|
Тема
|
Не ще да инсталира mySQL
|
|
Автор |
jensen-110062 (рекордьор) |
Публикувано | 15.01.12 12:11 |
|
Какво да правя, опитах 100 пъти да инсталирам mySQL но започва конфигурацията и по средата спира и дава грешка. Деинсталирала съм всички други sql, пробвах с различни версии на mySQL не ще и не ще. На единия лаптоп го инталирах без проблем, но на другия не става, а ми трябва щото трябва да дам за ремонт др лаптоп. Какво да правя?
| |
Тема
|
Re: Не ще да инсталира mySQL
[re: jensen-110062]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 15.01.12 13:45 |
|
* Каква грешка точно дава?
* Версия на MySQL, която се опитваш да инсталираш?
* Версия на Windows? 32-bit/64-bit?
| |
|
плати някой да го направи( може да стане и през нета) или плати за хостинг с квото ти трябва и го ползвай през нета
People just don't make sense anymore
| |
|
Ами то се инсталира всъщност и го има инсталирано в windows, но като продължи с конфигурирането стига до средата и спира и след малко изкарва грешка ама не пише точно каква. Не стига изобщо до конфигуриращия wizzard. Помня че моя даскал беше казал по едно време като инсталираме mySQL да се молим на Господ щото на 1 от не знам колко компютра просто не можело да се инсталира
mySQL 5.5.16 и 5.5.18 съм пробвала
Windows 7, 64 bit
| |
|
Инсталирай го през някой администраторски акаунт.
Едно време ставаше с Run As Administrator, сега не знам как е, защото Уиндоус не съм ползвал от години.
| |
|
така го инсталирам ама не ще. Дава ми екрана за въвеждане на паролата, после почва да конфигурира, стига до некъде и ми дава Unable to configure service
| |
|
Я го прати твоя даскал да ми постажува... щото има само едно нещо дето е невъзможно и това не е инсталирането на mySQL.
| |
|
Грешката е:
нификиН
И се чете отзад напред.
| |
|
Има ли някъде тема само за SQL?
| |
|
|
|