Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:24 03.11.25 
Контакти
   >> Клуб на купонджиите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Лафим си с един френднови  
Автор *FENlKS* (fire in ice)
Публикувано08.09.08 20:40

за взаимоотношенията-та в тази врЪзка вЪзникна един вЪпрос -какво означава израза "един за друг"? Вие как го разбирате какво значи двама души да са един за друг?
Като варианти:
1. Двамата са си трЪпка и си пасват;
2. Той я обича повече, тя него -не толкова, но него го кефи да се бори за любовта й;
3. Тя го обича повече, той нея-не толкова, но тя се кефи да го обича така или иначе;
4. Двамата ги свЪрзват материалните интереси /някой беше казал, че това са най-здравите врЪзки/;
5. Двамата са абсолютни противоположности, но се допЪлват страхотно и го знаят;
И ако се сещате за още-Вие сте..................

Тема Re: Лафим си с един френднови [re: *FENlKS*]  
Автор Hитo знaм, Hитo мora (шеф на екип)
Публикувано08.09.08 21:20

Двама са един за друг ,когато на никой от двамата не му пука за другия.Само тогава има пълна свобода и хармония в отношенията.

Автор 998 white (presidente)
Публикувано08.09.08 21:23

тоз форум е много мухлясал.
зимата ще ме водиш ли на пампорово ?
гледай да отслабнеш за тогава !!

Тема Re: Лафим си с един френд [re: 998 white]  
Автор SamМодератор (сини очи)
Публикувано08.09.08 22:00

Мухлясала ти е на теб тая снимка с измислената огнехвъргачка...

Verba volant, scripta manent.

Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано08.09.08 22:32

А във втора точка, що не кажеш, че например, се кефи да ОБИЧА да има възможноста да обича, вместо да се бори.....
Виж в трета, колко точно си го написала. Аз лично ако съм поставен пред избор, да бъдеш с един човек, но възможностите са две или аз обичам и ми позволяват да обичам, дават ми уважение, отношение и т.н. или тя да ме обича.... ами бих предпочел аз да обичам и винаги това ще предпочитам. А какво значи един за друг, аз не мога да ти отговоря, защото това е мнооооооого разтегливо понятие, и всеки го разбира по различен начин. Можем да кажем, кой е човека на за нас или на живота ни или там както се нарича, а дали той/тя могат да кажат същото за нас е съвсем ОТДЕЛЕН въпрос. Може да е малко найвно, но.....

каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Автор Ginger. (глезла )
Публикувано09.09.08 01:35

Хммм....по малко от всичко може би.

Даже не съм се замисляла..... обаче някои двойки и като визия, и темперамент много си приличат.

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар

!

Автор caiko (Perfectionist)
Публикувано09.09.08 10:11

такова нещо като "един за друг" няма
има общи интереси и взаимна изгода
другото са измислици от книгите на Сидни Шелдън

Няма перфектни хора - само перфектни моменти

Тема Re:Ми ако не им пуканови [re: Hитo знaм, Hитo мora]  
Публикувано09.09.08 14:36

няма да са заедно.

чудя се дали ако страшно много си падаш по някой ще искаш да си свободен? Дали ще ти е сладка свободата ако не си с обекта на чувствата си и дали всЪщност няма сам да се закопаваш по-надЪлбоко-просто защото не искаш да си свободен.

Тема Re: Ми защотонови [re: Myth]  
Публикувано09.09.08 14:38

не визирах конкретни случаи, а говорех по принцип.

А какво значи един за друг, аз не мога да ти отговоря, защото това е мнооооооого разтегливо понятие, и всеки го разбира по различен начин-да, субективно и точно за това питам-кой как го разбира.

Тема Re: Визията инови [re: Ginger.]  
Публикувано09.09.08 14:39

темперамента наистина са важни, но ако много си приличат по характер-нали си чувала -"два камЪка брашно не мелят".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.