Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:15 09.07.25 
Контакти
   >> Клуб на купонджиите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема Либерална ли сЪмнови  
Автор *FENlKS* ()
Публикувано04.08.08 12:02

На 30-ти ни канят на рожден ден в родното Съни бийч-прекарахме страхотно, там обаче моят благоверен се среща сЪс стар приятел и от радост скача на черешата. НякЪде кЪм 00:00 рожденника духа свещичките под хоровият сЪпровод на гостите "Хепи бЪрдей то ю", след което моят и френда му ме карат да продЪлжим купона някЪде по дискотеките- бях изморена от пЪтя, а и на другият ден трябваше да се приберем и да шофирам-така че отказах и дадох благословията си да продЪлжат без мен. Лягам и заспивам като пич и кЪм 6 сутринта се сЪбуждам от тихите стЪпки на половинката. Без да казвам и дума го оставям да се наспи. КЪм 12 го сЪбуждам, защото ще пЪтуваме-без да правя сцени и да се муся питам /все едно не знам/ кога се е прибрал, как са изкарали и кЪде са били, на което ми се отговаря най-подробно и дословно. Изкарали са цялата нощ в стриптийз-бара. Не направих сцена, но когато ме помоли да му разтрия глвата, че много го боляла му казах следното:"Ако си мислиш, че ще висиш по цяла нощ в стриптийз-бара и после аз ще те разтривам-на /показвайки средният си прЪст/ -с това вЪпросЪт приключи. Естествено после се вЪзползвах от гузната му сЪвест и го накарах в Неделя да измие щорите в спалнята.

Питам се аз колко жени биха подминали подобна постЪпка без скандал???

После на 2-ри ни канят на друг рожден ден тук в чепишев- сядаме както си е редЪт на определените ни места без изобщо да ме притеснява факта , че двете маси пред нас са заети от елитен манекенски контингент, който плакне очите на мЪжовете по масите-моят си зяпа, зяпам си и аз-даже си ги коментираме- в сЪщото време виждам как останалите женки по масите яко се комплексират от вида и тоалетите на труженичките, докато мЪжете им вЪзклицават "Ох на батко" по техен адрес-една от благоверните на нашата маса така се сдуха и повяхна, че не можа да проговори една думичка цяла вечер, забила злобен поглед в момичетата-ако с поглед се убиваше щяха да пукнат 1300 пЪти. Смях, ама смях.
По едно време две от по-класните компаньонки сядат на нашата маса, придружени от завистливите погледи на колежките си и двама чужденци /руснак и грЪк/. Заговарям се дружелюбно с едната, но явно забравила от кЪде е трЪгнала малката решава да ми се прави на велика дама и да чупи стойки -така ли??? Тактично й напомням, че сЪм я виждала в заведението с едикой си и междувременно грабвам вниманието на грЪка с няколко вЪпроса, на които той повече от благосклонно ми отговаря и дори вдига наздравица за мен- след което се забавлявам да гледам реакциите на вЪпросната "дама".

Междувременно сдуханата на масата се сдухва и комплексира още повече - опитвам се безуспешно да я разведря-не се получава-момичето е потЪнало в огорчението си от живота-мислех си колко е смешно да се сдухаш от тЪлпа селянки на повикване-мен лично нямаше какво да ме притеснява -не можеха да ми стЪпят нито на новата италианска рокля, нито на обувките, нито на бижутата, чувствах се прекрасно в кожата си, знаех, че изглеждам страхотно, което ми се потвЪрждаваше от мЪжките погледи, да не говорим, че всяка от тях мечтае да е на мое място........та искрено се смях на злобарските женски погледи и на мЪжовете, които се правеха пред жените си, че не плакнат окото в чуждото наоколо.

Не е ли тЪпо женките да забраняват на мЪжовете си да си зяпат и даже да се нервят от този факт- ми тЪпо е естествено.

Тема Re: Либерална ли сЪмнови [re: *FENlKS*]  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано04.08.08 12:49

Ти с тия бижута, италианска рокля и обувки си ги забила три боя в земята тъпите селянки.

Евала на бижутата и обувките.

А иначе "мъж", който се оставя жена да му казва каквото и да е, не е мъж изобщо, а ти питаш дали било тъпо женките да забраняват на половинките си да зяпат... Ужаст. Колко дегенерирала сган живее сред мъжката част от хомо сапиенс, щом се оставят на половинките си да им забраняват еди какво си.

Мерзки путкопоклонници.

Автор Hитo знaм, Hитo мora (шеф на екип)
Публикувано04.08.08 12:59

Бая комплексиран автор го е писал целият този текст,,,,,даже и не звучеше като зигравка или майтап ,ами като зверска комплексарщина

Тема Re: Либерална ли сЪмнови [re: Hитo знaм, Hитo мora]  
Автор Serenity. (magic)
Публикувано04.08.08 14:01

И жените и мъжете и от двете маси за мен са от един дол дренки

Твоето мнение повече ми хареса от предното, който се впечатлява от обувки и бижута

Автор мapдyk (Enlil)
Публикувано04.08.08 14:02

а може ли да те обарам?

Mvlti svnt vocati, pavci vero electi

Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано04.08.08 14:10

Това с щорите си беше най-голямото издевателство

Няма ли кой да ти почиства, че наказваш момчето?!Не разбрах защо е бил гузен, всъщност..за гледането ли?

Моят град:
Автор:Mr.Anderson

Тема Re: Либерална ли сЪмнови [re: Serenity.]  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано04.08.08 14:21

Тва си беше ирония, ама ти с двете си атрофирали мозъчни клетки не можа да го зацепиш.

Тема Re: Либерална ли сЪмнови [re: Фиш]  
Автор Serenity. (magic)
Публикувано04.08.08 14:49

Виж сега женската логика...

Първо отказва да отиде с тях, после "го пуска", като че ли някой може да го спре
а най-вече - не знае ли какви барове има в Слънчев Бряг? а и къде биха отишли със стария си приятел

Тема Re: Либерална ли сЪмнови [re: Serenity.]  
Автор Фиш (SandsInMyShoes)
Публикувано04.08.08 15:45

Фениксчето е готинаа, веее!

Но ми се струва, че тя е пътеводната светлина

Моят град:
Автор:Mr.Anderson

Редактирано от Фиш на 04.08.08 15:46.

Тема Re: Либерална ли сЪмнови [re: Фиш]  
Автор Serenity. (magic)
Публикувано04.08.08 15:56

мдаа, разбирам какво искаш да кажеш
повечето мъже сага трябва да ги водят, което е много жалко

...а твоят град е и моят град

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.