|
Тема
|
exel-подредба по критерии
|
|
Автор | koцe (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.06 10:22 |
|
можели в зададен шиит да извлича данни от друг по определен критерии,и да ги копира в клетката,кокато се задате формулата в конкретна клетка става,но кокато не знаем в коя клетка е информацията обаче имаме критерия за нея можем ли да я копираме/то и аз така го написах,че трудно бих си разбрал,ама някой ако ме разбере ще съм му благодарен
| |
Тема
|
Re: exel-подредба по критерии
[re: koцe]
|
|
Автор |
VladoR (любител) |
Публикувано | 12.01.06 13:30 |
|
Като гледам как си го написал, май няма да ти се наложи да бъдеш благодарен на никого - аз лично половината условие (минимум) не го разбрах.
Ти да не си немски възпитаник - в тяхната литература са на почит конструкциите от типа един абзац - едно изречение?
Много е вероятно това което търсиш да може да се реализира с макрос, но докато не се научиш да се изразяваш ясно на български език ... надали някой ще може да ти помогне.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Goose () |
Публикувано | 12.01.06 13:33 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_danitu (аз) |
Публикувано | 12.01.06 15:30 |
|
Не знам дали, защото съм учила немски ,ама това дето го говориш ми прилича на : Data->Filter->Advanced filter.
Питай в клуб : Електронни таблици, ако не се оправиш с хелпа, както са ти казали по горе.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_croesus (a.k.a. _krez) |
Публикувано | 12.01.06 16:57 |
|
Vlookup и малко въобръжение. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
f(x) () |
Публикувано | 14.01.06 22:20 |
|
С макрос може почти всичко , обесни какво искаш по подробно или пусни тема в . Ако разбера какво искаш ще ти помогна
Редактирано от f(x) на 14.01.06 22:27.
| |
|
|
|
|