|
Тема
|
Пазар...
|
|
Автор |
zvetenze (Нежно и ухайно) |
Публикувано | 02.07.03 12:50 |
|
Та отивам си в един музикален магазин да си купя албумчето на Дейв и да видя дали някъде случайно не са открили някои по-стари неща на Депеш.
И продавача ми съобщава че има сборен диск от всички наистина хубави песни но изпети от друг изпълнител.
Леко се дръпнах назад и отказах....с усмивка...прибрах си албумчето на Дейв и тръгнах.
Учудих се.
Не бих могла да слушам техни песни...ако не са със същия глас.Част от очарованието ще се загуби непоправимо...все едно наистина ги слушам в Караоке бара.
А вие бихте ли си купили такъв диск?Пълен с готините парчета на Депеш...но изпети от друг?
Треперещи ръце преследват своя рай...в грях с тях пак ще остана.
| |
|
Дори в момента слушам cover-ите на ДМ . Недей да съдиш нещо, което не познаваш. Това се нарича 'предрасъдък', а предрасъдъците са лоши неща. Защо просто не ги чуеш ? Уверявам те, че не звучат като в караоке бар. Все пак говорим за Apollo 440, Monster Magnet, Rammstein, The Cure !
| |
|
ма чакай сега малко.......ти бъркаш достойното фенство с фанатиzма...
темата ти е мноого голяма ,но схте кажа само в две думи какво...............чувствам
........................ смея да zаявя, че zа мен Депеш са въzдуха ,който дишам......диоптъра ми zа света....блендата на ириса ми......както се пееше ".........I am them and they are me........".та естествено ,че това което е постигнал МАртин като личност(беz да обиждам другите раzбира се,поврага) е неповторимо, но помисли само 4е #религията# ДМ е най/вече в онова, което събира и всички нас тук(това, което както и да определя ще е или малко или ще сбъркам) .то именно не може да се ограничи с еснафската категори4ност на идолопоклонничеството, zащото мета/частиците в него са иzвън категориите.(ей, не ме раzбирайте погрешно!!!!!!!! гласът на Дейв е гласът на моя грешен ангел/паzител /така си го представям поне,но za тoва....друг път/)
та аz имам доста от т.нар. трибюти и ги приемам като леки наркотиzи песните в тях са много силни(zнаете zащо), а когато и тоzи, който прави кавъра наистина е усетил това zа което си говорим,то има наистина интересни находки.това не ме прави по/малко,а ПОВЕЧЕ !!!!! фен,мисля си........
никой не може да ми отнеме ТОВА ,което ми се СЛУЧВА когато ги слушам!!!!
та наистина.....горещо ти препоръчвам теzи просто "други" ДМ/иzкушенийца, те няма да ни cвърнат от правия път......... 
Let me show you the world in my eyes...
| |
|
ха току щто ти прочетох поста като пуснах моя.Кюър с world in my eyes ili Portishead ili placebo.......все хубави работи...........
Let me show you the world in my eyes...
| |
|
...DEFTONES.......:))))))))).....можеш ли да наречеш нещо избичено от тях "караоке";))))))хехе:)......Dishwalla също...,Smashing Pumpkins....
Кавърите без съмнение са чудесно нещо ако е направено с вкус и най-вече любов към групата,която интерпретираш.....
Направило ми е впечатление,че кавърите на ДМ се възпримат по-добре от фенове,които са НАПЪЛНО запознати с творчеството им!....и от хора,които не обичат...хммм....рамкираното мислене!
...Try walking in my shoes....,you`ll stumble in my footsteps!!!!!
| |
|
Чувала съм....наистина съм чувала...не чак толкова много...но някак си не са ми харесвали,може наистина просто вкуса ми да е силно към вокала отколкото към музиката...
| |
|
Ееее ама вие и фанатик ли ме изкарахте?Глупости!Аз слушам това което ми допада...но както ми е допаднало...и това си беше просто въпрос...нищо повече...не отрекла другите които са пели техни песни!Просто ви питах дали вие слушате такива...защото аз явно не мога.
| |
|
|
|
|