Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:46 26.11.25 
Автомобили
   >> Daewoo
*Кратък преглед

Тема Nexia-11.7 gradsko!нови  
АвторEli (Нерегистриран)
Публикувано22.03.04 15:27

Help! Novata mi Nexia(na staro :)) gori 11.7 gradsko, smenen e vuzdushniqt filtur, sveshtite sa sravnitelno novi.....Nqkoi ima li ideq ot kakvo moje da e i kakvo trqbva da napravq?

Тема Re: Nexia-11.7 gradsko!нови [re: Eli]  
Авторpogo (Нерегистриран)
Публикувано22.03.04 21:06

A kakvo po vaprosa sas masloto - ja vzemi slozi naprimer Motul
polusinteza da probvash. Mojesh zashto taka da probvash niakoi
produkti za prochistvane na injectorite.

just my 2 cents,
Ivan

Тема Re: Nexia-11.7 gradsko!нови [re: pogo]  
АвторEli (Нерегистриран)
Публикувано23.03.04 13:56

Merci za suveta, moje da probvam naistina s dobavki za injecciona......

Автор Haco ()
Публикувано01.04.04 09:35

С риск да те уплаша, смятам че си е нормално. Имам 2 Нексии и разхода на градско се движи в тези граници.
Поне с тези двигатели с които моите са (8 клапана) малко тежичко им идва купето, особено ако има включен климатик.

Тема Re: Nexia-11.7 gradsko!нови [re: Haco]  
АвторFDevil (Нерегистриран)
Публикувано04.04.04 17:39

Probvai da ja smeni6 s malolitrajna.. ;)

Авторtodor121 (Нерегистриран)
Публикувано15.05.04 10:00

ako e 2.0 kubika e normalno no ako e 1.5 trqbva da har4i ne pove4e ot 8 ako har4i pove4e zna4i trqbva da se otide na diagnostika obiknoveno stava taka ako e mesteno delkoto ili kogato vakumniq dat4ik e za smqna remonta e okolo 15-20lv

Тема Re: Nexia-11.7 gradsko! [re: FDevil]  
Авторtimy (Нерегистриран)
Публикувано02.07.04 14:27

Gotin ne znam kolko litra e motora ti ako e 1.5 na gracko s benzin 95 ot omv ili lukoil razhoda pri normalno karane tryabva da e 10 taka e i po katalog ako motora e po golyam razhoda ti e napalno normalen imam espero 1.8 i dava sa6tia razhod no za da si siguren za lambda sondata dali dava ti4na info na computara i injekciona savet daewoo motor na botevgratskoto 30 kinta diagnostika palna i ti kazvat OK ili ne moje da ti e dal fira map senzora(dat4ik vazduh) koyto regulira smesta gorivo vazduh ako e zduhan sa6to moje tva da e pri4inata.Tva za masloto sa palni ama palni gluposti ako 6te diona m10d da sloji6 nema da ti se uveli4i razhoda vajen e vazdi6nia i gorivnia filtri i vnimavay s dobavkite 6toto ako ima6 marsotia v rezervoara i filtara 6te ya raztopi i 6te ya nabuta v injektorite i motora.Kat slaga6 dobavka samo na full rezervoar no naparvo myasto e diagnostikata!!!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.