Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:40 19.10.25 
Контакти
   >> Клуб на купонджиите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Кризата в България се задълбочава!нови  
Автор tor (онанирам)
Публикувано14.07.08 21:27

След луксозното затишие от зимата, когато карах Мл 63 амг, сега се изявявам с чисто нов Туарег. Естествено гладните путки като акули ме заобикалят, но незнам защо винаги започват с въпроса "а с какво се занимаваш", след като е видно, че имам пари да им платя сметката, която не е проблем дори за работник, а също така е видно, че ще ме лъжат колко ме обичат, а аз ще ги лъжа, че не съм женен и ще им помагам финансово.
С оглед на икономическата и политическа ситуация в страната, инфлацията от 20% от началото на годината и различните социални и икономически фактори, поведението на момичета без престижна професия, без чар и красота, никоито да оплетат заможен мухльо е напълно обяснимо. Просто силите и възможностите им не стигат да имат доход по-голям от 600 лева, които са крайно недостатъчни. В същото време телевизиите се надпреварват да показват фолкпевици и участчки в риалита шоута облечени с марки като Кавали, Армани, Долче и нещо си там и др., които надминават доходите им в пъти, а да не говорим, как се чувства момиче в градския транспорт, когато види през прозореца някоя вървежна пичка в някое лачено кабрио.

Пак казвам, че е напълно нормално това поведение на българката, но в същото време си личи, че тя е загубила връзката си с реалността. Най-малкото, че заможните мухльовци, които имат желание да осигурят постоянна издръжка на момиче са много по-малко от бедните работнически дами и технически е невъзможно да се задоволят потребностите на всички тях. Един вид неможе и агнето да е цяло и вълка да е сит.
Същото притеснително е, че и много грозни, неинтелигентни и неподдържани слугинчета имат самочувствието на примадони и започват да се изживяват като златотърсачки, а никога няма да го постигнат!
Не че ме вълнува много всичко това, но защо започват разговора като катаджия?
Отивам до Надежда до един дърводелец да вида дали ми е направил леглото!

Тема Re: Кризата в България се задълбочава!нови [re: tor]  
Автор caiko (apprentice)
Публикувано14.07.08 22:03

за 4 дена в Сф ми направи впечатление че наи-хубавите коли ги карат момиченца м-у 18 и 24 год.

Fear leads to anger, Anger leads to hate, Hate leads to Suffering...

Тема Re: Кризата в България се задълбочава!нови [re: caiko]  
Автор cardigans (Deux ex machina)
Публикувано14.07.08 22:47

хммм , аз мислех че тва само на мен ми прави впечатление ,що не съм се родил една пичка навремето

Тема Re: Кризата в България се задълбочава!нови [re: cardigans]  
Автор caiko (apprentice)
Публикувано14.07.08 23:09

и хубава и еблива също трябва да си скъпа

Тема Ма ти не си ли в пандиза?нови [re: tor]  
Автор *Жap-птицa* (пиле на грил,бе)
Публикувано14.07.08 23:16

След като наби някаква фризьорка....?

Автор 998 white (presidente)
Публикувано14.07.08 23:35

путките в лачените кабриота са голям хит.
но напоследък се забелязват и такива с цл от 6так нагоре и баварци седмици.голям хит.чешити пичета.пък то ко.......

Редактирано от 998 white на 14.07.08 23:37.

Тема Re: Ма ти не си ли в пандиза?нови [re: *Жap-птицa*]  
Публикувано14.07.08 23:36

за 1000 евра , можеше да я изнасили , след тва да я накълца на парчета и да я размаже по стените на салона , тва разбира се пред около 120 свидетели и 50 тина камери , и тая цена включва бонус двойна свирка от съдията и прокурора , инфлация кво да праиш. Дали има шанс да е в затвора а ???

Тема Re: Кризата в България се задълбочава!нови [re: caiko]  
Публикувано14.07.08 23:37

хубав съм но не съм еблив, спрях и чикиите за да пестя тестостерон

Тема Re: Кризата в България се задълбочава!нови [re: cardigans]  
Автор caiko (apprentice)
Публикувано14.07.08 23:56

правилно

Автор Ginger. (глезла )
Публикувано15.07.08 01:17

Само едно не разбрах, защо от МЛ слезе на Туарег?

Изводите са ти погрешни смени си средата. Или ела на Сл. Бряг, легни в една от "златните спални" в Бедрум и ще те наобиколят истинските хиени! Отвратителен курорт м/у друото, лъсва смешният евтин живот в детството на повечето девойки и анаболни типове.

Когато стане напечено, печените мацки хукват на пазар!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.