Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:17 13.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Recoil - new album in 2007нови  
Автор RlFl (enemy friend)
Публикувано24.10.06 10:06

Много съм доволен от тази новина и го очаквам с нетърпение.
Повече инфо лично от самия г-н Уайлдър -

Тема Re: Recoil - new album in 2007нови [re: RlFl]  
Автор влюбeнa (член)
Публикувано24.10.06 13:22

Аз нещо не съм впечатлена много от соловите изяви на Алън

. Много депресиращо ми действа неговата музика, но се радвам че издава своя 6 албум.

Тема Re: Recoil - new album in 2007нови [re: влюбeнa]  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано24.10.06 23:17

Аз го чакам с нетърпение!

Като гледам колко се различава всеки следващ проект на Рикойл, направо не знам какво да очаквам от новия, особено, като се има в предвид голямото времево прекъсване. Чак ме гризе любопитството...

...Follow all along you,
till you recognize the choice...

Тема Re: Recoil - new album in 2007 [re: RlFl]  
Автор RlFl (lazy suit)
Публикувано06.07.07 10:29

същият е вече факт. subHUMAN е заглавието, като за повече подробности и звукови илюстрации в

Редактирано от RlFl на 06.07.07 13:39.

АвторRlFl (Нерегистриран)
Публикувано17.07.07 16:46

Няма как да не се похваля, вече го имам и същия не излиза вече седмица от плейъра ми. Отново концептуален и на моменти леко трудно смилаем..но със всяко слушане моментите стават все по малко. Опорна точка като концепция е ...блуса.....но същия е представен в типичната за г-н Уайлдър леко мрачна естетика, сериозно подплатена с електроника в перфектен микс с живи инструменти. 7 трака с продължение всеки по 10 минути. Аз лично си го определям като един електро-вуду-блус-трип, колкото и извратено да звучи. За пореден път се убеждавам колко перфектен музикант е Алан. Арт оформлението на диска също е забележително. За тези, които се интересуват същия може да бъде намерен в магазина на Ориндж срещу сумата от 31 кинта. Струва си

Автор nenepyga (newborn)
Публикувано17.07.07 23:12

"Арт оформлението на диска също е забележително."

... в смисъл?! Лично мен артуърка ме потресе сериозно!

Иначе албумът е истински разкош, ама това вече го "изревах" в някоя друга тема... чудесно ми се връза да си го слушам на плажа, колкото и нетипично да звучи

И още нещо - понеже очевидно няма достатъчно ревюта за SubHuman в iTunes, в официалния сайт на Recoil канят всички желаещи да напишат такива, а при голям мерак може да врътнат и по някое ревю за предните албуми. Най-добрите ще бъдат публикувани в My Space и сайта на Recoil и понеже тук познавам един-двама, на които писането на ревюта определено им се отдава, реших да споделя...

Другари, аз малко се позагубих в последно време, та да попитам някой успя ли да се включи в чата с Алън... чувам, че било доста интересно... жалко, че аз не записах участие в мероприятието, но едва ли е голама загуба - сигурно щях да задам най-тапирския въпрос

... Losing ground is what it takes
If you really want to fly ...

Редактирано от nenepyga на 17.07.07 23:13.

Тема ...нови [re: nenepyga]  
Автор Яcминa (Ж)
Публикувано31.07.07 00:05

какъв чат с Алън?!!!...май само аз незнам

Моята любов е моята лавина.

Тема Re: ...нови [re: Яcминa]  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано31.07.07 02:00

... 'ми то отидЕ вече... имаше чат с Алън наживо - вид промоция на новия албум, който бтв е звучал, като фон!

Тема ...нови [re: nenepyga]  
Автор Яcминa (Ж)
Публикувано31.07.07 09:24

ама разкажете подробности де, някой от наште включил ли се е?

Моята любов е моята лавина.

Тема Re: ...нови [re: Яcминa]  
Автор nenepyga (newborn)
Публикувано31.07.07 09:50

Ами подробности можеш да прочетеш

!!!

Иначе не забелязах присъствие от тез' ширини, поне никой не си призна

... по време на целия чат, че и няколко дни преди него, са течали надписи за участниците да се въздържат от въпроси за ДМ, което ми е, хм странно... но пък, като се замисля, сигурно му е дошло до гуша на човека да слуша въпроси от типа "Кога ще се върнеш в Депеш Мод?"

Редактирано от nenepyga на 31.07.07 09:50.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.