Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:02 08.07.25 
Музикални
   >> Depeche Mode
*Кратък преглед

Тема Hajde,ne se motkajte!!!Dajte glasove za DM LIVE!!!нови  
АвторlGOR (Нерегистриран)
Публикувано25.09.03 22:07

Ama ste stranni fenove,narode!Davajte pone mneniq,4e da znam kvo mislite:)Kazah vi ve4e,4e 6te ima ubijstven zvuk,muzikata 6te e kompjutyrno programirana i smesena LIVE,kitari,klaviri i vokali 6te sa sy6to LIVE.Tova e zaplanuvano ot mnogo vreme,no mi trqbvat re6itelni i otziv4ivi fenove,koito da me podkrepqt.Dali se doverqvate ili ne,pone mi pi6ete ne6to:)Hora,nqma da syjelqvate!!!

Тема Re: Hajde,ne se motkajte!!!Dajte glasove za DM LIVE!!!нови [re: lGOR]  
Авторballbreaker (Нерегистриран)
Публикувано25.09.03 22:33

hubu de, kaji ko da praim!

Тема Re: Hajde,ne se motkajte!!!Dajte glasove za DM LIVE!!!нови [re: ballbreaker]  
Авторlgor (Нерегистриран)
Публикувано25.09.03 23:54

Ami dajte si mnenieto dali 6te dojdete,ako se organizira:)Vsqkakvi mneniq me interesuvat:)

Тема Re: Hajde,ne se motkajte!!!Dajte glasove za DM LIVE!!!нови [re: lgor]  
Автор plucky (M.C.P)
Публикувано01.10.03 17:12

Mi mnogo qsno 4e 6te doidem be iska li pitane

Авторdark_again (Нерегистриран)
Публикувано02.10.03 00:32

abe nali vidq 4e zala 1 se napulni za placebo, ta ti za dm se pritesnqva6...

Тема Re: Hajde,ne se motkajte!!!Dajte glasove za DM LIVE!!!нови [re: dark_again]  
Автор meat_is_murder (новак)
Публикувано02.10.03 09:54

Това какво трябва да означава - че DM са по-комерсиални от PLACEBO и затова е сигурно, че ще се съберат повече хора ?

Това си е шега, разбира се, като музика двете групи се различават силно, но е факт, че множествата от почитателите им се припокриват почти изцяло.
Естествено, че съм ЗА !!!!!!!

"...I have lived so many lives all in my head..."

Тема Re: Hajde,ne se motkajte!!!Dajte glasove za DM LIVE!!! [re: lGOR]  
Автор zacky (badly drawn)
Публикувано02.10.03 18:35

Тук в този клуб едва ли влизат много хора , които да изкажат мнение, но на всеки е ясно , че DM имат много фенове в Бг,които със сигурност ще прегърнат подобна идея.Освен това е практика фенове от съседни държави да посещават близки концерти .Само че незнам как би могло да се организира подобен концерт извън рамките на някакво евентуално бъдещо турне на групата.Иначе съм "за",бях на DM концерт в San Francisco и това със сигурност е едно от най-страхотните неща, които съм имал щастието да преживея.Мечтая това да ми се случи отново!
Апропо в момента Dave Gahan май е тръгнал на самостоятелно турне и най-малко ще се наложи да го изчакаме да свърши

it's easy to be lazy...

АвторBehind the Wheel (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 16:47

Za parvi pat vlizam v DM fan club i se radvam, che vse oshte ima "prosveteni" i to ne kakvi - a aktivni hora, koito sa zapazili onova melomansko useshtane... Onova, koeto navremeto ni karashe da izharchvame vsichkite si dnevni uchenicheski pari, za da si kupuvame plakati i kakvo li oshte ne.
Kakto i da e, podkrepiam entusiazma na choveka, koito iska da organizira DM live party (kakvoto i da oznachava tova - kupon da stava). Predi dve godini v Istanbul osashtestvih mechtata si da otida na koncert na DM, no tova ne mi stiga. I oshte neshto - obrashtam se kam vsichki: molia kajete ima li vse oshte New Wave party v Mohito ili kadeto i da e, a i predvijdat li se niakakvi DM partita...

... Let's have a black celebration...

Тема У-бряяяяяяяяянови [re: lGOR]  
Автор Beнтилaтopът (: The Fan :)
Публикувано14.10.03 12:52

Хехе, ето ти моя глас. Останалото от тебе, кажи само къде и кога да дойдем

Автор zacky (badly drawn)
Публикувано15.10.03 23:40

Игорееееее, къде сииииииииииииииииии!!!
Дръж ни в течние какво става с коцерта

it's easy to be lazy...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.