|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
танци в софия?
|
|
Автор | жeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.07 10:03 |
|
здравейте,
знаете ли къде в софия /центъра, мола/ има танци за възрастни?
с цел раздвижване, може народни или латиноамерикански, или други някакви, все тая, че на това бюро ще стана вече на седалка.....
| |
Тема
|
Re: танци в софия?
[re: жeнa]
|
|
Автор | жeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.07 10:06 |
|
имам предвид не за деца, и не за пенсионери, а там някъде по средата..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mixy (@#$%^) |
Публикувано | 07.05.07 10:26 |
|
Виж темата в началото и си харесай някой клуб.
Mixy
| |
|
В повечето школи и клубове няма изискване за възрастта. Така че, ако искаш пробвай в няколко и виж къде ще ти хареса. Както Mixy посъветва, виж в първата тема, там има много школи за различни видове танци.
Някои от школите за латино са обсъждани . Дано ти бъдем полезни
Редактирано от Mor-Rioghain на 07.05.07 11:57.
| |
Тема
|
[re: Mor-Rioghain]
|
|
Автор | free99 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.05.07 20:18 |
|
И аз съм танцьор - страстен любител, преминал средата на жизнения си път, и търся свободна партньорка 40+ за танци (за някои може и учителка - схватлив съм) ...
free99@mail.bg
| |
|
За хора не ви трябва партньорка.посочете за какви танци става въпрос.
| |
Тема
|
[re: kaпpиз]
|
|
Публикувано | 10.05.07 22:25 |
|
Ами сега!
Танцувам "любителски" всичко. Може би идеята ми е за салса - тук съм повече от начинаещ, но не изключвам и други танци, тъй като считам че съм схватлив. Оставам, както винаги, отворен...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aмбъp () |
Публикувано | 01.07.07 11:25 |
|
Изчетох всичко писано по тази тема, но ми се струва, че не получи отговор на търсенията си.....и тъй като моите са идентични на твоите си мисля....ако такова "животно" все още "нема"....защо пък да не си го нарисуваме?:-)))
Та....отворена съм за диалог по темата ....." Танцувайте за здраве ".
Възрастовите ти предпочитания са като моите, населеното място-също:-)))
| |
Тема
|
[re: Aмбъp]
|
|
Публикувано | 08.09.07 18:11 |
|
Iznenadvashto razbrah, che ne sam otvarial rubrikata 2 mesetsa.
Mejduvremenno, sled kato se biah otchial ot budnostta na damskia sasatav tuk, biah priatno iznenadan ot obeshtavashta kandidat partniorka, koiato, dokato se nakanim da se vidm, izcezna v chujbina.
Taka che, prodaljavam da sam otvoren...
free99@mail.bg
| |
|
Аз имах същия проблем - работата ми е свързана със седене от сутрин до вечер, а имам и дискова херния, заради която последните десетина години съвсем умишлено избягвах всякакво малко по-натоварващо движение.
От началото на годината ходя на салса и определено се чувствам по-добре - прилично раздвижване, свързано с неангажираща емоция. Аз ходя в Red Salsa Team, но мисля че в която и школа да отидеш, все ще се почувстваш по-добре, а и май всички софийски школи са в центъра.
Що се отнася до партньор/партньорка, мисля че в началото не е необходимо. Аз изгубих няколко месеца в увещания на мой приятелки да ходим на салса, защото нямам партньорка и накрая отидох сам. Оказа се, че има много дами без кавалери и всичко си дойде на мястото.
Успех! :-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|