|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
трогателно, дейба.
| |
|
бате, гледах беше постнал едни снимки от Исландия (не знам кво си търсил там при положение че Рим не е стигнал до там), ти си като герой от романите за ВИС-2 и СИк,разбирай 120 кг маса, а едно време беше 55 кг с дрехите, гаранция взимаш някакви домашно забъркани коктейли винстрол и хормон на растежа
jeffty - путката на форума
| |
|
е, чекай сега, бруте. В Исландията дирех просто яки гледки /пък и лятото гледам да съм на по-хладно, тая година се мотах из Норвегия по същата причина/, иначе определено не съм 120 кила /предполагам заради облеклото съм изглеждал по-едър/. А и миналата година просто бях напрасял до 85, но тази година се взех в ръце и посмалих на 77.
Иначе като всеки добър дилър - не пипам от мат'ряла, който продавам;)))
| |
|
в норвегия според мен си бил не точно заради хладното време, а заради дългокраките блондинки с големите бомби
| |
|
кой пак изтри профила на File099 , мисля че беше доста циливизован през последните дни, надушвам провокация
| |
|
е, и това го имаше. По дискотеките се оказаха доста развратни палавници, но определено нямаха добро мнение за балканските субекти, заради което се правех на руски турист;)))
| |
|
Няма грозни жени има мъже с лош вкус.
I\'m in league with Satan
I was raised in hell
I walk the streets of Salem
Among the living
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|