|
Тема
|
WE RUSH FOR YOU... преди година...
|
|
Автор |
nenepyga (newborn) |
Публикувано | 20.05.07 22:18 |
|
Вече мина почти година от Концерта...
Не знам за вас, но за мен сякаш беше вчера... все още си спомням много незначителни детайли от преди и след концерта... самия концерт така и не можа да ми се "избистри" (и едва ли някога ще може)... Както и да е, за мен това си е годишнина и в тази връзка с група приятели се заехме да организираме нещичко, за да я отбележим
И понеже тук имам много приятели... всички сте поканени!
DM.org ви кани на скромно парти по случай изминалата година от концерта на Депеш Мод в България. Датата е 16-ти юни (Събота), а мястото на събитието - клуб Rat's, Варна. Входът ще бъде свободен.
Какво може да очаквате? За разлика от предишните партита, организирани от сайта, това ще е в по-интимна обстановка, без претенции за грандиозност, поради което предпочитаме да говорим за това по-скоро като дългоочаквано приятелско събиране и идеална възможност за прекарване на весел и пълноценен уикенд, отколкото за голямо събитие. Искрено се надяваме да се видим, да си припомним всичко около Концерта и да усетим позитивността на лятото!
Оооох, как искам да можех да връщам времето назад....
When I come up...When I rush...I rush for you
| |
|
много надалеч сте се отправили бря...три деня път с камили, само за едното напиване, и после 3 деня обратно,...туй - депешарската жажда - няма утоляване май
Моята любов е моята лавина.
| |
|
.. далеч, далеч ама на морето... и аз искам дупе да топна там... ти вече ходи и сега далече й било... Ясминко, спри да се скатаваш и стягай багажа, ща взема на моята камила
... помните ли как се чувствахме миналата година по това време ?!... АЗ ПОМНЯ
When I come up...When I rush...I rush for you
| |
|
МОРЕ не отказвам, знаеш, мила....но вие ще биете целия тоя път само за една вечер, което никакси не може да ме вдъхнови за подвизи ;)
...а за Онзи ден преди една година...помня, че баща ми ми звънна рано сутринта да ме кара да ходя до някаква фирма, а аз му отговорих този ден просто за нищо да не ме търси, ...нямаше дори да запомня какво иска....
помня всъщност обаче много ...и много малки детайли...ей така са ми запечатани погледи на хора дори.
мислех, че ужасно ще се натъжа, че няма да устоя на цялата тази енергия, че ще ме унищожи...а всъщност - дори не се разплаках.
бях щастлива.
изпях усмихнато Home.
...и се прибрах вкъщи.
Моята любов е моята лавина.Редактирано от Яcминa на 21.05.07 21:44.
| |
Тема
|
Re: WE RUSH FOR YOU... преди година...
[re: nenepyga]
|
|
Автор |
TheDrill (This is TheDril) |
Публикувано | 26.05.07 05:00 |
|
ох ...беше преживяване което ще помня цял живот
бих 800 км в двете посоки само заняколко часа ,за да мога да Ги видя
МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД
Редактирано от TheDrill на 26.05.07 06:01.
| |
Тема
|
[re: nenepyga]
|
|
Автор |
dawn4e (на тъмно) |
Публикувано | 28.05.07 18:04 |
|
Mай всеки има с какво да го помни ОНЗИ ден.
Него ден видях двете чертички на теста за бременност, а сега тези чертички са две прекрасни нахилени очички.
В онзи ден с Любовта прегърнати си пеехме Home и сега я пеем, но на 3 гласа...
Finally I found that I belong here ...
| |
Тема
|
[re: dawn4e]
|
|
Автор |
TCP/lP (скромен) |
Публикувано | 28.05.07 22:59 |
|
Аз не мога да коментирам ОНЗИ ден......защото той е толкова уникален, че не може да се опише с думи......НЕВЪЗМОЖНО Е!!!
| |
|
|
|
|