Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:25 17.04.25 
Хоби, Развлечения
   >> Танци
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема танци в софия?нови  
Авторжeнa (Нерегистриран)
Публикувано07.05.07 10:03

здравейте,
знаете ли къде в софия /центъра, мола/ има танци за възрастни?
с цел раздвижване, може народни или латиноамерикански, или други някакви, все тая, че на това бюро ще стана вече на седалка.....

Тема Re: танци в софия?нови [re: жeнa]  
Авторжeнa (Нерегистриран)
Публикувано07.05.07 10:06

имам предвид не за деца, и не за пенсионери, а там някъде по средата..

Автор Mixy (@#$%^)
Публикувано07.05.07 10:26

Виж темата в началото и си харесай някой клуб.

Mixy

Автор Mor-RioghainМодератор (=^..^= )
Публикувано07.05.07 11:56

В повечето школи и клубове няма изискване за възрастта. Така че, ако искаш пробвай в няколко и виж къде ще ти хареса. Както Mixy посъветва, виж в първата тема, там има много школи за различни видове танци.

Някои от школите за латино са обсъждани

. Дано ти бъдем полезни

Редактирано от Mor-Rioghain на 07.05.07 11:57.

Тема Re: танци в софия?нови [re: Mor-Rioghain]  
Авторfree99 (Нерегистриран)
Публикувано08.05.07 20:18

И аз съм танцьор - страстен любител, преминал средата на жизнения си път, и търся свободна партньорка 40+ за танци (за някои може и учителка - схватлив съм) ...

free99@mail.bg

Тема Re: танци в софия?нови [re: free99]  
Автор kaпpиз ()
Публикувано10.05.07 13:12

За хора не ви трябва партньорка.посочете за какви танци става въпрос.

Тема Re: танци в софия?нови [re: kaпpиз]  
Публикувано10.05.07 22:25

Ами сега!
Танцувам "любителски" всичко. Може би идеята ми е за салса - тук съм повече от начинаещ, но не изключвам и други танци, тъй като считам че съм схватлив. Оставам, както винаги, отворен...

Автор Aмбъp ()
Публикувано01.07.07 11:25

Изчетох всичко писано по тази тема, но ми се струва, че не получи отговор на търсенията си.....и тъй като моите са идентични на твоите

си мисля....ако такова "животно" все още "нема"....защо пък да не си го нарисуваме?:-)))
Та....отворена съм за диалог по темата ....." Танцувайте за здраве ".
Възрастовите ти предпочитания са като моите, населеното място-също:-)))

Тема Re: танци в софия?нови [re: Aмбъp]  
Публикувано08.09.07 18:11

Iznenadvashto razbrah, che ne sam otvarial rubrikata 2 mesetsa.

Mejduvremenno, sled kato se biah otchial ot budnostta na damskia sasatav tuk, biah priatno iznenadan ot obeshtavashta kandidat partniorka, koiato, dokato se nakanim da se vidm, izcezna v chujbina.

Taka che, prodaljavam da sam otvoren...

free99@mail.bg

Тема Re: танци в софия? [re: жeнa]  
Автор XoнГилДoнчeвckи (непознат )
Публикувано09.09.07 14:58

Аз имах същия проблем - работата ми е свързана със седене от сутрин до вечер, а имам и дискова херния, заради която последните десетина години съвсем умишлено избягвах всякакво малко по-натоварващо движение.

От началото на годината ходя на салса и определено се чувствам по-добре - прилично раздвижване, свързано с неангажираща емоция. Аз ходя в Red Salsa Team, но мисля че в която и школа да отидеш, все ще се почувстваш по-добре, а и май всички софийски школи са в центъра.

Що се отнася до партньор/партньорка, мисля че в началото не е необходимо. Аз изгубих няколко месеца в увещания на мой приятелки да ходим на салса, защото нямам партньорка и накрая отидох сам. Оказа се, че има много дами без кавалери и всичко си дойде на мястото.

Успех! :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.