Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 08.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Тема DM Partyнови  
Авторlgor (Нерегистриран)
Публикувано16.10.03 01:00

Xora,ne me razbirajte pogre6no-az ne moga da doveda DM v Bulgariq.Pro4etete po-vnimatelno pyrvite mi obry6teniq kym vas i 6te e po-qsno.Az predlagam PARTY v 4est na grupata,na koeto(s mnoo qk sound)6te bydat izsvireni i izpqti naj-tejkite im par4eta v 90%originalen aranjiment+leki muzikalni otkloneniq prez pogleda na muzikantite:vokali,kitari,sintezator i kompjutyr.DM vse o6te ne mogat da dojdat pri nas,zatova ideqta mi e da organiziram party,na koeto vmesto da tancuvame i peem tehni par4eta,pusnati na disk ili PC,6te go napravim s brutalno live-kupon4e,na koeto 6te se govori i slu6a samo tazi qka banda.Are pomislete pak:)Planuva se da se napravi v nqkoj sofijski klub,s podobava6ta reklama i eventualno spodryjnici,idejni i finansovi,estestveno.Ako ne ste ot Sofiq,6te napravite li ne6to,za da dojdete?Az sym ot 2 godini v stolicata,ot Svi6tov sym,i bih do6yl.A vie?Tova me interesuva.Are,4ao zasega:)))

Тема аааааа.... [re: lgor]  
Автор VlOLATORМодератор (I rush for you)
Публикувано16.10.03 10:46

...Рафо, ти ли си, бе братко????????...хахаххахаааааа.....
...ми как няма да те разберем погрешно, бре човече!?!....в първите си теми дето ги пусна тук говориш така, сякаш обясняваш за ДМ на живо в БГ....а това както всички знаем е смешно, нереално и невъзможно на този етап.......!!! За това и изобщо не обърнах внимание на това!!!!....ама сега след като поразясни какво имаш в предвид нещата стоят по съвсем различен начин.......Естествено, че бих дошъл, и бих се изкефил максимално......бих дори помогнал с каквото мога.....смятам, че си се заел обаче с нещо доста амбициозно и трудно осъществимо.....дано стане!!!!!!!!!Depeche Mode преди всичко:)!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ха, обаче да видим дали ще се сетиш кой съм!?!....без да ти давам жокери;)

...in my shoes.....

Редактирано от VlOLATOR на 16.10.03 12:12.

Тема Re: DM Partyнови [re: lgor]  
Авторlgor (Нерегистриран)
Публикувано17.10.03 10:02

Brato,ne moga vednaga da zacepq koj moje da si,no mi se vyrtqt dvama-trima ,s koito sme "govorili" s 4asove za DM.Za partito proqvqvam 100% serioznost i sym krajno re6en da se osy6testvi.Tova mi e me4ta.GSM-a mi e 088 8588836.Sys sigurnost 6te ima nujda ot pomo6t,taka 4e se nadqvam na podkrepata ti(ostanah s vpe4atlenieto,4e si vliqtelen v tozi sajt:)Ajde,4ao zasega:)

Редактирано от VlOLATOR на 18.10.03 16:42.

Тема хихи...нови [re: lgor]  
Автор VlOLATORМодератор (I rush for you)
Публикувано17.10.03 10:57

...."говорили"....хахахха.....Рафич, ние сме пели и свирили песни на Депеш (и не само) до откат, бе братко.....
...ще ти се обадя!...И без това не сме се виждали страшно отдавна....от концерта на Dream Theater мисля.....та дори и там се засякохме случайно......
...а тук "влиятелен" е всеки, който обича Depeche..........

...Try walking in my shoes....,you`ll stumble in my footsteps!!!!!

Редактирано от VlOLATOR на 17.10.03 11:03.

Тема казвай как да помагаменови [re: lgor]  
Автор Beнтилaтopът (: The Fan :)
Публикувано17.10.03 20:55

Аз съм в София също. Там бачкам, живея, тъй както умея, хехе. За идването няма какво да приказваме, там съм по default Кажи как можем да допринесем за организацията . Мога да пусна разни рекламки по ICQ, Irc например . . .

Тема Re: аааааа....нови [re: VlOLATOR]  
Автор fleshmechanic (непознат )
Публикувано17.10.03 22:41

Ha ! I az se hvanah v na4aloto, makar 4e mi zvu4e6e super sme6no i na 6ega.Ina4e, ideata e mnogo qka!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.