Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:25 13.07.25 
Кучета
   >> Дакел
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Възраждането на клуб "Дакел"  
Автор KacтopМодератор (златист)
Публикувано05.05.05 18:16

Здравейте!

Днес получих бележка, че най-после получавам права за модериране в клуб "Дакел"!

Надявам се сега да успея да направя клуба малко по-посещаван и да стане удобно място за сбирки на хората с дакели. Планирам да пусна няколко интересни статии, стандартите за породата и снимки от изложби. Нека всеки, който се чувства съпричастен с темата да заповяда.

П.С. Както се разбрахме с шведите, темите ще им ги запазя и изпратя, за да могат да си ги преместят в своя си клуб, когато го направят. Дано скоро да стане, пожелавам ви успех!

Тема Re: Възраждането на клуб "Дакел"нови [re: Kacтop]  
Автор bluba ()
Публикувано06.05.05 12:58

Е най-накрая стана . Честито на всички и леко модериране Кастор . Надявам се да си сътрудничим с теб

Автор БoEB ()
Публикувано07.05.05 22:16

Дупе да ти е яко!
От близо година наобикалям клубчето, защото съм горд собственик на дакел, но все не ми остава време да пиша. Дано сега да живне!
Успех! При първа възможност ще метна няколко снимки.

Не можеш да избягаш...от себе си!

Автор tedy_g (променена)
Публикувано09.05.05 11:21

Браво! Радвам се, че най-сетне има добри новини от тук.

Тема Re: Възраждането на клуб "Дакел"нови [re: БoEB]  
Публикувано09.05.05 12:15

Супер! Ще се радвам!

Вчера от CACIB Ниш направих няколко интересни снимки на дакели, та като стигна до тях ще ги пусна тук да ги видите - бяха дългокосмести и твърдокосмести само обаче.

Тема Това е тя - Джесика!нови [re: Kacтop]  
Автор БoEB ()
Публикувано09.05.05 17:36

Можеш ли, след като имаш връзки, да пуснеш към някоя тема характерните белези за различните видове от породата, тия белези, който журито гледа и оценява, а и по който личи доколко е чиста породата?

Не можеш да избягаш...от себе си!

Тема Re: Това е тя - Джесика!нови [re: БoEB]  
Публикувано09.05.05 19:35

По принцип всички съдии гледат първо стандарта на дадената порода, по него се водят при оценката. Ако едно куче се вписва в стандарта, вече съдията може да си има специфични предпочитания (особено, ако е специалист по породата), които обаче също трябва да са по стандарта (напр. ако се допускат всички цветове, но за "по-модно" се смята червеното, тогава при две еднакви иначе кучета - черно и червено, червеното ще се предпочете, защото се смята за по-ефектно) - това е само пример, разбира се, не знам дали точно за тези цветове е така.

Скоро мисля да публикувам стандарта в превод на български (на всички породи - твърдокосмести, късокосмести, дългокосмести, всичките нормални и мини).

Тема Блондините възродиха "Дакел"!нови [re: Kacтop]  
Автор Bjorn Majorsson (европеец)
Публикувано09.05.05 22:45

... макар и без да искат :)))

Успех на голямото дакелско семейство!

Тема Re: Блондините възродиха "Дакел"!нови [re: Bjorn Majorsson]  
Публикувано10.05.05 00:54

:)))

Мерси и на вас успех с клуба! Дано скоро се уредят нещата!

Тема АЕЦ Белене ЧЕ3 Уестингхауснови [re: БoEB]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано13.01.21 07:49

Единствената заключена тема в този клуб е със за****я***главие, че Президентът на САЩ Джордж Буш е izнасилвал деца.
Не знам какво целяхте с манипулираНе хистърито нна персоналния ми компютър - заличено е хистърито ми от римския клуб нататък РИМСКИЯ КЛУБ ПОВТАРЯМ. ТАКА ЧЕ не ми позволихте да публикувам линка - на Чоли с изключително важна за разузнавателните служби информация.
От същия позорен файл с цялата тема.
Но потвърдихте констатацията ми, че Българският интернет и уикипедия са гнездото за виртуално обслужване на големия световен терор.

Krechi77 имам нова страница в профила си в клубовете.
704 постинг

е това:
имам нова страница в профила си в клубовете.
New romance know me – so what?
Римският клуб с Горбачов и Дьорд Сорос да внимават, че иначе профили и имиджът им отива на кино.

Това е и новият ми стар подпис.

пп

704 постинг е това:
704 постинг е това:

Това е и новият ми стар подпис.

гот

пп

[url=https://www.facebook.com/photo?fbid=247197966830118&set=pob.100046197481808]https://www.facebook.com/photo?fbid=247197

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.