Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:34 12.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ДМ фланелкинови  
Автор victorious (believer)
Публикувано01.06.06 13:18

По повод голямото събитие у нас, интереса към него, както и многобройните желания за някакви общи действия, се получава възможност за направата на един вид фланелки, които всеки ще може да си набави.
Ще се продават от Магазин Вижън по принцип, а за всички желаещи оттук ще бъдат предоставени бройки със специална отстъпка. Ще е в рамките на 8-10 лева.
Както и предишните от зимата тези ще са екстра качество, дело на Вижън, ветерани в областта. Модела ще е само един и ще е специален с концертни мотиви. Отпред ще ето тази, може би най-подходяща снимка на Дейв:

На гърба отново ще е специално нарисуваната от професионален художник картина-прозорец, (ето прилагам и нея в предишния вариант) :

като в горните две части ще останат буквите D M ,
а в долните части ще вкараме и концертни дати с имена на градове от турнето. Например 40 -тина европейски града като 22.03.2006 zagreb 21.06.2006 sofia например и още много.
Тези фланелки няма да са дело на този или онзи клуб или организация. Ще са просто фланелки, направени качествено и интригуващо с цел колкото се може повече хора на концерта да имат нещо такова, а ида останат за спомен от турнето без да се дават за целта по 40 евро за оригинална такава.

Честит ден на детето!

спокойствие и силна храна

Тема Чакай малко.....нови [re: victorious]  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано01.06.06 13:33

.....за 8-10лв, как така ще ми предложиш качествена блузка, с щампа, която също струва пари?

Качествена блузка не може да струва по-малко от (да речем) 20 лв и като включим щампата отива на доста повече от 8-10 лв.

Все пак си мисля, че една блузка трябва да се носи повече от няколко месеца и след пране да остане черна........

Поздрави.....

Тема Ех сега....нови [re: TCP/lP]  
Автор nenepyga (черна)
Публикувано01.06.06 13:39

... доста е трудно да остане черна, след няколко пранета... но пък водата със сигурност ще е черна, а и другите дрешки в прането ще потъмнеят поне с две гами...
... но както се казваше в една реклама прах за пране "А сивото е на мода" - да търсим положителното!
И нека не попарваме ентусиазма на хората!

...Lead me into your darkness...

Тема Най-малко.....нови [re: nenepyga]  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано01.06.06 14:15

....искам да убия ентусиазма на някой......но нека не наричаме качествена блуза, тази, която струва 8-10 лв.......защото няма как да е такава......

Тема Re: Най-малко.....нови [re: TCP/lP]  
Автор влюбeнa (непознат )
Публикувано01.06.06 14:25

Аз имам една такава от снимката ама си ми стои така нито е обличана нито е прана ей така си я имам. Щампата е хубава и е 100% памук.

Тема Re: ДМ фланелкинови [re: victorious]  
Авторвaллeнти (Нерегистриран)
Публикувано01.06.06 15:27

Направете такива фланелки,каквито сте замислили и за каквито ви стигат силите, а който иска по-хубави,във всеки голям град има фирми,които правят по поръчка,с ваша блузка и по ваши снимки. Аз мисля че цената е добра,много хора ще си купят преди концерта такива,и ще бъде приятно, поне на мен, да гледам тълпата, облечени в лицата на ДМ.

Тема Е аз не съм казал.....нови [re: вaллeнти]  
Автор TCP/lP (скромен)
Публикувано01.06.06 16:39

....хората да не си купуват блузки......единствено коментирам споменатото "екстра качество".......

Тема Колкото и тъпонови [re: TCP/lP]  
Автор vj (boy toy)
Публикувано01.06.06 19:11

...да звучи.Ама моля ви кажете къде се намира магазин Вижън

Тема Re: ДМ фланелкинови [re: victorious]  
Автор Mari-Cler ()
Публикувано01.06.06 20:25

идеята е добра, визията е добра, качеството е под въпрос, но наистина ли то е най-важното ? цената е смешна всеки може да си купи 2 например едната да носи, а другата за спомен. а факта, че за това е помислено и плана е в действие - поздравления !

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams !

Тема Re: Колкото и тъпонови [re: vj]  
Автор влюбeнa (непознат )
Публикувано01.06.06 21:21

На Мария Луиза 55 и не звучи тъпо, на концерт на DM сме все пак.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.