Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:58 31.12.25 
Контакти
   >> Клуб на купонджиите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Днеска, без малконови  
Автор SamМодератор (сини очи)
Публикувано20.05.08 21:31

Днес без малко другарчетата ви в клуба да намалеят с едно. Казано с две думи - без малко да ме сгази автомобил на пешеходна пътека. Чакам си аз да мине колоната коли, не бързах за никъде, ама един спря и ми маха с ръка да мина. Благодарих му с кимване и усмивка и тръгнах да минавам, и тъкмо вече подминавам тая кола и един бясно засилен ми отметна перчема - изпреварва спрелите коли.

Само четвърт секунда и щях да летя из въздуха като глухарче, носено от вятъра.

Отначало дори не успях да изтръпна, чак след 10 минути се изпотих.

Какъв изводът ли, приятели?! Изводът е: "Носите си новите дрехи момчета, падаме както ходим, умираме както спим, въпросите на тази планета, я решим - я не решим".

PS: Разправям тая история на колега, а той ми споделя за негов приятел, дето и досега му е криво по съсем подобна причина - спрял и пуснал на пешеходна пътека една жена - също както мен ме пуснаха. Тя обаче нямала моя късмет и била отнесена на трийсетина метра от един "бързащ". Та, тоя приятел на колега и досега се чувства косвено виновен...

Verba volant, scripta manent.

Тема Re: Днеска, без малконови [re: Sam]  
Автор tor (Бранко)
Публикувано20.05.08 21:39

Автор The Fallen Angel (shinigami)
Публикувано20.05.08 21:43

Мразя ги тея педали!
Нямаш си на идея каква съм бургия на пешеходните пътеки. Има 10-тина човека дето чакат 2 минути да им спре някой, но всички лайнари се правят на бъразщи и не ги ебе щото пешеходец не може да ги убие. Аз без да се спра дори стъпвам на пътеката и гледайки поредния лайнар в очите преминавам - ако иска да спре - ако иска да ме блъска! Мамка им!
Още не знам как някой не е спрял и не е слезнал да ме пребие след като съм го накарал да накове спирачките, но по този въпрос съм готов да рискувам, защото докато чакайки им давам път - ги окуражавам да продължават така и следващия път ще сгазят някое малк одете което не е скочило нарочно на пътя...

Война по пътищата... Каква ти война, това си е шибано клане!

Тема всеки момент е подарък.....нови [re: Sam]  
Автор милeйди (шопландеССа)
Публикувано20.05.08 21:49

Ходи да запалиш свещ!

И помни тоз ден-всяка година пали свещ.Някой ангел те е предпазил от оная черната с косата- не ти е дошло времето още...Нужен си за нещо тук на земята.

Пък и за къде сме без модератор кат теб..

Е...не че и аз не съм ти сърбала попарата,ама...чак това да ти се случи...не го пожелавам никому.

(+Н)(+ФЛ)

....свето требе се в'рти около мене,а не азе около свето

.......

Тема Re: всеки момент е подарък.....нови [re: милeйди]  
Публикувано20.05.08 21:52

Пффф
Сщеви, ангели... На ангелите не им дреме - питай мен

Тема Re: Днеска, без малконови [re: The Fallen Angel]  
Публикувано20.05.08 21:56

Имам впечатления от други държави. Не много държави, но все пак имам. И не е така, там. Защото за отнемане на предимство на пешеходец отнемат книжка. За други държави пък знам, че класацията за предимство по пътищата е: на първо място - велосипедистите, на второ - пешеходците, на трето - мотористите и на четвърто - автомобилистите. Независимо какво показват пътните зваци - вината при инцидент се определя на първо място по този показател.

А аз и колело карам и имам усещането, дори не усещане, а твърдо впечатление, че в момента в който се кача на колелото ставам НЕВИДИМ за шофьорите на МПС.

И кола карам, миналия месец ми смачкаха калника на VW-то, и пак аз си бях с предимство и карах с 30 км в час, щото знам кви са луди тука... и един както си беше спрял - потегли и ми смачка физиономията на колицата. Леко се разминах, де...

Ей, само в трамвая е безопасно! (докато не слезеш от него). А-а-а, забравих - скоро един трамвай май се беше обърнал?

Публикувано20.05.08 21:58

2 се бяха блъснали а един се обърна заради пиания ватман... Супер безопсно е...

Това за предимството е точно така, но тук който се качи в колата - той е с предимство. Пълна селяния сме и си заслужаваме мизерията до последната хапка!

Тема Re: всеки момент е подарък.....нови [re: The Fallen Angel]  
Публикувано20.05.08 22:00

Този атеизъм е особено обезпокояващ

И ти да видиш смъртта на косъм от лицето си и ще си глътнеш езика.
Сега дрънкаш,щото ти е широко около врата.

Всички сме пионки в ръцете на съдбата,така че не я предизвиквай,утре да не те тресне некоя козирка на банка,както си вървиш по улицата Пу пу,пепел ми на езика....,ама барем те стресна!

Ако твоят живот за теб няма стойност,е друга хава вече...

(+Н)(+ФЛ)

....свето требе се в'рти около мене,а не азе около свето.......

Тема Re: всеки момент е подарък.....нови [re: милeйди]  
Публикувано20.05.08 22:00

"Е...не че и аз не съм ти сърбала попарата,ама..."

"Е-е-е, като се заразркарвате с тия кафета..."

Редактирано от Sam на 20.05.08 22:11.

Тема Re: всеки момент е подарък.....нови [re: Sam]  
Публикувано20.05.08 22:03

А кой банва модераторите?

ам?

(+Н)(+ФЛ)

....свето требе се в'рти около мене,а не азе около свето.......

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.