|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Братоци,мнение за ДЖИ ЕС ЕМ
|
|
Автор |
te3is (Rap tvrdina) |
Публикувано | 22.01.08 20:25 |
|
Кви ги ползвате вие?Бъгна ми се моя Сони Ериксон - за втори път и се чуда кво да си взема -дайте некви идеи?
Хвалат ми е те тва:Епъл
| |
|
| |
|
коя?
дай снимка ако имаш вариант за някоя
Другия ми е нокиа 8800 - не съм доволен сменям батерии през два часа.
| |
|
не ги знам номерацийте ... но която и нокия да избереш все ще е по добра от останалите
| |
|
Баце, недей прави тая грешко много те моля.
Нема ниакква файда от тоя телефон, единственото хубаво е следното:
ако разглеждаш снимка на гола жена и като обърнеш телефона и самата снимка са обръща автоматично.
другото е,че натискаш на всякъде е тач скрийн ама в един момент това ще те влуди и ще си печтаеш за нормални копчета. да не говориме,че ако имаш дебели пръсти едновременно ще натискаш 3 неща наведнъж и ше забие. щото е компютър,а те винаги са бъгави.
падне ли в чаша с уиски нема да му работи дисплея бая време. за тва си вземи сироко титан братле и ако искаш скачай на нея нема да се счупи.
сериозно, тоя ташак не си го купувай
| |
|
шубе ме за батерията, врат.
а тия Ел Джи-тата?
| |
|
еми те са малко за путки според мене - едни такива лъскави,плоски..
нме ги следя и не знам последните им модели как са. Сонитата са ташак от гледна точка на батерия и че зареждащото се преебава често, много проблеми имах с един Уокмен дето си го бех взел за италянската карта, също така забиват...само камерарта е ок ама то вече всеки мобифон има такава.
що не си вземеш некой смарттелефон, ?
| |
|
Кой е смарт телефон?
Аз исках скаип телефон да сии взимам ама освен у Самоков и Панча и Бистрица , другаде уаирлесс няма у бг.
| |
Тема
|
Re: Auuu
[re: te3is]
|
|
Автор | bluefan (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.01.08 21:13 |
|
значи всеки смарт телефон има скайп баце. както и медиа плейър и всекакви лайна. дори може и исикю май...
Примерно тука навсякъд еима уайърлес и мога и на улицата да си ползвам нета ако искам...безплатно
смарт телефона баце е едно като апъла ама с вид на калкулатор. Ем калкулатор ем мобифон. Има и писалка за тач скрийн и клавиатура дето се дърпа. Можеш да гледаш и филми, много са стабилни.
| |
|
моешли ми качиш некое на снимка-дето да е готино
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|