|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Кризата в България се задълбочава!
|
|
Автор |
tor (онанирам) |
Публикувано | 14.07.08 21:27 |
|
След луксозното затишие от зимата, когато карах Мл 63 амг, сега се изявявам с чисто нов Туарег. Естествено гладните путки като акули ме заобикалят, но незнам защо винаги започват с въпроса "а с какво се занимаваш", след като е видно, че имам пари да им платя сметката, която не е проблем дори за работник, а също така е видно, че ще ме лъжат колко ме обичат, а аз ще ги лъжа, че не съм женен и ще им помагам финансово.
С оглед на икономическата и политическа ситуация в страната, инфлацията от 20% от началото на годината и различните социални и икономически фактори, поведението на момичета без престижна професия, без чар и красота, никоито да оплетат заможен мухльо е напълно обяснимо. Просто силите и възможностите им не стигат да имат доход по-голям от 600 лева, които са крайно недостатъчни. В същото време телевизиите се надпреварват да показват фолкпевици и участчки в риалита шоута облечени с марки като Кавали, Армани, Долче и нещо си там и др., които надминават доходите им в пъти, а да не говорим, как се чувства момиче в градския транспорт, когато види през прозореца някоя вървежна пичка в някое лачено кабрио.
Пак казвам, че е напълно нормално това поведение на българката, но в същото време си личи, че тя е загубила връзката си с реалността. Най-малкото, че заможните мухльовци, които имат желание да осигурят постоянна издръжка на момиче са много по-малко от бедните работнически дами и технически е невъзможно да се задоволят потребностите на всички тях. Един вид неможе и агнето да е цяло и вълка да е сит.
Същото притеснително е, че и много грозни, неинтелигентни и неподдържани слугинчета имат самочувствието на примадони и започват да се изживяват като златотърсачки, а никога няма да го постигнат!
Не че ме вълнува много всичко това, но защо започват разговора като катаджия?
Отивам до Надежда до един дърводелец да вида дали ми е направил леглото!
| |
Тема
|
Re: Кризата в България се задълбочава!
[re: tor]
|
|
Автор |
caiko (apprentice) |
Публикувано | 14.07.08 22:03 |
|
за 4 дена в Сф ми направи впечатление че наи-хубавите коли ги карат момиченца м-у 18 и 24 год.
Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to Suffering...
| |
Тема
|
[re: caiko]
|
|
Автор |
cardigans (Deux ex machina) |
Публикувано | 14.07.08 22:47 |
|
хммм , аз мислех че тва само на мен ми прави впечатление ,що не съм се родил една пичка навремето
| |
Тема
|
[re: cardigans]
|
|
Автор |
caiko (apprentice) |
Публикувано | 14.07.08 23:09 |
|
и хубава и еблива също трябва да си скъпа
| |
Тема
|
Ма ти не си ли в пандиза?
|
|
Автор |
*Жap-птицa* (пиле на грил,бе) |
Публикувано | 14.07.08 23:16 |
|
След като наби някаква фризьорка....?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
998 white (presidente) |
Публикувано | 14.07.08 23:35 |
|
путките в лачените кабриота са голям хит.
но напоследък се забелязват и такива с цл от 6так нагоре и баварци седмици.голям хит.чешити пичета.пък то ко.......
Редактирано от 998 white на 14.07.08 23:37.
| |
|
за 1000 евра , можеше да я изнасили , след тва да я накълца на парчета и да я размаже по стените на салона , тва разбира се пред около 120 свидетели и 50 тина камери , и тая цена включва бонус двойна свирка от съдията и прокурора , инфлация кво да праиш. Дали има шанс да е в затвора а ???
| |
Тема
|
[re: caiko]
|
|
Автор |
cardigans (Deux ex machina) |
Публикувано | 14.07.08 23:37 |
|
хубав съм но не съм еблив, спрях и чикиите за да пестя тестостерон
| |
Тема
|
[re: cardigans]
|
|
Автор |
caiko (apprentice) |
Публикувано | 14.07.08 23:56 |
|
правилно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ginger. (глезла ) |
Публикувано | 15.07.08 01:17 |
|
Само едно не разбрах, защо от МЛ слезе на Туарег?
Изводите са ти погрешни смени си средата. Или ела на Сл. Бряг, легни в една от "златните спални" в Бедрум и ще те наобиколят истинските хиени! Отвратителен курорт м/у друото, лъсва смешният евтин живот в детството на повечето девойки и анаболни типове.
Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|