|
Тема
|
Превозване на дакел със самолет
|
|
Автор |
Бeopн (Медарко) |
Публикувано | 04.02.02 01:31 |
|
Да знаете, голяма мъка е. Само ако нямате никакъв друг избор си вземете такава беля на главата. Предполагам, че и вашите дакели са такива холерици като моя, както и че и те като него обичат "да си отстояват правата". Първата мъка беше много преди пътуването когато трябваше да го накарам да свикне с клетката. Ами чисто и просто това не стана. Рзабра се, че ще трябва да лети упоен.
В деня на летенето му дадох приспивателно, което би трябвало да гътне в двудневен сън един 90 килограмов мъж. Да, ама тоя моя 15-килограмов дакел скимтя и лая така, че цялото летище София разбра, че пътува куче. Няма да ви разправям какъв хаос и джангър настъпи и как, въпреки, че беше вързана подскачаше клетката, когато хубавецът подуши храната.
След това три дни ходеше като пиян и се държеше като неврастеник, но пак нямаше спокоен сън. Дакели, мож ли ги разбра?
This cold war just got hot!
| |
Тема
|
Re: Превозване на дакел със самолет
[re: Бeopн]
|
|
Автор |
Dragoness (много огнена) |
Публикувано | 04.02.02 11:54 |
|
Zatova i moiata si ostana v Bg pri nashte, kudeto si e car i gospodar, no predpolagam, che ti ne si imal tazi vuzmojnost.
Inache moiata putuva bez problem vuv koli, avtobusi i vlakove.
See no Evil, Hear no Evil, Lay no Evil Down on Me...or I'll Toast You in Hell
| |
|
a moita dakelka si e vkyshti s maika mi v sofia...dokato az ucha na 12000km ottam.
dakelite mogat da ti lipsvat tolkova mnogo i ujasno!
| |
Тема
|
Re: Превозване на дакел със самолет
[re: willy_s]
|
|
Автор |
Dragoness (много огнена) |
Публикувано | 08.02.02 23:51 |
|
Taka e, s moita si govorim po tel, no ne iskah na durti godini da ia mestia.
Sega vmesto kuche gledam 2 kotki, no tova e samo vremenno. Shte ima i kucheshki lai skoro, puk na kotkite ako ne im haresva - da hodiat da se kriat kudeto im haresva po staite, garderobite na shkafovete otgore...
a dakelite, che shte sa shefovete - to e ot iasno po-iasno.
See no Evil, Hear no Evil, Lay no Evil Down on Me...or I'll Toast You in Hell
| |
|
Представям си.
Моят дакел в колата е ад, та не ще да си мисля за самолет. От малък още има няколко много вредни навика - единият е да повръща като се повози, вторият е, че обезателно иска да седне на мястото на шофьора, или поне до него, а... хич не обича да стои мирно гадта.
Медарко, не ви ли изхвърлиха с по един парашут от самолета с дакелче?.
Ааааа, нашият адски обича да се вози в превозно средство и да гледа през прозореца. Бе изобщо реден е за шпион, много обича да гледа навън
Не ги изхвърлиха през самолета, а по-скоро заради тях са кацнали на летището!
Work like you don't need the money
Dance like no one is watching
Love like you've never been hurt
| |
Тема
|
Re: Разговори по телефона
[re: Dragoness]
|
|
Автор |
Шeдaнc (по чорапи) |
Публикувано | 28.03.02 10:53 |
|
Докато въпросният дакел си беше в България, а аз бях тук, си говорехме по телефона най-редовно, за да не ми забравя гласа...
и той (буквално) се напишквал от щастие
Work like you don't need the money
Dance like no one is watching
Love like you've never been hurt
| |
|
|
|
|