|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Файле
|
|
Автор |
saksun (непозната) |
Публикувано | 10.01.15 01:41 |
|
Снимали са НЛО.
Човек, който желае настойчиво нещо, ще принуди съдбата да отстъпи. ЛЕРМОНТОВ
| |
|
Темата е невалидна. Файла не може да пише тук.
| |
|
Късно отговарям но по-добре късно отколкото никога. На ден по света се правят огромен брой снимки на НЛО. Тъй като темата е насочена конкретно към мен дължа да отбележа че много малко снимки на НЛО могат наистина да ме впечатлят.
| |
|
считам всякакви опити за разсъждение от медицинско лице в посока НЛО за излишни и глупави.
отделно само един полет през гравитация от едно измерение през друго за да стигне до Земята за добитък само с такава скъпа технология струваща към момента 100 мрд. долара само в горивото му в реактора и вече ефектът е налице....докаран съм до такава степен на смях че няма шанс той да спре до следобед....
такъв тип тъпизъм употребен от едно зелено човече ме води до смях...
такъв тъпизъм от германци ги изведе от войната
(1)–№<+0=()>f=m.a(destruction])
| |
|
Тъпизъм или не, аз искрено бих се зарадвала, ако зърна извънземно. Нещо като Алф, Йода или марсианец.
| |
|
тъп извод от тъпа жена. това извънземно може да те отвлече бързо. а как ще ти посегне на здравето мъка ми е направо.
| |
|
То да дойде. После ще видим кой на кого ще повлияе или посегне.
| |
|
глупаво същество тъпо и безотговорно , то ще те телепортира от спалнята право в чинията. не ме предизвиквай да ги покажа снимано в тубата....
| |
|
изключителен смях в мен предизвиква някое НЛО да дойде от другия край на галактиката за да отвлече една или две крави, явно нашествениците са водили нещо подобно на ядрена война и сега плащат тази грешка през последните 10 000 години..-.
| |
|
Няма извънземно същество, което би причинило по-голямо зло на човек, отколкото друг представител на човешкия род. В това можеш да си напълно убеден.
Затова не изпитвам боязън от вероятността да съществува неземна форма на живот. А само любопитство.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|