|
Тема
|
само констатирам,че.....
|
|
Автор |
sister_of_night (захарносиня) |
Публикувано | 16.10.03 19:51 |
|
си седя и си блея....ей така или .....всъщност правя нищо.
......let me show you the world in my eyes.......
| |
|
..не си само ти...
...I follow you...
| |
|
..освен това тук от няколко дни вали един отвратителногаден дъжд, който задълго оцвети небето в сиво, а улиците - в калнолоквено, а тези цветове по свой особенопродължителностуден начин натъжават и свиват всеки дух...
омръзна ми от това нескончаемо мокро!
искам Слънцееееее!!!!! 
...I follow you...
| |
|
слушам "Watching me fall" na Cure и ми става по-топло. нищо, че се пее малко и за сняг
......let me show you the world in my eyes.......
| |
|
... как да правя омлет без да ми се разпарцалява сместа ? Вече втора година се мъча да го докарам като хората но колкото и да се старая накрая все стават бъркани яйца 
| |
Тема
|
Re: Може ли някоя от вас да ми каже ...
[re: Beнтилaтopът]
|
|
Автор |
Яcминa (strangelove) |
Публикувано | 17.10.03 22:58 |
|
ми...подложи му една фържолка отдолу и няма да се разпарцалява, пък и да се разпарцальоти, ще ти остане поне хубавата крехка фържолка за ядене...;))
истината е обаче, че това - омлетите - са си гадна работа - винаги стават мнооого мазни....по-добре вместо него си направи яйца на рохки очи в масълце, после пръжни и няколко нарязани на тънко картофеца, докато станат лекинко хрускави по краищата, ммммм, след това си отвори една биричка, две бирички, три бирички.....и накрая....с танцова стъпка в посока леглото и с рязко движение - гмур! - под юргана! ;)))
...I follow you...
| |
|
|
|
|