|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Haide malko seriozno, a ?
|
|
Автор |
Pif$ () |
Публикувано | 30.03.00 01:20 |
|
Kibernetikata e seriozna tema i ako niakoi e svetnat po vaprosa moje da si poprikazvame malko - SERIOZNO obache
Ako imate tema - davaite
| |
|
Правят ми се роботи, ама няма да ме огрее. Тогава за какво да си говорим ?
| |
|
Robotite ne sa cialata kibernetika....tia e neshto mnogo poveche - te sa samo neiino sledstvie i edno ot prilojeniata i
Dobre e da go znaesh Vasko (drug).... ;o))
| |
|
Vladoo e prav
ami dai da gi izmislim puk to praveneto e lesno
chuka teslata, poialnika i gotovo
| |
|
Давай, мисли!
Две камери, микрофони, управление, ходова част, инструменти ( оръжия ) ей ти дистанционен робокоп.
Майтап, де.
Ами какво приложение да има? Като начало да си изясним фундаментите.
Има разни тарикатщини, които на човек му прави кеф да ги измисли, да ги направи и да се почувства горд със себе си, ама безцелно не става. Трябва предназначение.
| |
|
Ti pak pochna ot krivata chast
ami koi sha gi upravliava rezi lamarini ??? Az li ???
s distancionnoto i da trepem hora
dai da izmislim tova deto sha gi upravliava kak da bachka
| |
|
Защо са ти две камери?
| |
Тема
|
Haide malko seriozno, a ?
[re: Pif$]
|
|
Автор |
X () |
Публикувано | 05.04.00 17:25 |
|
Защо се спирате само на роботите?
Аз съм Х, но съм и човек.
| |
|
Пилот във виртуална реалност ми харесва - демек дистанционно упревление. Още нямаме компютри - заместители на пилота. Две камери за стерео - директно в очилата на пилота.
| |
|
Все им се чудя на космонавтите що трябва да излизат в открития космос с толкова рискове, като може да се прати робот - манипулатор с дистанционно. Не е никакъв проблем да се създаде впечатлението че пилота е на мястото на робота, както и да се копират неговите движения от манипулатора. Ама продължават да излизат навън ... сякаш заради адреналина ;)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|