|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
MY SONG
|
|
Автор |
Яcминa (Ж) |
Публикувано | 12.08.07 21:43 |
|
...или "Моята Ми песен за точно този Ми Миг".
пускам новата тема, сигурно никой не се е мяркал тук отдавна, щом след толкова много дни все още е вакантно мястото й..започвам я с една вълшебна пиеса, звучаща в Моя Миг сега:
MY SONG
Моята любов е моята лавина.Редактирано от VlOLATOR на 22.08.07 21:38.
| |
|
Аз пък съм на James D. Stark - Ready мммммммного е хубаво ........
| |
|
...точно в този момент звучи музиката от филма "Вчера". Страхотните теми, написани от Кирил Маричков. И заглъхват последните реплики преди надписа "край":
- Бате, ти защо винаги се къпеш с дрехите, по-топло ли е? Пък твоят приятел ми каза, че ако тренирам всеки ден мога да стана световен шампион. Той къде е?
- Замина за Глостър...., при доктор Фостър.
- Кога?
- Вчера!
Мога да го изрeцитирам целия. Стотици пъти ме е изгарял...
--------------------------------------
дори и сянката ми вече с тебе диша...
| |
|
за човека, когото ще обичам винаги!
"Нека да е лято"
Защото нашето лято никога няма да свърши, убедена съм.
Честит рожден ден, татко!
As I lie here bleeding
| |
|
честит рожден ден на татко Боре и от мен!
нека да е лято милиони дни!
:)
Моята любов е моята лавина.
| |
Тема
|
Re: :)
[re: Яcминa]
|
|
Автор | mani (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.08.07 09:47 |
|
Хе, ЧРД на татето и от мен! Да е жив и здрав и да го радват рийдърчетата му.
Ти кога се върна от Кара Гьола?? На бач ли си вече? Тоя повод трябва да го полеем с кофеин близките следобеди. :)
Напук на всичкото лято, от сутринта съм зациклил на WINTER на Тори Еймъс. Доста време не я бях слушал, и тази сутрин докато си миех зъбите, установих, че много ми липсва. Та по пътя закъмтобач в задръстванията по Цариградско наваксах по случая.
Сега като се замисля - тази песен е също доста подходяща за поздрав към татко ти, защото всъщност Тори точно за баща си я е писала.
| |
Тема
|
Re: :)
[re: mani]
|
|
Автор |
reader (hopeless) |
Публикувано | 14.08.07 11:44 |
|
Благодаря от негово име и на двама ви.
Татко Боре е ... Абе по-добре да не почвам да пиша, защото има опасност да не мога да спра, а логореята ми тия дни е на лечение.
В момента съм си пуснала (в главата, защото тук музика не мога да слушам) онова безподобно "искам те", на което не можеш да откажеш:
I want you now
tomorrow won't do
there's a yearning inside
and it's showing through
reach out your hand
and accept my love
we've waited for too long (!)
Какво ли е искал да каже поетът...
As I lie here bleeding
| |
|
... след, като от няколко дни служебно сме зациклили на Ретро радио, мога спокойно да заявя, че тея пичове пускат максимум 4 диска... в таз' ограничена селекция има няколко прекрасни попадения, благодарение на които от сутринта си тананикам The Cure... тра-ла-ла
... аааа сегааа U2 - One - една от най-големите ми любимости... на света няма по-наситено със спомени парче за мен
... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...
| |
|
съм я забелязала тази тенденция с четирите диска при Ретрорадио, все едно няма друга музика на света, странно...но пък много обичам да слушам рано сутрин в колата веселите изпростявания на водещия Митко Павлов...така задръстването ми става чак безразлично :)
Моята любов е моята лавина.
| |
|
Ей, тоя ме кефи им мен много....невероятен майтапчия.....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|