|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
SALSAAA
|
|
| Автор |
sladka (gotina macka) |
| Публикувано | 20.04.06 15:42 |
|
|
хайде да пишем за салсата!!
знам че сме много
кажете в кой клуб ходите на танци и нещо интересно за този клуб, кои е ръководителя, къде ходите на дискотека
аз например намерих гаджето си на танци и сме вече 4 години заедно!!
при памбос
ходихте ли на състезанието на алфредо?
| |
|
|
|
Да пишем да пишем, ама като не ходя вече... Бях при Памбос две години, останалото го знаеш Много забавно, ама да има с кого да танцуваш... Хм, дам, I'll be back... някой ден... 
Че за какво са създадени хората на земята - за да угаждат на котките, разбира се!
| |
|
|
|
зарежи го гаджето си...аз съм безусловно по-готин.
ела ме научи на салса.
|
|
а такааа .. привет - салса момиче
до салса 
| |
|
|
|
Ами и аз също съм при Памбос. Танцувам там от около 5-6 месеца. Смятам, че е много забавно, но напоследък много взехме да тъпчем на едно място. Иначе екскурзиите са супер. Як купон!
| |
|
|
|
ne se otchaivai az sum hodila nai-malko 3 godini, 5-6 meseca ne sa dostauchno, usuvurshenstvai plastikata i rituma dokato tupchete na edno miasto
| |
|
Тема
|
Re: All that...salsa!
[re: Morrighan]
|
|
| Автор |
sladka (gotina macka) |
| Публикувано | 21.04.06 22:21 |
|
|
spored men triabva sam chovek da si nameri partnior, bez znachenie dali e momche ili momiche, otivash kanish i gotovo, ako chakash da se poiavi partnior..niama da stane ako shte da si mis sviat
| |
|
|
|
Тц-тц-тц..на краставичар краставици... Това с каненето ми е ясно. А и партньор си имах, цели ДВЕ години. Знам какво е търсенето и какво - предлагането на партньори Но той се отказа... Я ми обясни сега, как да си намеря партньор в група, която си танцува от две години и всички са се "групирали"? Да търся в по-напреднала/начинаеща група? Хм, мъжете са кът от където и да го погледнеш. Така че единственият ми шанс е да започна в някоя мнооого начинаеща група, където няма още оформени двойки. А аз, както казах, това и смятам да направя
P.S. Доведи ми Мис Свят и пак ще си говорим
Танцувай и се забавлявай 
Че за какво са създадени хората на земята - за да угаждат на котките, разбира се! Редактирано от Morrighan на 22.04.06 00:46.
| |
|
|
|
Ами поне се опитваме да се усъвършенстваме, друг е въпросът колко успяваме.
На мен поне не ми се налагаше да си търся партньор, защото се записах с гаджето. Аз го запалих по танците и той се нави да ходим. И сега си се забавляваме общо взето.
На танците също намерихме нови приятели. То школата на Памбос си е направо общност. Ходили сме само на една екскурзия и се запознахме с много хора от различни групи.
To dance is to feel alive!
| |
|
Тема
|
Re: SALSAAA
[re: sladka]
|
|
| Автор |
indra (macondo) |
| Публикувано | 26.04.06 11:30 |
|
|
в момента - в street salseros.
преди това хронологично - калиенте, памбос, алфредо и вамос преди да се разделят.
от време на време се мяркам на някое салса парти, обаче усещането за групова терапия на поведенчески разстройства ми идва свръх сили...
на бях на състезанието, чух противоречиви отзиви... чакам да се появи видео в нета...
ти беше ли?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|