Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:16 09.07.25 
Контакти
   >> Клуб на купонджиите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Имам нужда от помощнови  
Автор sulla lucky (член)
Публикувано27.07.08 18:23

Та става въпрос за това,че приятелката ми снощи поиска връзката ни да преминела на някакъв по-горен етап.Демек,ако можело да се виждаме и прикарваме повече време заедно.казах и ,че нямам нищо против,но затова се изисква да премине едно изпитание,което за мен е от изкл. важност за една сериозна връзка.Обясних и ,че да бъде една връзка пълноценна и стабилна,за целта е необходимо жената от време на време да бъде рендосвана и много важно след това с огромно чувство на вина и съжаление за това,че се е родила несъвършена/демек жена/да поиска прошка .
тази патка не се съгласи и дори си позволи да ми нервничи

!това ми беше достатъчно да взема решение да сложа край на връзката.Но понеже в началото и обещах,че няма да е одрежа,като просто прекратя всякаква комуникация ,сега се чудя какво да и напиша/току що ми прати съобщение което гласи-Привет побойниковДобре,че не е по близо/След като не е съгласна с изискванията ми,защо тъпата овца продължава да иска да има нещо общо с мен?Да не се отплесвам.Та сега си представете нещо противно,което никога повече не искате да видите!Какво бихте му написали за збогом?Това,което ми хареса ще и го изпратя с най-голямо удоволствие!

Тема Ей, ма тва мъжете сте страшна работа.нови [re: sulla lucky]  
Автор *Жap-птицa* (пиле на грил,бе)
Публикувано27.07.08 18:28

Доколкото си спомням, ти съвсем скоро писа тук, че си и казал докато вечеряте, че искаш да и изядеш лайното, толкова я харесваш.

Че се питам:Кога пък толкоз бързо ти омръзна?!

Тема Re: Ей, ма тва мъжете сте страшна работа.нови [re: *Жap-птицa*]  
Автор sulla lucky (член)
Публикувано27.07.08 18:39

Откакто срещнах една мед сестра

Тема Аха, ясно.нови [re: sulla lucky]  
Публикувано27.07.08 18:41

Ми какво да ти кажа - карай я както си знаеш.

Тема Re: Аха, ясно.нови [re: *Жap-птицa*]  
Автор sulla lucky (член)
Публикувано27.07.08 18:44

По добре кажи какво една жена никога не иска да чува за себеси и от какво би я заболяло най-много при раздяла?

Тема Аз конкретно...нови [re: sulla lucky]  
Публикувано27.07.08 18:49

мисля, че няма по-голяма обида за една жена, ако мъжа я обиди НА ЖЕНА....
От рода на това, че не я харесва, че не я желае, че не струва на външност и че е тъпа и като и показва, че харесва друга.
Въобще, всичко възможно, което може да я засегне като жена.

Затова не го прави.
Намери друга причина да се разделиш с нея, по-деликатно.

Тема Re: Аз конкретно...нови [re: *Жap-птицa*]  
Автор sulla lucky (член)
Публикувано27.07.08 18:56

Благодаря много!

Ако не успея да превъплатя мислите си в думи/нещо което доста трудно ми се отдава/направо ще започна да и пращам снимки на другата и да и разказвам като на "приятелка"какъв прекрасен човек съм срещнал
Винаги са ме съветвали да не лъжа!

Тема Re: Аха, ясно. [re: sulla lucky]  
Автор Hoщ (Тъмна)
Публикувано27.07.08 18:56

Това - кажи й, че си срещнал една мед-сестра и вече не ти пука за нея.. (ако не тръшне да се моли или да те гази с кола- вероятно просто ще се завърти и ще си омете чукалата... ама знам ли я каква е... )

-------

Тема Re: Имам нужда от помощнови [re: sulla lucky]  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано27.07.08 20:56

"това ми беше достатъчно да взема решение да сложа край на връзката."

Поздравления!

"Да не се отплесвам.Та сега си представете нещо противно,което никога повече не искате да видите!Какво бихте му написали за збогом?"

Напиши и нещо от рода: "Урод нещастен, мама ти даеба проста, не ми досаждай повече."

Можеш да добавиш също нещо от рода, че и мирише путката, че трябва да се къпе по-често и да се поддържа по-добре и т.н., за да я сдухаш още повече... Наблегни на някой неин физически недостатък (един или повече - със сигурност има), за да я скапеш тотално.

Тема Re: Аз конкретно...нови [re: sulla lucky]  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано27.07.08 21:02

Да, като добавиш, че си намерил много по-готина от нея, ще и смачка още повече самочувствието...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.