Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:32 17.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как беше отразен концерта в медиите!нови  
Автор bonbonela ()
Публикувано23.06.06 22:04

Много се чудех дали да пусна тази тема, защото някак си не ми се искаше да вмъквам лоши мисли и чувства в цялата тази еуфория, която ни е обзела след концерта. Сигурна съм, че доста от вас са останали много разочаровани от начина по който бе отразено това изключително музикално събитие в България. Аз визирам предимно националните медии. Върха на простотията, която обаче прочетох като коментар след концерта бе следната статия :

Възмутих се тотално!

Did I need to sell my soul for pleasure like this?

Редактирано от VlOLATOR на 26.06.06 09:11.

Тема Re: Как беше отразен концерта в медиите!нови [re: bonbonela]  
Авторvallenti (Нерегистриран)
Публикувано24.06.06 12:21

V vestnik TRUD ot 23.06 ima dobra statiq za tqh,dori pi6e 4e Dave e kazal,citiram:
"Shtastliv sam! Bili sme na po-golemi stadioni,s pove4e hora,no takava publika kato vas ne sam vigdal na nito edin ot koncertite na turneto ni'.
Ako tova e istina, a ne vestnikarska izmislica, sam mnogo 6tastliv.
A vaprosnata V.P. ot Mediapool q ostavete, tq ne e v 4as. Prili4a mi na toku 6to prohgda6t v profesiqta si kele6, kojto se e poma4il da naprvi edna po-vesela statiq. A to se polu4i vse edno 4e sme bili na ciganski sabor.

Автор влюбeнa (минаващ)
Публикувано24.06.06 12:34

Остави ги тези са болни. По екраните били закрачили "червени, като че ли генно модифицирани бройлери с цел вуду магия" Да наистина е магия но те не могат да я усетят, почувстват, изживеят.

Автор JOVl (непознат )
Публикувано24.06.06 12:57

Какво се очудваш?
Как т звучи заглавие на Нощен труд от преди години:"Баба изнасили внуче"???

Тъпо,а???Погледни само от какви безумци и олигофрени си обграден.Полужението става все по-отчайващо...

Тема Re: Как беше отразен концерта в медиите! [re: bonbonela]  
Автор Raja ()
Публикувано25.06.06 03:57

Понеже бях отседнал в един блок недалече от стадиона си позволих да тръгна по-късно и хванах репортажите за концерта по новините. Та, по Нова ТВ пак изписаха "Depeshe Mode", при положение, че преди няколко месеца направиха същия гаф... явно не са си взели поука.

Животът е хубав.

Автор JillieBean (michaelized)
Публикувано25.06.06 13:38

Чудно кой трябва да дойде в България, че да има качествено отразяване в медиите тук. Имам чувството, че липсата на опит също си каза думата... Както и да е, хубавото е, че има фенове, които споделят онова, което са успяли да запечатат (освен в сърцата си)...

Walking in my Shoes, live in Sofia:

Home, live in Sofia:

A си има темичка за концерта, в която скоро ще се появи файл с около 200 снимки, направени от първия ред. Enjoy! ;)

Редактирано от JillieBean на 25.06.06 13:39.

Тема Re: Как беше отразен концерта в медиите!нови [re: влюбeнa]  
Автор nenepyga (черна)
Публикувано26.06.06 12:25

....Хахахахахахахахахахаха!
Това за генно модифицираните бройлери, определено е лафа на годината!
Ние тази статия я четохме на път за Румъния..... голЕм смях падна ти казвам.... корема ме боля после цял ден... журналистката, която я е писала, определено "не е сама" - трябва да я питаме, какви стимуланти употребява.... ... страшно въображение....другия бисер беше, това с пристигането на феновете по ракиено време... Хахахахахахаха!

...Lead me into your darkness...

Тема Re: Как беше отразен концерта в медиите!нови [re: nenepyga]  
Автор влюбeнa (минаващ)
Публикувано26.06.06 13:29

E те някои започват от сутринта

Тема Абе хора....нови [re: bonbonela]  
Автор nenepyga (черна)
Публикувано26.06.06 14:56

.... вЕрно ли, нашите хора са гостували на Славчо, ве???

Майка ми ме вкарва в нЕк'ви такива филми и понеже тя не е "отявлен фен", аз я обвиних в долна лъжа... но тя ми се кле много искрено....
Въпреки това, не откривам нито един постинг по въпроса, а и в сайта на Малоумника нищо не пише... та я ме просветнете по въпроса, моля....

...Lead me into your darkness...

Тема Re: Абе хора....нови [re: nenepyga]  
Автор влюбeнa (минаващ)
Публикувано26.06.06 15:07

Това пък го чувам за първи път. Аз като гледам на 22 са били Скорпионс.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.