Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:39 08.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема 15нови  
Автор Яcминa (strangelove)
Публикувано23.09.03 00:04

най-най-любими песни на ДМ ако трябва да си сложите в едно СД, кои ли ще да бъдат?

..един приятел ми беше споделил, че си е направил сборен диск с най-обичаните от него техни песни и в крайна сметка се оказало, че всичките ги изпълнява Мартин..като се замисля, не ми звучи никак странно, може би в моя списък ще е почти същото...а във вашия?

..а пък ако искате да зарибите някого, същите песни ли бихте му препоръчали да чуе?

...I follow you...

Тема Re: 15нови [re: Яcминa]  
Автор armydreamer (depressionist)
Публикувано23.09.03 13:10

Трудно, но все пак:

Sister of Night, която е най-великата песен на ДМ .
One Caress
In Your Room
Waiting For The Night
Blasphemous Rumours
Shake The Desease
Everything Counts
The Bottom Line
Judas
Home
Comatose
Goodnight Lovers
Barrel of a Gun
The Things You Said
Only When I Lose Myself

Сигурно утре списъкът ще е различен.

fabulous formless darkness

Автор6O1 (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 14:52

Ima momenti,v koito na edno CD bih zapisal 15 puti "In Your Room".Samo tazi pesen da biaha napisali, Depeche Mode otnovo biha mi bili nai-ljubimata grupa.

Vuprosut e izkljuchitelno truden.V razlichni momenti ot moya jivot bih napravil razlichni kompilacii.Vse pak mislia,che ne bih slojil pesni ot albumite predi "Black Celebration" sred 15-te nai-ljubimi.
Shte pomislia seriozno i shte dam tochnia si "spisuk" s 15-te.

Mejdu drugoto 15 ne e sluchaino chislo.To e zalegnalo seriozno kato tema v tvorchestvoto na DM - "Little 15"(koiato imam chuvstvoto,che e pisana za men na 15 godini),"A Question Of Time"...

Тема Re: 15нови [re: armydreamer]  
Публикувано23.09.03 20:51

да, списъкът никога не е постоянен, и това им е най-ценното на Депеш - сигурна съм, че всички тук ще посочим адски много различни песни, едва ли ще има дори двама от нас, на които списъците да се покрият поне на петдесет процента...

...I follow you...

Редактирано от Яcминa на 23.09.03 21:09.

Тема Re: 15нови [re: 6O1]  
Публикувано23.09.03 21:01

това би могло да бъде един много интересен отговор по темата...въпреки че 15 пъти "In Your Room" понякога дори не стигат...

..а пък аз като се замисля, май повече стари парчета ще сложа - отпреди 90-та...но - да не се заричам, че никак няма да ми е лесно и на мен..

...I follow you...

Автор reader (dead)
Публикувано23.09.03 21:54

15 няма да мога да докарам, обаче бих взела с мен поне 5:

Home
In your room
Breathe
Walking in my shoes
Barrel of a gun

Ох, и други има, но тези....

"Love and peace flash through my mind, pain and hate are all I find"

Тема Re: 15нови [re: 6O1]  
Автор VlOLATORМодератор (I rush for you)
Публикувано24.09.03 17:31

"Samo tazi pesen da biaha napisali, Depeche Mode otnovo biha mi bili nai-ljubimata grupa." ......
......
...същото важи в пълна степен и за мен.....Колко пъти съм си казвал....дори и само "Rush", "Clean" или "One Caress" да бяха написали и изпяли....пак щях да ги обичам безумно......а те са направили (и правят) мноооого повече,...МНОГО.....МНОГО ПОВЕЧЕ!!!!!

...Try walking in my shoes....,you`ll stumble in my footsteps!!!!!

Тема 15нови [re: Яcминa]  
Автор VlOLATORМодератор (I rush for you)
Публикувано25.09.03 18:28

...през годините съм си сменял любимите песни на ДМ сигурно през седмица...., но все пак естествено имам някой, които са ми по-голяма слабост от другите.....15 обаче, въпреки че е чудесно число;), е КРАЙНО недостатъчно за целта......така че, сигурно няма смисъл да казвам, че с болка "отрязах" от 15-сетте доста страшно любими парчета....
Та ето какво скалъпих....реда няма ОСОБЕНО значение;)..:

Walking in my shoes
The Bottom line
Dangerous
Clean
One Caress
Shake the disease
Rush
My Joy
Stories of Old
Death`s door
In your room
Behind the wheel
Here is a house
Halo
Fly on the Windscreen

....а сега да отговоря и на последния въпрос....Не!..Ако искам да "зарибя" някого, няма да му препоръчам точно тези песни!!!!

...Try walking in my shoes....,you`ll stumble in my footsteps!!!!!

Авторballbreaker (Нерегистриран)
Публикувано25.09.03 21:24

edno CD nqma dostaty4no MB za da sybere lybimite mi pesni na DM (osvem mojebi ako sa v mp3 format). 4estno0 kazano tova si e svetotatstvo da otdeli6 nekvi si 15 pesni na DM ot ostanalite, no poneje sym ateist...

world in my eyes
walking in my shoes
never let me down again
in your room
enojy the silence
personal jeases
black celebration
people are people
condemnation
i feel u
free love
sibeling
behind the weel
judas
rush

posledovatelnostta ne ozna4ava ni6to

Автор Smily ()
Публикувано26.09.03 13:38

И аз да се включа Благодаря ти за въпроса Ясминче Наскоро и аз си правих сборен диск и ми бе много трудно да реша какво точно, защото всичко ми харесва. В последно време ги слушам нон-стоп - и в офиса, и у нас, и докато пътувам. Опааа увлякох се - моите 15

In your room
Gone (само на Мартин)
Newer let me down again
Behind the Wheel
Walking in my shoes
I feel you
Question of lust
Strangelove
World in my eyes
Enjoy the silence
Personal Jesus
It's no good
Question of time
Surrender
Stripped

И определено бих зарибила някой с тях

Keep walking and smiling

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.