|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

|  |  | 

Малко се тревожа - не съм го мяркала напоследък.

-------

|  |  |  
             |  |  | 

С какво да те прегаза?

а) голфа на Генади Гигов
 б) първата кола на барон Тетрис
 в) старата ес класа на барон Тетрис
 г) джето на блуфен
 д) с пионерката на дира- потребителката Факличка

|  |  |  
             |  |  | 

,пък и няма нищо общо с въпроса ми.

Питам наистина- не съм го мяркала от няколко дена... напоследък е станал тих един такъв.. мисля си, че това може и да е за добро, но се тревожа... (може и да е лошо- това, че не изразява себе си- не значи, че не му идват странни и нещастни мисли..). Та затова питам. вие му бяхте нещо като приятели едно време- би трябвало да го познавате поне малко... (и със стопроцентова сигурност- повече от мене..)

-------

|  |  |  
             |  |  | 

Кога ще ти дойде акЪла най-после?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ти Вечер ли си?  [re: *FENlKS*] |  |  | Автор | вepc (demo version) |  | Публикувано | 23.08.08 01:32 |  |  | 

и вечер и ден да е .. няма смисъл

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ти Вечер ли си?  [re: вepc] |  |  | Автор | tor (онанирам) |  | Публикувано | 23.08.08 12:57 |  |  | 

От 1км си личи, че е тоя тор. Съветвам ви да не й пишете и да мислите за нея, защото носи нещастие и е много прклет човек. В първото шестмесечие на годината й писах 3-4 пъти и ми се случиха много неприятни неща.

А за Фаила(руско-фински произход с еврейска жилка)- кара немска лимузина производство 1997г., закупена за 12000лв през 2002-ра, живее в къща с метален покрив за 250 000 евро, облича се с кожени палта на цена 800лв(намалени от 1200), къпе се с горещ-леден душ преди и след тренировка, яде само ябълки и сирене, спал е с над 100 жени(но не всички са номинални бройки), изгони майка си още, когато беше на 15г, защото му пречи да води наблюдения, Феникс му праща барети в дома, които собственоръчно пребива, след което пали цигара и звъни на Дякова. Не създава семейство, защото прехода се провали, а единствено поддържа контакти с жени, за да си получи наследството от лелята(къде е Бебка), която иска да го види семеен.

|  |  |  
             |  |  | 

Това го знам...
 питах сега как е .

-------

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Ти Вечер ли си?  [re: tor] |  |  | Автор | cardigans (Deux ex machina) |  | Публикувано | 23.08.08 14:03 |  |  | 

с колко килограма правиш за рамо ? Аминокиселните колко време след тренировка трябва да се вземат ? Червило или Ялта ?

|  |  |  
             |  |  | 

Кога сега? Сега точно или преди малко като попита?

|  |  |  
             |  |  | 

ДА !

-------

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |