|
|
|
Тема
|
Питане за мъжки кожени дрехи
|
|
| Автор |
sulla lucky (член) |
| Публикувано | 26.08.08 20:35 |
|
|
Знам,че тук повечето сте естети с вкус,така,че вашета помощ ще ми е изкл.полезна.Решил съм да си взема кожено яке и кожено сако.Само,че незнам нищо за марки и добри магазини откъдето мога да си ги купя.Якето мисля,че ще е най добре да е от тел.бокс,но сакото и представа си нямам от какво ще е най добре?Преди имах едно от мисля агнешка кожа,много лекичко,меко,стилно и удобно,но се разцепи по шевовете много бързо.Ако имате някаква инф. от какви кожи ще е най-добре да са и от какви марки и магазини да си взема,ще съм изкл.благодарен да споделите?Приготвил съм 2-а бона,но може да добавя и още.
Благодаря предварително!
| |
|
Тема
|
Re: Питане за мъжки кожени дрехи
[re: sulla lucky]
|
|
| Автор |
caiko (изтърпител) |
| Публикувано | 26.08.08 21:02 |
|
|
кожата не е на мода
в момента са модерни грубите брезентови платове
от както бях студент не съм имал кожена дреха - прекалено е нефункционална и неудобна....
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
| |
|
Тема
|
[re: caiko]
|
|
| Автор |
sulla lucky (член) |
| Публикувано | 26.08.08 21:16 |
|
|
През кура ми е какво е на мода!
На мен си ме кефят правите кожени якета и са ми много удобни.Да не говоря,че по цял ден съм в прахоляци и се почистват сравнително лесно.
| |
|
Тема
|
[re: sulla lucky]
|
|
| Автор |
Sam (сини очи) |
| Публикувано | 26.08.08 23:43 |
|
|
Яке/връхна дрешка от кожа не е лошо да се купиш, това е класика, не гледай модата. Обаче сако/сакенце от кожичка е направо простащинка, с извинение. Тия неща са се носили преди 60 годинки, е може и пак да додат на мода, ама няма да е докато караш пубертета , че и 5 години след това.
Verba volant, scripta manent.
| |
|
|
|
Определено препоръчвам, ако ще пазаруваш от БГ да се спреш на Бос (магазини Vayk или Hugo Boss- ул. Калоян). Сега и Zegna става, но са леко по-скъпи.
Кожено сако за какво ти е? Не е елегантно, най-малкото!
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар!
| |
|
|
|
|