| 
	
 | 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Каква е предпочитаната големина на бахура? 
 Колко голям бахур е твърде голям бахур?
 Каква е критичната големина на бахура, под която той не се услажда?
 Как си влияят един на друг бахура и културата?
 Кое е по-важно - бахура или културата? Дали бихте предпочели голям бахур с малка култура или обратното?
 
 трябва ми Вашето компетентно мнение, след което темата ще бъде пренасочена към красивите едри жени от клуб Диети /дебелариума/
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  ..никога не може да е твърде голям, за разлика от културата.. 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Дааа, темата е необятна.
 Но бахура си е бахур.
 Има много рецепти за бахур.бахур натюр, бахур по шопски, бахур алангле, паниран бахур, бахур фрикасе, бахур на очи, пълнен бахур, бахур по шанхайски, въобще бахура е велик   
  
           
  
             |   |  
           
             
               
               
                 
                   | 
                   Тема
                    | 
                     Re: Извинете да попитам 
[re: Жopo Xyбaвeцa]
 | 
 
 |  
| Автор | FENlKS (Нерегистриран) |  
| Публикувано | 05.05.08 20:56 |  
             |  
           | 
            
           
  под бахур -домашна наденица ли визирате?
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  ..шкембето рулз!
 Днес видях да продават желирано шкембе.. Точно, като бахур, но пълно с шкембе. Много ме е яд, че не си взех.
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  То се подразбира
  
 Не на фабричните сурогати
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  И шкембето е велико, ше му обърнем подобаващото внимание
 
 
 
 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  Всичките прасета - на мезета-а-а-а-а...
 
 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  ... и нацопена джумерка у врела бобена чорба 
 
 ... ядеш и сереш, ядеш и сереш ... к'ва ти по голема булгаристанскъ култура от т'ва? 
  
           
  
             |   |  
           
             | 
               
                |  
           | 
            
           
  твоите жизненоважни и комплицирани вЪпроси и накрая стигнах до следният извод:
 
 Каква е предпочитаната големина на бахура? -подходящата
 
 Колко голям бахур е твърде голям бахур? 
 -твЪрде големият
 
 Каква е критичната големина на бахура, под която той не се услажда?-твЪрде големият
 
 Как си влияят един на друг бахура и културата? 
 - има ли бахур-има и култура-гладна мечка хоро не играе; 
 
 Кое е по-важно - бахура или културата? Дали бихте предпочели голям бахур с малка култура или обратното? 
 -излиза че бахура е по-важен от културата и то даже жизненоважен /все пак трябва да се яде/, а културата за разлика от бахура в днешно време се явява лукс за обикновеният човек;
 
 Предвид общият фон в наш'та мила рОдина-ясно е, че се предпочита голям бахур с малко култура.
 
  
           
  
             |   |  
  |   
 
 
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |