как да си взема обратно дискографията на Depeche Mнови [re: TheExorcist]  
Публикувано03.06.09 12:42

Ами да, аз вече почнах да свалям, за в случай че никога не ми ги върне. Depeche ги има в торентите. В продължение на години съм събирал музика, която към края беше около 4000 албума записани във всякакви формати върху DVDта. Когато заминавах, разглеждах дисковете и взех около една трета - най-хубавото. Другото оставих в България, с идеята че някой ден ще си го взема - още ме чака там, брат ми каза че го съхранява добре, въпреки че му нямам много доверие - последният път като се върнах в България ги намерих разпръснати на бюрото ми, след като правили парти. Здраве да е. Тази ми "приятелка", като отидох да си взимам нещата, каза че ѝ харесва музиката и искала да ѝ я оставя. Казах че ми се слуша и тя предложи да си ги разделим на две. Оставих ѝ половината. Сега като ми се дослуша нещо много хубаво, установявам че не е в мен.

Но това са подробности. Мен ме интересува психологическата гледна точка. Какво ѝ е на момичето, и защо се държи така. Сигурен съм че е свързано с това, че я поканих на среща с SMS. Тъпо, ама да изчезне след това без да каже нищо е още по-тъпо. Трябва да погледнем на проблема в дълбочина - какво случва и защо и как да се реши.

Иначе за музиката ми съм решил - два външни харддиска - първо един, после още един като поевтинеят - единият ще съхранява всичко, другият ще бъде back-up :) Но вече нямам време да събирам прекрасна музика, искам си онези дискове обратно!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.