|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Я,да питам аз...
|
|
Автор | behemothy (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.03 01:44 |
|
ти,VIOLATORE,защо си плюл тази велика група Д2,те са най-добрите в БГ?
Тъй като си позволяваш да влизаш в нашия клуб и да скверниш нашите светини,ще си позволя и аз същото.Кои са тези ДМ и живи ли са ОЩЕ,бря?
| |
|
da jivee GLUPOSTTA!!!
.............. ili prosti mi moje bi tova e na4in da zapo4ne6 sudurjatelen spor- 4rez negramotno izkazvane?(?!).......
....ako e taka se izviniavam no replikata kum tema koiato e o4evidno 4erno/bialo/iasna e o4evidno 4erno/bialo glupava.
irrelevantnostta i edva li bi dovela do spor, taka 4e priemam 4e prosto si prosto edno panelno otro4e oblu4eno ot televisionnoto si ejednevie i balkonskite sudjuzi na kogoto mu se spori (a net-a zatova e udoben, a da se slusha D2 e "kulturno").....
..........sudia po dumite ti che dosta malko musika slushash, a mai i po prinzip burkash poniatieto i negovite primeri. D2 sa izvun spisuka na primerite, koito az nari4am muzika i ochevidno ne sum edinstvenata.......
........no da ne sme drebnavi i da ne se hvalim s dostijeniata na inteligentnossta si-"vseki si ima guz i opravadanie za nego" po/mudri ot nas sa go kazali,a moje bi dori Konfuzii(....?)
Edva li shte tlasna setivata ti da presko4at samodovolstvoto da si"KULT?uren" no pone ostani na taia vulna i ne se izlagai s podobni vuprosi.
niamam kavo pove4e da kaja.
p.s. osven 4e da go tvurdia imam predstava koi sa D2 (pazi boje ako ne i pove4e ot teb)
Let me show you the world in my eyes...
| |
|
milichko,ne se burkai kudeto ne ti erabota,da ne stanesh zasmiah niakoi den!!!
dali sazivi oshte depeche mode?ami sigurno sa,prosto triabvadase ponapregnesh malko i da otkriesh informazia po vuprosa!sramno e da ne znaesh koi sa te i kakuv eprinosut im v muzikata!!!samo vurhu d2 li seprostiratpoznaniata ti?!?
| |
|
КАк може да съпоставяш двете групи?!?!?!
Това е недопустимо.........
Аз нямам нищо против Д2....дори някой парчета ми харесват, но сравнение между два свята е невъзможно.....разликата е от Земята до слънцето.....  
| |
Тема
|
Абе,майтапя се...
[re: TиCиПи]
|
|
Автор | behemothy (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.06.03 11:51 |
|
Абе,майтапя се!Написах това поради ред причини.Първо,не понасям Д2,е има някои песни,които бих могла да слушам.НО това,което ултра много ме подразни бе как VIOLATOR влиза в клуба на Д2 и почва да сипе разни неща-какви са олигофрени и прочее(и аз мисля,че са олигофрени,но няма да вляза в техния клуб и да убеждавам феновете им,че са простаци и плагиатстват,всеки има право на личен избор и свобода,нали?)
Та това ме подразни,защото аз не понасям и Сашка Васева примерно,Мишо Шамара и подобни,но не бих си позволила да се меся някъде и да убеждавам хората колко мега тъпи са те...Ако са достатъчно интелигентни,самите фенове на тези "музики" биха се усетили.Но за съжаление,едва ли...
Съжалявам,че трябваше да оскверня ДМ,но се надявах VIOLATOR да ми отговори.Защото това е непростимо-човек,който няма толерантност към другата музика,каквато и да е тя и дори и органически да не я понася,няма право да си налага мнението.
Това е от мен.
П.С.Имам всички албуми на ДМ;98 бях на техен концерт в Прага.
I'm waiting for the night to fall
I know that it will save us all
When everything's dark
Keeps us from the stark reality...
| |
|
....с кого и как се майтапиш....
Права си,че не трябва да се осквернява нито една група или изпълнител......
А Violatora не е лошо момче.....бъди сигурна.....явно е било моментен изблик на нещо.....  
| |
Тема
|
К'во става тука ... Пфуу ... защо се разлетяхте ?
[re: behemothy]
|
|
Автор |
Beнтилaтopът (: The Fan :) |
Публикувано | 16.06.03 15:55 |
|
Ей ! Докато се върна всичко да е разчистено иначе ще включа на трета !
| |
Тема
|
Re: К'во става тука ... Пфуу ... защо се разлетяхте ?
[re: Beнтилaтopът]
|
|
Автор |
Яcминa (strangelove) |
Публикувано | 16.06.03 16:36 |
|
А така!

...I follow you...
| |
|
...ама ти досега на втора ли си бе.....?!?!?!
ще ти отидат сегментите на кино....  
| |
|
Двигателят ми е електрически и нямам скоростна кутия. Нормалното карам на първа, щото на втора вече отлитам . Третата я използвам само в специални случай, когато искам да отвея някого . 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|