|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Recoil - new album in 2007
|
|
Автор |
RlFl (enemy friend) |
Публикувано | 24.10.06 10:06 |
|
Много съм доволен от тази новина и го очаквам с нетърпение.
Повече инфо лично от самия г-н Уайлдър -
| |
Тема
|
Re: Recoil - new album in 2007
[re: RlFl]
|
|
Автор |
влюбeнa (член) |
Публикувано | 24.10.06 13:22 |
|
Аз нещо не съм впечатлена много от соловите изяви на Алън . Много депресиращо ми действа неговата музика, но се радвам че издава своя 6 албум.
| |
Тема
|
[re: влюбeнa]
|
|
Автор |
nenepyga (newborn) |
Публикувано | 24.10.06 23:17 |
|
Аз го чакам с нетърпение!
Като гледам колко се различава всеки следващ проект на Рикойл, направо не знам какво да очаквам от новия, особено, като се има в предвид голямото времево прекъсване. Чак ме гризе любопитството...
...Follow all along you,
till you recognize the choice...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
RlFl (lazy suit) |
Публикувано | 06.07.07 10:29 |
|
същият е вече факт. subHUMAN е заглавието, като за повече подробности и звукови илюстрации в
Редактирано от RlFl на 06.07.07 13:39.
| |
Тема
|
|
|
Автор | RlFl (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.07.07 16:46 |
|
Няма как да не се похваля, вече го имам и същия не излиза вече седмица от плейъра ми. Отново концептуален и на моменти леко трудно смилаем..но със всяко слушане моментите стават все по малко. Опорна точка като концепция е ...блуса.....но същия е представен в типичната за г-н Уайлдър леко мрачна естетика, сериозно подплатена с електроника в перфектен микс с живи инструменти. 7 трака с продължение всеки по 10 минути. Аз лично си го определям като един електро-вуду-блус-трип, колкото и извратено да звучи. За пореден път се убеждавам колко перфектен музикант е Алан. Арт оформлението на диска също е забележително. За тези, които се интересуват същия може да бъде намерен в магазина на Ориндж срещу сумата от 31 кинта. Струва си
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nenepyga (newborn) |
Публикувано | 17.07.07 23:12 |
|
"Арт оформлението на диска също е забележително."
... в смисъл?! Лично мен артуърка ме потресе сериозно!
Иначе албумът е истински разкош, ама това вече го "изревах" в някоя друга тема... чудесно ми се връза да си го слушам на плажа, колкото и нетипично да звучи
И още нещо - понеже очевидно няма достатъчно ревюта за SubHuman в iTunes, в официалния сайт на Recoil канят всички желаещи да напишат такива, а при голям мерак може да врътнат и по някое ревю за предните албуми. Най-добрите ще бъдат публикувани в My Space и сайта на Recoil и понеже тук познавам един-двама, на които писането на ревюта определено им се отдава, реших да споделя...
Другари, аз малко се позагубих в последно време, та да попитам някой успя ли да се включи в чата с Алън... чувам, че било доста интересно... жалко, че аз не записах участие в мероприятието, но едва ли е голама загуба - сигурно щях да задам най-тапирския въпрос
... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...Редактирано от nenepyga на 17.07.07 23:13.
| |
|
какъв чат с Алън?!!!...май само аз незнам
Моята любов е моята лавина.
| |
|
... 'ми то отидЕ вече... имаше чат с Алън наживо - вид промоция на новия албум, който бтв е звучал, като фон!
If you really want to fly ...
| |
|
ама разкажете подробности де, някой от наште включил ли се е?
Моята любов е моята лавина.
| |
|
Ами подробности можеш да прочетеш !!!
Иначе не забелязах присъствие от тез' ширини, поне никой не си призна
... по време на целия чат, че и няколко дни преди него, са течали надписи за участниците да се въздържат от въпроси за ДМ, което ми е, хм странно... но пък, като се замисля, сигурно му е дошло до гуша на човека да слуша въпроси от типа "Кога ще се върнеш в Депеш Мод?"
If you really want to fly ...Редактирано от nenepyga на 31.07.07 09:50.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|