Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:20 21.05.26 
Автомобили
   >> Daewoo
*Кратък преглед

Тема Ticoнови  
АвторMuT@K@ (Нерегистриран)
Публикувано25.01.04 10:24

Zdraveite
Mislq da si kupuvam Tico. Mojete li da mi kajete kakvo da ochakvam, ako vzema neshto 94-95, na kam 100 000 km? Struva li si? Kolata mi trqbva za rabotata mi- svarzana e s dvijenie v sofia, i dosta parkirane v centara. Zatova i se sprqh na Tico ili R. Clio. Kakvo mislite?

Тема Re: Tico [re: MuT@K@]  
Автор Jp (мушмурок ;))))
Публикувано26.01.04 19:36

I dvete stavat. Ako e dobre poddrzano TICOto na 100 000km. ste izdarzi garantirano pone oste 200 000km. Samo da ne se slu4va da se udaris s nego 4e stava malko"extreme"

Тема Re: Ticoнови [re: Jp]  
АвторMuT@K@ (Нерегистриран)
Публикувано28.01.04 00:24

Chuvam dosta protivorechivi neshta za Tico-to... Okachvaneto bilo slabo, dvigatelq izkarval chesto do 300 000 bez problem, razhod: edin vika 4-5/100 gradsko, drug vika 7-8... Pochti vsichki smenqli toci i tabla. Po obqvite full s taxi-ta i preboqdisani takiva, na po 750 000 kilometra s kilometraj 75 000.
Mneniq?

Тема Re: Ticoнови [re: MuT@K@]  
Автор Julian (разбирко)
Публикувано16.02.04 15:18

вземи клио, по сигурно е.Тикото леко да те чукнат и се мяташ в болницата или по кофти при свети петър

Тема Re: Ticoнови [re: MuT@K@]  
АвторTrabex (Нерегистриран)
Публикувано18.02.04 19:41

Моето е на 200 000км, '93г.
Сменено - предно окачване - всичко на 140 000. Задно окачване - всичко, на 160 000. Кабели - на 140 000. Водна помпа на 150 000 - беше карано с вода за чистачки вместо антифриз.
Разход - градско бензин - 7, газ - 7. На дълго - пак 7/7.

Не съм доволен от:
- задни амортисьори - смених 3 чифта на по 20 - 30 000, накрая се отказах, карам го без задни амортисьори.
- предни седалки - конструкцията на облегалките е мого кекава и се огъват, накрая ги смених със седалки от по- ново тико ('97) и се оправиха нещата
- джанти - много са малки и меки - кривят се като капели от нищо
- брони - много чупливи - лек удар и се чупят
- не знам дали е типично - карбуратор - на 180 000 няква мембрана сдаде багажа и загуби празен ход на бензин - на газ ОК - изтърбушиха половината карбуратор и се оправиха нещата
- не знам дали е типично - вентилатора на парното спря да работи на 1

Доволен съм от:
- Надеждно - никога не е спирало и не е отказвало да запали - освен когато кабелите бяха за смяна.
- МНОГО пъргаво за града - от 0-50, от 50 до 100 вече губи ряз.
- МНОГО маневрено - габаритите се чувстват много добре, много лек волан, малък радиус на завой
- Символичен разход на газ
- Не ръждясва - още няма признаци на ръжда
- Евтини части, проста конструкция, всеки майстор може да го ремонтира
- Двигателят е СУПЕР - много пъргав, еластичен за обема си

Както казват по- горе - не дай Боже да те ударят....
Много тънки ламарини, много слабо на удар купе.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.