Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:41 17.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема De/Visionнови  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано13.11.07 20:02

Мммм да, пускам си тема за една от любимите ми групи напоследък, въпреки предчувствието ми, че ще си пиша сама в нея, но пък нали съм известна със своята упоритост (да не кажа и тъпота)

Значи De/Vision са немска банда, която буквално ми взе акъла напоследък. Наскоро имах възможността да ги гледам на живо в Берлин и така се размазах, че с триста зора напуснах клуба и града (малко насилствено даже ) след това. След като малко си посъбрах акъла, се засилих да ги гледам и в Лондон (след две седмици), където ще свирят заедно с Mesh и лично аз подозирам, че няма да остана със всичкия си след това... после съм се засилила и в Букурещ да ги гледам... а единствената друга група, която ме е карала да пропатувам стотици километри за да ги гледам наживо (и то за два месеца) са Депеш Мод (естествено!)... та така мили другари... предполагам разбирате колко съм полудяла по De/Vision.

В тази връзка се зачудих, дали няма да успея да позаразя и някой от вас с тази моя мания, че ми трябват другарчета за щуротиите ... а и имам някакво предчувствие, че скоро ще можем да ги видим и в БГ и тогава харесвате или не, искате или не, ще ви водя под строй на концерт

Ето набързо ви мятам един с едно от любимите ми парчета!

... и се надявам да се видим в събота!

Редактирано от nenepyga на 13.11.07 20:05.

Тема Re: De/Visionнови [re: nenepyga]  
Автор svetulka_1975 ()
Публикувано14.11.07 08:56

Привет!!! Хм - май стана малко "насекоместо" тук...

Мисля, че започвам да разбирам защо De/Vision са ти любима група напоследък. Звучат мноооого DM, но предполагам, че с всяка добра synthpop банда би трябвало да е така.
Ако трябва да съм честна, не бях чувала за тях до преди един час /не, че това е някакъв критерий /, но точно от толкова време не спирам да ги слушам, благодарение на поздрава ти!!!
БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

...Like all soul sisters
And soul brothers...

Тема Re: De/Vision [re: nenepyga]  
Автор meryl (streep)
Публикувано14.11.07 09:18

Готини са, даммм. Гледала съм им сайта в myspace.
Наистина звучат доста Dеpeche-ски

Тема Re: De/Visionнови [re: svetulka_1975]  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано14.11.07 13:47

... Хех моля :)

Да ти кажа ти по-бързо си се ориентирала за ДеВижън от мен - аз имах около година "повърхностно" слушане, което до някъде оправдавам с факта, че това все пак е група с не малка дискография и когато трябва да чуеш не един и два албума наведнъж малко ти се размива впечетлението или поне не получаваш достатъчно задълбочено такова. Дори две парчета обаче могат тотално да те вкарат "в джаза", ако са подходящо избрани или препоръчани от приятел или познат (поне така се случи с мен)

Та радвам се, че си харесала ДеВижън и специално те поздравявам с едно друго мое любимо парче, на което в Берлин едва не умрях

... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...

Тема Re: De/Visionнови [re: meryl]  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано14.11.07 13:59

Права си... всъщност в MySpace може да се чуят доста неща на De/Vision

Освен на групата, където могат да се чуят парчета от новия албум NOOB, могят да се открият още два техни профила, кдето са качени няколко по-стари песнички:

и !!!

Тема Re: De/Visionнови [re: nenepyga]  
Автор svetulka_1975 ()
Публикувано14.11.07 15:01

Еми, пак мерси!!!
Това е песен, която и на мен ми направи много силно впечатление само след едно прослушване.
Това действително е група с богата дискография и определено ще се "впусна" в изучаването й.

Но към момента съм толкова силно завладяна от Hourglass , че не съм сигурна кога ще е това...
При всички положения ти желая страхотно изкарване на твоя ДеВижън тур!!!

...Like all soul sisters
And soul brothers...

Тема :-)нови [re: nenepyga]  
Авторkalinka (Нерегистриран)
Публикувано15.11.07 09:09

Аз като една силно мотивирана слушателка,мога ли да ви помоля за някакво линкче,от където ще мога да си изтегля всички тези красоти....

Тема Re: :-)нови [re: kalinka]  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано19.11.07 11:47

За съжаление не мога да ти дам точен линк, а и не мисля, че е особено законно

, но хвърли едно око на free-сървърите и торентите - сигурна съм, че ще намериш не едно и две неща на De/Vision... за сметка на това мога да препоръчам на теб и който друг има желание албумите, с които да започне запознанството си, защото както вече споменах, групата има не малка дискография

Тема Re: .... най-хубавия коледен подарък!!!нови [re: nenepyga]  
Автор влюбeнa (член)
Публикувано25.12.07 11:30

..... на 22 декември в северната ни съседка De/Vision направиха невероятен концерт /само, както те могат!!!!/ и незабравимо афтър парти!!!
Хора, тази група е наистина Велика! Това не може да се разкаже, просто трябва да си там и да изживееш цялата тази емоция. Момчетата знаят как да накарат феновете си да се почувстват наистина щастливи! Това беше най хубавия подарък за мен тази Коледа!

На 12 април ще се ходи в Гърция

Вече съм тотално ВЛЮБЕНА в тази група!

Тема Абсолютно...нови [re: влюбeнa]  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано26.12.07 20:00

... чак бруталната депресия ми оправи това преживяване

Концертът беше страхотен, както винаги.... различното беше, че този път обърнаха специално внимание на българската група... вероятно, защото беше най-шумната и знаеше на кой концерт се намира .

За афтър-партито просто нямам думи - не съм очаквала, че може да съм в една компания с членовете на група, която толкова харесвам... защото ние бяхме една компания! Самите ДеВижън се оказаха ОГРОМНИ фенове на Депеш - бая ДМ парчета изпяхме и изтанцувахме заедно... смяхме се, пяхме, пихме и се забавлявахме, като за последно. Скоро се надявам да покажа малко снимки и клипове от концерта, за тези, на които им е интересно, а дотогава ви споделям едно клипче от концерта на ДеВижън в Лондон, на който също имах щастието да присъствам

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.