Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:27 06.11.25 
Кучета
   >> Далматин
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Клубното кучило...нови  
Автор abettor (мърморещ)
Публикувано20.07.02 23:01

...вече е факт! Става въпрос за майка:Gea Arbas del Negro (София) и баща: Astor (Пловдив).
Четири момченца и три момиченца.
Скимтят, хайванчетата. Айде, че съм бащата и трябва да ги наглеждам

Нощта не е само за размисъл!

Тема Re: Клубното кучило... [re: abettor]  
Автор Tear (кучка)
Публикувано21.07.02 01:55

Ами айде честито тогава и да са ти живи и здрави

"Единствената разлика между светеца и грешника,е че първият има минало, а вторият-бъдеще"

Тема Re: Клубното кучило...нови [re: abettor]  
Автор PATO FEO ()
Публикувано25.07.02 21:28

Днес им избиха първите точки.Много са сладки. Цветелина като ги видя, каза че по-жизнено кучило не е виждала досега.Добре наддават на тегло и са бая едрички..абе сладурковци от всякъде.Отсега побъркват майка си. Казват, че са отлични като структура,големина на лапите и главите и дължина на опашките.Ще ги видим като порастнат още малко какви хулигани ще се извъдят. И нали са и ще са единственото клубно кучило за тази година всички искат да ги видят малките мишчици

Тема Re: Клубното кучило...нови [re: PATO FEO]  
Авторa (Нерегистриран)
Публикувано31.07.02 01:43

нали са и ще са единственото клубно кучило за тази година - a moje bi ne

Тема Дано да не са..нови [re: a]  
Автор PATO FEO ()
Публикувано31.07.02 10:27

По-добре ще е за породата. Но така знам от председателката на НКК "Далматин Елит". Възможно е разбира се ситуацията да се промени,но засега поне такива изгледи няма.

Тема Re: Дано да не са..нови [re: PATO FEO]  
Автор realsun (Sunflyer)
Публикувано31.07.02 12:23

Здрасти !

Аз разбрах, че Vaisa ot Arety Star трябвя да се разгони всеки момент.Този път
може би ще трябва да изберат друг мъжкар, че Астор изнемогва от нея.Може би Додо, Гай или някой друг !

А какво става с твойте сладури.Отвориха ли си очите и ушите ?

Редактирано от realsun на 31.07.02 12:25.

Тема Re: Дано да не са..нови [re: realsun]  
Автор PATO FEO (просто патенце)
Публикувано31.07.02 22:57

Ами моите сладури сега хапват.Ушите и очите още са им затворени...не че това ги спира да щръклеят де.За Вайза новината е много хубава. Ако и изберат Гай за "мъж", нейните бебета и тези на Гея ще бъдат братовчеди.
Колкото до Астор - кучето е много хубаво,ама днес стопанина му ми вдигна кръвното много яко.Заяви ми моля ти се, че имал право на 2 (ДВЕ) кученца,защото над 5 му се полагали 2. Абе тоя луд ли е бе? Ще му натикам правилника за развъдна дейност в лицето, за да го прочете хубаво. Че и бърза - обяснявам у аз, че са още слепи, и след 10 септември ще са готови за раздаване,ама той не - не може ли по - рано...Направо откачих ти казвам. Че и ми обяснява, че така съм се уговорила с майка му. Бе аз да не съм малоумна да обещавам такова нещо?!А и Цветелина и Елена бяха там..Като и казах на Лина и тя беше ужасно възмутена..баси идиотите...

Тема Re: Дано да не са..нови [re: JON_3_VOLTA]  
Публикувано01.08.02 20:22

И аз това му казах.Сега е още рано.Те са слепи и глухи (днес са на 12 дни). А ще е престъпление от чисто печалбарство да затрие бебчето.. Колкото до това колко се полагат, мисля че не са прави да искат две. Все пак ще избират първи кученце. Малко ме успокоява факта, че мъника който ще вземат май отива в Холандия (ама не съм много сигурна де)

Тема Re: Дано да не са..нови [re: PATO FEO]  
Автор SPOTMANlAC (tochko-man)
Публикувано03.08.02 07:43

Parvo 4estito i ot men.
Tozi kakvi si gi izmislia? Mnogo dobre si spomniam, 4e imashe pretencii samo za edno ku4ence (mujko). I kade beshe prez cialoto vreme dokato se ma4ihme nared s ku4etata? Taka, 4e ne se tormozi i s tova. Malko li ti e ku4ankite sega da ti naduvat glavata, a i za tova da mislish. A kato ne e 4el pravilnika... Abe, polaga mu se samo EDNO. Tam pishe do 8 polojitelno oceneni (pri aktirovkata) ku4enca polu4ava samo edno a nad 9 - dwe. Kato iska vtoro ku4ence da si go plati naravno s drugite hora. Ne e li taka? Sega se e setil...
Shte triabva da vi poseta. Lina mi ostavi malko instrukcii za vas. Taka, 4e shte se vidim skoro. Shte ti zvanna predvaritelno. Znam 4e i tazi sedmica si v Sofia, taka 4e shte gledam poseshtenieto da e predi 9-ti. Ti gi snimaj s mama Gea, za da gi slojim v saita. Daje ako mojesh mi pusni snimkata na maila.

Тема Re: Дано да не са..нови [re: SPOTMANlAC]  
Публикувано03.08.02 10:25

Добре.Благодаря за успокоението, имах нужда от това. Наистина ще е добре да дойдеш преди 9-ти,защото тогава ги командировам всичките при майка ми,докато сме на море, и после докато съм в Италия,та до 5 септември ще си откарат там. Аз ще се занимая с тях между 18 и 24 август,когато ще ги ваксинирам и татуирам, но за това ще говорим като се видим.
Чакам с нетърпение да ми се обадиш.
Поздрави от нашта кучешка банда, на вашта кучуешка банда.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.