|
Тема
|
някой да им е казал
|
|
Автор |
Члeн1 (Прероден) |
Публикувано | 18.04.03 02:38 |
|
на тези същества , колко са жалки , по-жалки дори от болонките !
I am not as forgiving as The Emperor.
| |
Тема
|
Някой да ти е казал...
[re: Члeн1]
|
|
Автор | Бoци (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.03 10:52 |
|
Да се ебеш в гъза с крива щанга за демонтаж на авто-гуми без вазелин? Не?! Е, казвам ти го!!!
| |
Тема
|
Re: някой да им е казал
|
|
Автор |
tonyto (момиче) |
Публикувано | 18.04.03 12:06 |
|
Не мисля, че са жалки!
Аз имам дакел.Преди това имахме немска овчарка и трябва да ти кажа, че дакела има доста достойнства които за съжаление не притежаваше немеца
А и ти какво имаш предвид?!
BlackHowk
| |
Тема
|
Ave ti si galak...
|
|
Автор |
Exersist (exersist) |
Публикувано | 18.04.03 20:24 |
|
shtom obigdash takaiva umni sashtestva kato dakelite..
az imam oshte edno kuche i da ti kaga ne e mnogo umno...kato gi sravnish...
po umni bih kazal che sa Kolita ,no pak mnogo sa kaprizni pochti kam vsichko ...imah edno i to umria minalata godina i nikoi neznae ot kakvo...
| |
Тема
|
|
|
Автор | дakeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.03 13:16 |
|
Интересно откъде вадиш това заключение? Може би имаш дакел, който те е разочаровал? Или си вадиш заключение от рекламата на bTV? Защото аз имам дакел и мога да ти кажа, че това са животни с изключително достойноство. В тях има много хъс и гордост.
Последното определение, което би ми дошло на ум за дакел е жалък. Това по абсолютно никакъв начин не се вързва с дакела! А ако твоят дакел е такъв - то може би е по твоя вина, защото ти си първият от когото чувам подобно нещо. Така че незнам кой е жалък - дали дакелът или този, който го казва.
| |
Тема
|
Re: някой да ti е казал
[re: дakeл]
|
|
Автор | sony (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.03 16:46 |
|
... 4e dakela e "goliamo" ku4e vapreki malkia si razmer,a?
a na lubitelita na dakeli iskam da se pohvalia,4e ste si vzemam dakel-predpo4itam go pred vsi4ki rotvaileri i ov4arki,koito niamat sobstveno mnenie!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ss_ (докторче) |
Публикувано | 23.04.03 15:00 |
|
Абе Членски и тука ли почна да внасяш смут? Вие пекинезите вече мярка нямате
Барабанчик изсвири ми нещо минорно.
| |
Тема
|
[re: sony]
|
|
Автор | дakeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.03 16:47 |
|
Много точно казано - ГОЛЯМО КУЧЕ С МАЛЪК РАЗМЕР!  Не мисля, че има друго куче с неговия ръст, което да е толкова ВЕЛИКО!  Е, в интерес на истината, не познавам особено добре всички породи кучета, но мисля, че всеки, който отрича неговите достойнства не е прав.
Щом си решил да си вземеш дакел, направи го и ако не се плашиш от белите му, няма да съжаляваш. Той наистина е куче с характер и собствено мнение. Бях чела за него, че това си качество е развил, тъй като по време на лов и при гонитбата на лисици се е отдалечавал твърде много от стопанина си и му се е наложило да развие качества за вземане на самостоятелни решения. Дакелът винаги може да те изненада /и приятно, и неприятно/ и с него никога не се скучае. А каква стойка заема само, когато чуе някакъв шум или нещо, което го активизира - просто не мога да ти опиша гордата му осанка и вирнатия куйрук, а бе с две думи - красота  .
| |
Тема
|
[re: дakeл]
|
|
Автор | Sub (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.06.03 15:47 |
|
"а бе с две думи - красота "
В един руски сайт посветен на дакели прочетох:
Няма друго куче ,което да изглежда еднакво добре и отпред и отзад!
А пък в профил какъв е красавец!!!
| |
Тема
|
Re: Ave ti si galak...
[re: Exersist]
|
|
Автор | джepи (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.08 21:09 |
|
Пишеш глупости............................................................................................
| |
|
|
|
|